Jump to content

Αποκτήστε με μόλις 13.39€ μια Lifetime άδεια του Microsoft Office 2021! Έκπτωση έως και 62% από το Keysfan!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Είτε χρειάζεστε στην εργασία σας το Word, το Excel για ανάλυση δεδομένων και για να διαχειριστείτε τα οικονομικά της οικογένειάς σας, είτε το PowerPoint για παρουσιάσεις, η κορυφαία σουίτα εφαρμογών γραφείου παραμένει με διαφορά το Microsoft Office.

Όμως το κόστος απόκτησης μιας άδειας χρήσης του Office 2021 από την ιστοσελίδα της Microsoft κοστίζει 439,99 δολάρια και γι’αυτό το Keysfan με τις νέες του προσφορές κάνουν τη διαφορά. Έτσι μπορείτε να αποκτήστε μια πλήρη άδεια χρήσης του Office 2021 με κόστος μόλις 26,99€!

Επιπλέον αν έχετε πολλαπλούς υπολογιστές στο σπίτι και θέλετε να εγκαταστήσετε το Office 2021, έχετε στη διάθεσή σας μια σειρά από επιλογές για να διαλέξετε την πιο συμφέρουσα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα η πιο οικονομική πρόταση φέρνει το κόστος αγοράς άδειας για εγκατάσταση του Office 2021 σε συνολικά 5 υπολογιστές, με το κόστος για κάθε υπολογιστή να φτάνει μόλις τα 13.39€. Μπορείτε να επιλέξετε τη συγκεκριμένη άδεια χρήσης για να τη χρησιμοποιήσετε με φίλους και άλλα μέλη της οικογένειάς σας, εξοικονομώντας αρκετά χρήματα.

 

Microsoft Office 2021 Discount Zone! Από 13.39€/PC

Έκπτωση 62% για Office 2021 (Κωδικός Κουπονιού “SKF62“)

Τα πιο δημοφιλή Windows, τα Windows 10 είναι διαθέσιμα με κόστος μόλις 6,06€/PC. Η Microsoft προσφέρει αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα στους χρήστες του συγκεκριμένου λειτουργικού να αναβαθμιστούν εντελώς δωρεάν στα Windows 11 οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή να αναβαθμιστείτε στα Windows 10!

Έκπτωη 50% για αγορά Windows OS! (Κωδικός Κουπονιού ” SKF50″)

Γιατί το Keysfan είναι τόσο φθηνό, είναι το λογισμικό γνήσιο; Είναι νόμιμο;

Με το Keysfan, αποφεύγετε εντελώς τον κίνδυνο της πειρατείας, καθώς η μεταπώληση μεταχειρισμένων αδειών χρήσης είναι μια νόμιμη διαδικασία που διέπεται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Δεδομένου ότι μια εταιρεία δεν χρησιμοποιεί πλέον την άδειά της, τη μεταπωλεί στη Keysfan σε χαμηλή τιμή, η Keysfan την ελέγχει πριν από τη μεταπώληση, με το λογισμικό να μην έχει οποιαδήποτε αλλαγή από την αρχική έκδοσή του. Οι μεταχειρισμένες άδειες είναι άυλες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κόστος παράδοσης. Στο Keysfan, μπορείτε να αποκτήσετε το ίδιο επίσημο λογισμικό, να εξοικονομήσετε πάνω από 80% από την αρχική τιμή διάθεσης, χωρίς να έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Περισσότερες εκδόσεις: Έκπτωση 62% για Office και άλλα πακέτα (Κωδικός Κουπονιού ” SKF62“)

Επιπλέον, ο πλούσιος κατάλογος του Keysfan περιλαμβάνει λογισμικό για οργάνωση και συντήρηση του υπολογιστή σας όπως το Ashampoo Photo Commander 16, το Wise Care 365, το Adguard, το λογισμικό της σειράς iObit κ.λπ., το οποίο μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας σε αυθεντικό λογισμικό, το Keysfan είναι 100% αυθεντικό!

Περισσότερα Εργαλεία, Οι καλύτερες τιμές, Τα καλύτερα προγράμματα

Το Keysfan διαθέτει ένα πλήρες και επαγγελματικό ηλεκτρονικό κατάστημα με έναν εκτεταμένο κατάλογο 100% εγγυημένων και νόμιμων ψηφιακών αδειών. Η Keysfan ενδιαφέρεται και νοιάζεται βαθιά για τους πελάτες της, δημιουργώντας μια υπηρεσία άμεσης ψηφιακής παράδοσης που ενεργοποιείται αμέσως μετά την αγορά, επιτρέποντας στους πελάτες να κατεβάσουν, να εγκαταστήσουν και να ενεργοποιήσουν τα προϊόντα τους αμέσως.

Μάλιστα η τελευταία του έκδοση, το Office 2021 επιτρέπει την παράλληλη εργασία 2 ή περισσοτέρων ατόμων στο ίδιο έγγραφο! Στην Keysfan, μπορείτε να αποκτήσετε το ίδιο λογισμικό με έκπτωση μεγαλύτερη από 80% ενώ αυτό είναι απολύτως νόμιμο. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Αν ψάχνετε για ένα νέο λειτουργικό σύστημα, μπορείτε να επιλέξετε τα κλασικά Windows 10, και αν θέλετε να αναβαθμίσετε το λογισμικό γραφείου σας, το πιο πρόσφατο Office 2021 διατίθεται αυτή τη στιγμή στη χαμηλότερη τιμή. Το Keysfan περιλαμβάνει επίσης πολλά χρήσιμα εργαλεία software όπως τη δημοφιλή σειρά IOBIT, το λογισμικό Ashampoo και πολλά άλλα.

Η Keysfan έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία ανάμεσα στους χρήστες με την επαγγελματική και γρήγορη εξυπηρέτηση, την παρακολούθηση των πληρωμώνα αλλά και την εγγύηση επιστροφής χρημάτων που παρέχει. Διαθέτει βαθμολογία 4,9 και 98% βαθμολογία ικανοποίησης στο TrustPilot (μια ανεξάρτητη πλατφόρμα για την αξιολόγηση της ποιότητας των υπηρεσιών και των προϊόντων από τους χρήστες), η οποία είναι η επιβεβαίωση και η αναγνώριση του Keysfan από τους ίδιους τους χρήστες! Επιπλέον, μια ομάδα τεχνικής υποστήριξης πριν και μετά την αγορά είναι πάντα διαθέσιμη, η οποία μπορεί να λύσει τυχόν προβλήματα και να παρέχει υπηρεσίες μετά την πώληση και εφ’ όρου ζωής.Τεχνική Υποστήριξη Keysfan: service@Keysfan.com

Πώς να ενεργοποιήσετε το κλειδί του Microsoft Office 2021 Professional Plus:

Κατεβάστε το αρχείο χρησιμοποιώντας τον επίσημο σύνδεσμο λήψης.

Κάνετε Unzip το αρχείο με λογισμικό όπως το WinZip.

Κάντε κλικ στο Settings Launcher στον φάκελο που αποσυμπιέσαμε.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στο email για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

Ανοίξτε οποιαδήποτε εφαρμογή του Office και χρησιμοποιήστε το κλειδί που αγοράσατε για να ενεργοποιήσετε το Microsoft Office 2021 Professional Plus.

 

back to the Article

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...