Jump to content

To ρολόι μετρά αντίστροφα για την άφιξη του Xiaomi foldable smartphone


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανοιχτός είναι πλέον ο δρόμος από την Xiaomi για τη νέα σειρά premium συσκευών Xiaomi 12S και ακόμη και το Xiaomi 12 Ultra. Αναμένουμε η εταιρεία να κυκλοφορήσει smartphone με Snapdragon 8+ Gen 1 και επίσης να ενταχθεί “στη συμμορία των smartphones” με κάμερα 200 MP. Επιπλέον, η κατασκευάστρια από την Κίνα θα λανσάρει τη δεύτερη γενιά της αναδιπλούμενης σειράς της με το Xiaomi Mix Fold 2. Σύμφωνα με τις αναφορές, το Mix Fold 2 θα ακολουθήσει τον προκάτοχό του με σχεδιασμό που μοιάζει με tablet. Ωστόσο, υπάρχουν αναφορές που υποδηλώνουν ότι η Xiaomi εργάζεται επίσης σε ένα smartphone με πτυσσόμενο κέλυφος.

Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία, ωστόσο, κατοχυρωμένες εικόνες έχουν εμφανιστεί στον ιστότοπο της Εθνικής Διοίκησης Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Κίνας (CNIPA). Το οπτικό υλικό δείχνει ένα πτυσσόμενο smartphone με πτυσσόμενο κέλυφος και φαίνεται να φέρει μια σχεδιαστική γλώσσα που μοιάζει με τη νέα σχεδίαση κάμερας που συναντήσαμε νωρίτερα στην σειρά Pixel 6. Αναφορές ισχυρίζονται ότι Xiaomi θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα ένα νέο της κινητό τηλέφωνο στην Κίνα και θα στοχεύει να κερδίσει αγοραστικό κοινό που ήδη εκδηλώνει ενδιαφέρον για μοντέλα όπως το Samsung Galaxy Z Flip 3.

Το αναδιπλούμενο smartphone της Xiaomi έχει μια οριζόντια λωρίδα στο πίσω μέρος που φιλοξενεί τις μονάδες κάμερας. Όπως είπαμε και προηγουμένως, η σχεδιαστική γλώσσα μοιάζει ξεκάθαρα με αυτή της σειράς smartphone Google Pixel 6 και υπάρχουν τρεις κυκλικές εγκοπές, μία από τις οποίες θα μπορούσε να είναι για το LED φλας. Αυτό σημαίνει ότι το Xiaomi flip smartphone θα διαθέτει ρύθμιση διπλής κάμερας. Οι σχεδιαστικές εικόνες προφανώς δεν αποκαλύπτουν λεπτομέρειες σχετικά με τις φωτογραφικές μηχανές.

Οι νέα συλλογή εικόνων αποκαλύπτει περαιτέρω ότι τα κουμπιά λειτουργίας και έντασης ήχου βρίσκονται στη δεξιά άκρη του πλαισίου. Προχωρώντας στο κάτω άκρο, έχουμε μια θύρα USB Type C. Υπάρχει επίσης σίτα ηχείων και slot για SIM. Δεν υπάρχει εγκοπή στο αναδιπλούμενο πάνελ. Ίσως, η Xiaomi θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία Camera Under Panel.

Προς το παρόν, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εφοδιαστούμε με αρκετή υπομονή και να περιμένουμε τι ετοιμάζει και επισήμως η εταιρεία, μέχρι τότε συγκρατηθείτε λίγο!

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...