Jump to content

TikTok: Υπό δοκιμή η νέα δυνατότητα του Clear Mode


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άλλη μια νέα δυνατότητα δοκιμάζει η ομάδα του TikTok που θα επιτρέψει μια εμπειρία κύλισης χωρίς περισπασμούς στην εφαρμογή και το χαρακτηριστικό ονομάζεται “Clear Mode”. Η λειτουργία Clear θα σας απαλλάξει από όλη την ακαταστασία στην οθόνη, όπως λεζάντες και κουμπιά, κατά την προβολή περιεχομένου στην εφαρμογή.

Η νέα ρύθμιση εντοπίστηκε από τους χρήστες και τονίστηκε από τον σύμβουλο κοινωνικής δικτύωσης Matt Navarra στο Twitter. Τα screenshots που δημοσιεύτηκαν από χρήστες δείχνουν ότι μόλις ενεργοποιηθεί η λειτουργία διαγραφής, δεν θα βλέπετε πλέον ονόματα χρήστη, λεζάντες, πληροφορίες ήχου και άλλα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, φαίνεται ότι μπορείτε να απαλλαγείτε από τα κουμπιά “Like”, τα σχόλια και τα κουμπιά κοινής χρήσης, προκειμένου να έχετε μια εμπειρία προβολής χωρίς περισπασμούς.

Οι χρήστες που συμμετέχουν στην περιορισμένη δοκιμή και έχουν πρόσβαση στη λειτουργία εκκαθάρισης θα βλέπουν την επιλογή όταν πατήσουν παρατεταμένα την οθόνη. Μόλις το κάνετε, η ρύθμιση “Clear Mode” θα εμφανιστεί κάτω από το κουμπί “Add to Favorites” στο μενού.

Εάν κυκλοφορήσει πλήρως, η νέα λειτουργία θα μπορούσε να είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη για άτομα που θέλουν να απαλλαγούν από την ακαταστασία στην οθόνη και απλώς να επικεντρωθούν στο περιεχόμενο που βλέπουν. Η λειτουργία διαγραφής θα μπορούσε επίσης να είναι χρήσιμη σε περιπτώσεις όπου τα ονόματα χρήστη και οι υπότιτλοι καταλήγουν να καλύπτουν σημαντικά μέρη ενός βίντεο. Επιπλέον, οι θεατές συχνά σχολιάζουν την “περικοπή” σε ένα βίντεο, υποδεικνύοντας ότι θέλουν ο χρήστης να ανεβάσει ξανά το βίντεο, έτσι ώστε να μπορεί να ληφθεί στιγμιότυπο οθόνης και να περικοπεί χωρίς λεζάντες ή κουμπιά που εμποδίζουν το περιεχόμενο. Η ενεργοποίηση της λειτουργίας διαγραφής θα μπορούσε να σας απαλλάξει από αυτό το πρόβλημα.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...