ostvarivanje Δημοσιεύτηκε 22 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 22 Ιουνίου Εχτές μου έσπασε η οθόνη από το OnePlus 8 pro. Σε επικοινωνία που είχα με το service της OnePlus μου είπαν ότι η οθόνη κοστίζει 300 ευρώ συνολικά. Το κινητό το έχω από πέρυσι τον Απρίλιο. Πιστεύετε ότι αξίζει η αντικατάσταση της οθόνης είναι προβώ σε αγορά καινούργιου τηλεφώνου; Επίσης να πω ότι για δεύτερη συσκευή χρησιμοποιώ ένα OnePlus 7 pro το οποίο θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ σαν δεύτερη συσκευή. Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι πρέπει να προβώ σε καινούργια συσκευή τι θα μου προτείνατε με χρηματικό όριο των 850 ευρώ με έμφαση τη μεγάλη οθόνη την ταχύτητα και την πολύ καλή κάμερα; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. 22 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου Αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις δώσε 300 και φτιάξτο. Θα σε μείνουν και 550(850-300) τσεπατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 22 Ιουνίου Author Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου Ναι έχω σκοπό να το κρατήσω για 1-2 χρόνια ακόμα Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. 22 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου Τότε 300 και είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 22 Ιουνίου Author Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts