Jump to content

Κατά πάσα πιθανότητα το Samsung Galaxy Watch 5 θα έρθει με αισθητήρα θερμοκρασίας


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η πρόσφατη beta ενημέρωση που υπήρξε για την περίφημη εφαρμογή Samsung Health, εκτός των άλλων μας επιβεβαίωσε κάτι που ήδη ακουγόταν έντονα, δηλαδή έκανε γνωστό πως θα υπάρξει ένα κανονικό Galaxy Watch 5 και ένα Galaxy Watch 5 Pro (αλλά όχι classic έκδοση). Είναι ενδιαφέρον ότι η ενημέρωση beta υποδηλώνει επίσης ότι το επερχόμενο ρολόι της σειράς 5 της Samsung μπορεί να συνοδεύεται από τον αισθητήρα θερμοκρασίας που φημολογείται εδώ και καιρό.

Ένας χρήστης από την κοινότητα του Reddit, ανέβασε screesshot από την εφαρμογή Samsung Health και εμφανίζει μια εναλλαγή που γράφει “Θερμοκρασία δέρματος κατά τη διάρκεια του ύπνου”. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτή η λειτουργία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας του δέρματος κατά τη διάρκεια του ύπνου σας. Η λειτουργία του αισθητήρα θερμοκρασίας προκαλεί έκπληξη, επειδή αναφέρθηκε νωρίτερα ότι η Samsung είναι ακόμα πολύ πίσω με τον αλγόριθμό της και επομένως είναι απίθανο να κυκλοφορήσει αυτή η δυνατότητα με κάποιο άλλο επερχόμενο ρολόι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κορεατικός όμιλος χρησιμοποιεί την εφαρμογή Health για να αποκαλύψει ένα προσεχές προϊόν τους. Πέρυσι, αναφορές για τα Galaxy Watch4 και Watch4 Classic εμφανίστηκαν στο λογισμικό παρακολούθησης υγείας της εταιρείας περίπου έναν μήνα πριν από την επίσημη πρεμιέρα τους.

Τα δύο πιθανά μεγέθη του Galaxy Watch 5 θα είναι: 40mm και 42mm, ενώ το μοντέλο Pro αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε ένα μέγεθος. Να σταθούμε επίσης στο γεγονός πως η έκδοση Pro μπορεί να έχει σώμα από τιτάνιο και γυαλί από ζαφείρι, ενώ θα υπάρξει μια μεγάλη μπαταρία των 572 mAh.

Η Samsung δεν έχει κάνει ακόμη επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τα επερχόμενα smartwatches. Αναμένουμε ότι η επερχόμενη σειρά Galaxy Watch5 θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Αύγουστο.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...