Jump to content

Παγκοσμίως διαθέσιμο το νέο Asus ROG Phone 6 από τις 5 Ιουλίου


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μερικές μόνο εβδομάδες νωρίτερα, είχαμε την δήλωση της Asus πως η επερχόμενη σειρά gaming smartphone ROG Phone 6 θα είναι από τα πρώτα gaming smartphone στον κόσμο που θα διαθέτουν το τελευταίο Snapdragon 8+ Gen 1 ναυαρχίδα SoC της Qualcomm.

Τώρα μπήκαμε στον Ιούνιο του 2022 και η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η παγκόσμια εκδήλωση κυκλοφορίας της σειράς ROG Phone 6 θα πραγματοποιηθεί στην Ταϊβάν στις 5 Ιουλίου.

Στην σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο Twitter, ο λογαριασμός ROG Global είχε επίσης αναφέρει ότι εκτός από την κυκλοφορία της σειράς ROG Phone 6, η εταιρεία θα ανακοινώσει επίσης πολλά νέα αξεσουάρ παιχνιδιών και ένα σετ νέων gaming ακουστικών στις 7 Ιουνίου, κάτι που είναι υπέροχο.

Η σειρά Asus ROG Phone 6 είναι ο διάδοχος της περσινής σειράς ROG Phone 5 , η οποία αποτελούνταν από 3 μοντέλα στη σειρά – το τυπικό ROG Phone 5, το ROG Phone 5 Pro και το ROG Phone 5 Ultimate . Και οι 3 περσινές συσκευές τροφοδοτούνταν από το Snapdragon 888 SoC.

Φέτος, η Asus αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει τη σειρά ROG Phone 6 σε 3 παραλλαγές, τα οποία θα είναι τα τυπικά ROG Phone 6, ROG Phone 6 Pro και ROG Phone 6 Ultimate, όπου και οι 3 συσκευές θα τροφοδοτούνται από το ίδιο SoC Snapdragon 8+ Gen 1.

Ο λόγος για τον οποίο το Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 SoC είναι τόσο αναμενόμενο είναι ότι σε σύγκριση με το αρχικό Snapdragon 8 Gen 1, το νέο Snapdragon 8+ έχει καλύτερη απόδοση και καλύτερη απόδοση ισχύος από το Snapdragon 8 Gen 1. 

Με τη μετάβαση από τη Samsung sthn TSMC, η Qualcomm βελτίωσε την απόδοση της CPU κατά 10% και την απόδοση της GPU κατά 10% για το Snapdragon 8+. Η Qualcomm κατάφερε ακόμη και να βελτιώσει την απόδοση ισχύος έως και 30% για το Snapdragon 8+ Gen 1, πράγμα που σημαίνει ότι το chipset καταναλώνει λιγότερη ενέργεια συνολικά.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...