Jump to content

Nothing Phone (1): Εντοπίστηκε στον ιστότοπο πιστοποίησης IMDA


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εάν θεωρείστε πιστός αναγνώστης των τεχνολογικών εξελίξεων, τότε πιθανόν έχετε ακούσει για το πολυδιαφημισμένο Nothing Phone (1). Δεν ξέρουμε ακριβώς τα πάντα γι’ αυτό το smartphone, παρά μόνο ότι θα έρθει με διάφανη πλάτη, εξαιρετικά λεπτά πλαίσια και επεξεργαστή Snapdragon. Και ενώ αναμένουμε επίσημη επιβεβαίωση για την κυκλοφορία, το Nothing Phone (1) έχει πιστοποιηθεί από τον ιστότοπο πιστοποίησης IMDA της Σιγκαπούρης.

Η υποτιθέμενη  καταχώριση του IMDA  του  Nothing Phone (1) κοινοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον tipster Mukul Sharma (@Stufflistings) στο Twitter και υποδηλώνει ότι το επερχόμενο smartphone θα φέρει τον αριθμό μοντέλου A063. Η καταχώριση αποκαλύπτει επίσης ότι είναι ένα κινητό τηλέφωνο 5G και διαθέτει λειτουργίες Bluetooth, Wi-Fi και NFC.

Σε άλλο tweet, ο Sharma επιβεβαίωσε ότι το Nothing Phone (1) βρίσκεται επί του παρόντος σε ιδιωτικό στάδιο δοκιμών σε αρκετές ασιατικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της Ινδονησίας, της Ινδίας και της Μαλαισίας. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ότι το smartphone βρίσκεται στην τελική φάση δοκιμών στην Ινδία τον Μάιο, επομένως είναι πιθανό το νέο μοντέλο να κυκλοφορήσει στην Ινδία πριν από τον υπόλοιπο κόσμο.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το Nothing Phone (1) θα έχει διάφανη πλάτη και μεσαίο πλαίσιο από ανακυκλωμένο αλουμίνιο. Θα έχει ένα μοναδικό μπροστινό μέρος χωρίς πηγούνι που σημαίνει ότι θα διαθέτει ένα λεπτό πλαίσιο στο κάτω μέρος.

Το τηλέφωνο θα αντλεί ενέργεια από ένα chipset Snapdragon. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ποιον επεξεργαστή θα έχει, όμως η καλύτερη εικασία είναι πως θα δούμε ένα  Soc Snapdragon 7 Gen 1. Όσον αφορά το λογισμικό, το Nothing Phone (1) θα εκτελεί το Nothing O που βασίζεται στο Android 12 και θα λάβει 3 χρόνια ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος και 4 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...