Jump to content

Το Sony Xperia Ace III αποκαλύφθηκε με Snapdragon 480 και μία μόνο πίσω κάμερα 13 MP


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιστροφή από την Sony στο πεδίο των smartphones με την ανακοίνωση νέου μοντέλου για την εγχώρια αγορά της, το γνωστό ως Xperia Ace III. Αυτό το μοντέλο, όπως πιθανότατα μπορείτε να υποθέσετε από την εμπορική του επωνυμία, είναι ο άμεσος διάδοχος του περσινού smartphone Xperia Ace II.

Σε αυτό το νέο Sony Xperia Ace III υπάρχει μια οθόνη LCD 5,5″ (με Gorilla Glass Victus) που προσφέρει ανάλυση HD+ μαζί με ρυθμό ανανέωσης 60 Hz. Για να βοηθήσει με τις selfies και τις βιντεο-κλήσεις, το τηλέφωνο διαθέτει επίσης μια μπροστινή κάμερα 5MP που βρίσκεται στο επάνω μέρος του πλαισίου του.

Γυρνώντας στο πίσω μέρος, το τηλέφωνο διαθέτει μια μονάδα κάμερας σε σχήμα χαπιού που φιλοξενεί μια ενιαία κύρια κάμερα 13MP με διάφραγμα f/1,8 καθώς η Sony αποφάσισε τελικά να ρίξει τη μονάδα βάθους των 2MP στο νέο μοντέλο.

Κύρια πηγή ισχύος για το Sony Xperia Ace III αποτελεί ένα οκταπύρηνο chipset Snapdragon 480 που είναι σίγουρα μια ωραία αναβάθμιση σε σχέση με το chipset MediaTek Helio P35 που χρησιμοποιήθηκε στο περσινό Xperia Ace II. Αυτό θα συμπληρωθεί με 4GB RAM και 64GB ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης που μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω μέσω κάρτας microSD.

Για να παραμένει ενεργή η συσκευή, φροντίζει μια αξιοσέβαστη μπαταρία των 4.500 mAh που δεν φαίνεται να φέρει καμία λύση γρήγορης φόρτισης. Θα αποσταλεί με το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Android 12.

Το τηλέφωνο θα διατίθεται σε δύο διαφορετικά χρώματα όπως το γκρι και το μπλε. Η τιμή του τηλεφώνου θα είναι μόλις 33.415 γεν (255 δολάρια ΗΠΑ) στην ιαπωνική αγορά για την έκδοση 4 GB + 64 GB.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...