liako Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Οποιος παρακολουθει αυτη τη στιγμη Ευαγγελατο, εχει ακομα τα μαλλια του στη θεση τους???? Η καφριλα και η παραπληροφορηση σε ολο της το μεγαλειο !!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Πάντως πάω στοίχημα το σπίτι μου, το αυτοκίνητό μου, τα dvd μου, τα cd μου και τα κινητά μου (!!!) ότι τον τρόπο πάλι δε θα το δείξει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγω βαζω και το αμαξι του Ευαγγελατου στο στοιχημα!!Εισαι μεσα?:p :p :lol: Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Ρε παιδια μηπως αποκοψαν την οθονη και μοιαζει με κλειστο?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Τα εκατοσταρισε το thread!Το κοβω μεχρι το τελος της εκπομπης να χουμε.....Εχω παντος το βλεπω στο pc και παρακολουθω και εδω φυσικα:) Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Ρε παιδια μηπως αποκοψαν την οθονη και μοιαζει με κλειστο?:p βγαζεις την ο8ονη,κοβεις τον φωτισμο και ενεργοποιεις αυτοματη απαντηση:D Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 βγαζεις την ο8ονη,κοβεις τον φωτισμο και ενεργοποιεις αυτοματη απαντηση:D Mpa einai poio eykolo akoma!! Kai me kostos 1.5€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akikos39 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 ρε παιδια με το γιακουμάκο στο τέλος του ρεπορταζ είχε ενα 6600 αυτό έκανε ολη την δουλειακι όχι το κλειστό κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 βγαζεις την ο8ονη,κοβεις τον φωτισμο και ενεργοποιεις αυτοματη απαντηση:D Πως γινεται να ενεργοποιησεις αυτοματη απαντηση χωρις οθονη?:p :p :p Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 gia na katalabw to parapano programa ti kani sigkekrimena stelni mono tin camera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Polles anakrivies pantos alla ok to noima bgeni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 για να δουμε οι ''διακεκρημενοι επιστημονες'' θα πουν τη γινεται πραγματικα Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Εχω παντος το βλεπω στο pc και παρακολουθω και εδω φυσικα:) Εγω παρακολουθω το θεμα εδω,βλεπω τον Ευαγγελατο στην TV και ακουω ΕΡΑ ΣΠΟΡ...:D Σε εχω πιστευω..:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Παιδιά τι αυτόματη απάντηση, κοριός ψείρα στο κινητό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Εγω παρακολουθω το θεμα εδω,βλεπω τον Ευαγγελατο στην TV και ακουω ΕΡΑ ΣΠΟΡ...:D Σε εχω πιστευω..:D ΕΡΑ? ποιος παιζει?:worry: :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Μόνο στα 3G λέει, κρατάνε οι μπαταρίες στην "μνήμη" τους συγκεκριμένες πληροφορίες; Έλεος. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Πως γινεται να ενεργοποιησεις αυτοματη απαντηση χωρις οθονη?:p :p :p πειραζεις κατι απο μεσα,η απλα τυλιγεις πανω ενα hands free Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Oxi file alpa me mia parembasei sto kinito alla mono se 3310-3410-3510 kai kana dio akoma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manospalin Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 gia na katalabw to parapano programa ti kani sigkekrimena stelni mono tin camera? Δεν το έψαξα. Με μια γρήγορη ναζήτηση στο google το βρήκα;) . Όποιος θέλει μπορεί να τα ψάξει!!:cool: Παράθεση Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 OFF topic gia dwse link giaton ant1 giati auto pou exw egw paizei kana 2lepto kai stamataei pali. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Εεεεεελα! Ρε παιδια μηπως τα κινητα ειχαν και αυτοματη απαντηση ή λαθος κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 ΕΡΑ? ποιος παιζει?:worry: :p Εχει εκπομπη..Δεν εχει αγωνα!!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 βγαζεις την ο8ονη,κοβεις τον φωτισμο και ενεργοποιεις αυτοματη απαντηση:D Για να ενεργοποιήσεις την αυτόματη απάντηση πρέπει να έχεις hands-free. Άρα απομένει να κάνεις και μια εσωτερική ένωση στην είσοδο του βύσματος ωστε το κινητό να νομίζει οτι υπάρχει συνδεμένο hands-free...:happy: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Υπάρχουν άλλα τρία θέματα ανοιχτά για αυτή την εκπομπή. 2 στο chat n fun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liako Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Κατα λαθος ανοιξα ιδιο θεμα, ενω προσπαθω εδω και 1 ωρα να παρω τηλεφωνο στην εκπομπη για να τους χ..ω !!! Η καφριλα, η παραπληροφορηση, απο τους ΠΛΕΟΝ ασχετους, σε ολο το μεγαλειο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Για να ενεργοποιήσεις την αυτόματη απάντηση πρέπει να έχεις hands-free. Άρα απομένει να κάνεις και μια εσωτερική ένωση στην είσοδο του βύσματος ωστε το κινητό να νομίζει οτι υπάρχει συνδεμένο hands-free...:happy: nai!!!οπως ξερεις δεν ειμαι και πολυ σχετικη με κινητα...αλλα καταλαβες τι η8ελα να πω... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts