Jump to content

Αποκαλύφθηκε το Realme GT Neo 3T, ενώ το Neo 3 κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μεγαλύτερη η ποικιλία συσκευών από την Realme κατά ένα νέο μέλος, αφού μόλις ανακοινώθηκε το νέο μοντέλο Realme GT Neo 3T. Σε μεγάλο βαθμό είναι ένα smartphone παρόμοιο με το κανονικό GT Neo 3, μόνο που στο νέο τηλέφωνο προστέθηκε ένα chipset Snapdragon 870 και μια κύρια κάμερα 64MP.

Το ανανεωμένο Neo 3T εξακολουθεί να υπερηφανεύεται για μια οθόνη AMOLED με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, αν και διαθέτει ελαφρώς μικρότερη διαγώνιο 6,62 ιντσών. Το τηλέφωνο φέρνει επίσης ένα σχέδιο εμπνευσμένο από αγωνιστικές σημαίες σε κίτρινα ή λευκά χρώματα καθώς και ένα πιο παραδοσιακό μαύρο χρώμα.

Πίσω σε αυτό το τηλέφωνο υπάρχει μια κύρια κάμερα 64MP μαζί με ένα εξαιρετικά ευρυγώνιο αισθητήρα 8MP και μια macr0-κάμερα 2MP. Το Snapdragon 870 SoC συνοδεύεται από 8GB RAM και 128/256GB αποθηκευτικό χώρο. Στο μέτωπο του λογισμικού η συσκευή καλύπτεται από το Realme UI 3.0 μαζί με το Android 12.

Το Realme GT Neo 3T βασίζεται στο απλό Neo 3, που σημαίνει ότι διαθέτει μπαταρία 5.000 mAh και υποστήριξη φόρτισης 80 W.

Η τιμή αγοράς για το Realme GT Neo 3T ξεκινά από 470 $ για τα 8 GB RAM και 128 GB ROM και φτάνει στα 510 $ για τα 8 GB RAM και 256 GB μνήμη αποθήκευσης.

Εν τω μεταξύ, η Realme επέκτεινε τη διαθεσιμότητα του GT Neo 3 της σε όλες τις αγορές όπου πουλά τα προϊόντα της. Το Realme GT Neo 3 8/256 GB με φόρτιση 80 W και μπαταρία 5.000 mAh ξεκινά από 650 $, ενώ η έκδοση 12/256 GB με γρήγορη φόρτιση 150W κοστίζει 750 $.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...