Jump to content

Γνώμη για επιλογή πακέτου


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα στην παρέα. 

έχω το εξής δίλημμα και θέλω να ακούσω τις γνώμες σας.

Αυτή τη στιγμή έχω το Cosmote Unlimited XL (όλα απεριόριστα) με 30€ κι ο λόγος που το έκανα είναι γιατί 1) στο σπίτι που νοικιάζω δεν έχω την δυνατότητα για VDSL (δεν καλύπτεται η περιοχή) και 2) λόγω δουλειάς περνάω λίγες μέρες στο σπίτι, οπότε μια σταθερή γραμμή που θα είχε χρήση για 5-10 μέρες/μήνα θεωρώ πως έιναι άχρηστη.

Το θέμα όμως είναι ότι η καλυψη της Cosmote στο σπίτι μου είναι τόσο χάλια που οι ίδιοι μου δίνουν τη δυνατότητα να διακόψω το συμβόλαιο αυτή τη στιγμή (2ος μήνας) χωρίς πέναλτι. Έχω 1-2 γραμμές κάλυψη 4G/5G αλλά και δεν είναι σταθερή η κάλυψη και κάποιες κλήσεις, κάποιες φορές, χάνονται

Η χρήση που κάνω όταν είμαι στο σπίτι είναι κυρίως online gaming και streaming στο Netflix / πειρατικά. Μαζί με την Cosmote, δίνω και 10€ σ'ένα νούμερο Vodafone το οποίο έχει λίγο καλύτερη κάλυψη όταν κλειδώνω το 4G στο MiFi που έχω κι έτσι με ένα τελικό κόστος 42€ το μήνα έχω κι online gaming μέσω VF και streaming/κάνω ό,τι θελω με την Cosmote.

Αν διακόψω το συμβόλαιο, υπάρχει κάτι κοντά στα 40€ /μήνα που να μου παρέχει μια καλύτερη εμπερία? Πιστεύετε ότι ένα καρτοκινητό (15ε/μήνα) μαζί με μια στθαερή γραμμή είναι καλύτερα κι ας την χρησιμοποιώ λίγες μέρες το μήνα?

Με βάση τη χρήση του κινητού μου και με βάση τους λογαριασμους, κάθε μηνα καταναλωνω γύρω στα 50-60gb 

myName: Γιαννης

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε με ένα 4G ρούτερ να δεις τί σήμα έχεις κοντά σε ένα παράθυρο. Τα ρουτεράκια αυτά επειδή έχουν δυνατότερες κεραίες, συνδέονται καλύτερα σε κλειστούς χώρους. Επίσης εφόσον έχεις Gigamax Unlimited μπορείς να βγάλεις μια Extra Sim με κόστος μόλις 3 ευρώ το μήνα, με απεριόριστα δεδομένα. Και την οποία θα βάλεις στο ρούτερ. Από κει και πέρα οι κλήσεις σου θα δρομολογούνται μέσω VoWiFi οπότε θα έχεις και στο κινητό σου σήμα κανονικά.
Δοκίμασε το αν μπορείς και πες μας. Αν πετύχει, συνεχίζεις στο ίδιο πακέτο και καταργείς την Vodafone που πλέον δεν θα τη χρειάζεσαι.

Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...