Jump to content

Τipster μιλά για εκπληκτική διάρκεια ζωής μπαταρίας στα iPhone 14 Pro/Pro Max


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χάρη στο Twitter, όποιος διαθέτει λογαριασμό χρήστη, κάλλιστα μπορεί πλέον να γίνει tipster και να μοιράζεται διάφορες αποκλειστικές πληροφορίες. Φυσικά πρέπει οι πηγές του καθενός να είναι έγκυρες, διαφορετικά οι ακόλουθοι θα εξαφανιστούν. Τώρα εμφανίστηκε ένας tipster που μοιράζεται μια είδηση και για να πείσει το κοινό λέει πως είναι ρεπορτάζ της Apple. Το συγκεκριμένο άτομο δημοσίευσε ένα tweet που περιέχει προδιαγραφές για τα επερχόμενα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.
Σύμφωνα με ένα tweet από το iHacktu ileaks, η Apple εστιάζει στην παράδοση των δύο premium μοντέλων iPhone του 2022 με τελικό σκορ στο Antutu πάνω από 896.000 μονάδες το καθένα, που θα ήταν κοντά στους 60.000 βαθμούς Antutu ή 7% υψηλότερα από τα αποτελέσματα που πέτυχαν τα περσινά μοντέλα. Έτσι, ο χρήστης με το ψευδώνυμο iHacktu ileaks ζητά πιο ισχυρή απόδοση με τα φετινά iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.
Αλλά αυτή είναι μόνο η μισή ιστορία. Τι γίνεται με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας;
Συνήθως κάθε χρόνο υπάρχει μια σημαντική αύξηση της μπαταρίας του iPhone, για παράδειγμα, το iPhone XS Max είχε μπαταρία 3300 mAh, η οποία αυξήθηκε κατά 20,3% στα 3969 mAh για το iPhone 11 Pro Max.
Ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας στο iPhone 12 Pro Max του επόμενου έτους μειώθηκε στην πραγματικότητα κατά 7,1% στα 3687 mAh, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας παρέμεινε σχεδόν σταθερή χάρη στη χρήση του νέου τότε κόμβου διεργασίας 5nm της TSMC που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή του chipset Apple A14 Bionic. Συνήθως, όταν συγκρίνουμε chip, ένας μικρότερος κόμβος διεργασίας σημαίνει ότι μπορούν να ενσωματωθούν περισσότερα τρανζίστορ σε ένα σετ chip. Τα περισσότερα τρανζίστορ ενσωματωμένα σε ένα chip, σημαίνει πως αυτό θα είναι πιο ισχυρό και ενεργειακά πιο αποδοτικό.
Την αμέσως επόμενη χρονιά, η Apple αύξησε και πάλι τη χωρητικότητα της μπαταρίας για το iPhone 13 Pro Max στα 4352 mAh, μια αύξηση 18%. Αυτή η αύξηση έκανε το iPhone 13 Pro Max το πρώτο iPhone που διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας μεγαλύτερης από 4000 mAh και έδωσε στη συσκευή μια από τις μπαταρίες smartphone με τη μεγαλύτερη διάρκεια του 2021. Κανονικά, αναμένουμε τώρα ότι η Apple θα κάνει μια παύση όσον αφορά το θέμα αύξησης χωρητικότητας της μπαταρίας για το 2022.
Κατά 2 ώρες μεγαλύτερη αυτονομία!
Αντίθετα, ο χρήστης iHacktu ileaksμιλά για άλλη μια τεράστια αύξηση με το iPhone 14 Pro Max που θα εξασφαλίσει επιπλέον δύο ώρες και 10 λεπτά διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Οι δοκιμές μπαταρίας του iPhone 13 Pro Max δείχνουν ότι η μπαταρία διαρκεί 25 ώρες κατά την προβολή βίντεο. Σύμφωνα με τον tipster, ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί σε 27 ώρες και 10 λεπτά με το iPhone 14 Pro Max. Άλλες ενημερώσεις για το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max αναμένεται επίσης να είναι “εκπληκτικές”, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων για τη νέα συστοιχία πίσω κάμερας. Η αύξηση της απόδοσης της CPU στο chipset A16 Bionic φημολογείται ότι είναι 42%, με αύξηση 35% για την GPU του A16 Bionic.
Λάβετε υπόψη ότι αυτός ο tipster δεν έχει σταθερές προβλέψεις και δεν γίνεται εύκολα πιστευτός.  Με περίπου τρεις μήνες να απομένουν μέχρι την αποκάλυψη των μοντέλων iPhone 14, υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος για να ειπωθούν διάφορα ή έστω να αλλάξουν οι περισσότερες “δεδομένες” προδιαγραφές.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...