Jump to content

Στο φετινό WWDC θα δούμε πιθανώς το νέο MacBook Air M2


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το WWDC είναι προ των πυλών και φαίνεται ότι θα μπορούσε να υπάρχει μια συναρπαστική εξέλιξη για τους λάτρεις της σειράς MacBook Air της Apple. Συγκεκριμένα, ο Mark Gurman του Bloomberg, αναφέρει πως η Apple πιθανότατα θα ανακοινώσει μια νέα έκδοση Air με chip M2 στην φετινή εκδήλωση που επικεντρώνεται κατά παράδοση στο λογισμικό.

“Εάν υπάρχει νέο hardware στο WWDC, πιθανότατα θα είναι από την πλευρά του Mac”, έγραψε στο ενημερωτικό Δελτίο η ομάδα του Power On αυτή την εβδομάδα.

“Η εταιρεία στοχεύει να λανσάρει το επόμενο MacBook Air με chip M2 στο συνέδριο. Η πρόσφατη κρίση της εφοδιαστικής αλυσίδας λόγω του κλεισίματος που σχετίζεται με τον Covid στην Κίνα το έχει περιπλέξει, αλλά οι προγραμματιστές λένε ότι οι υπάλληλοι της Apple χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο MacBook Airs επόμενης γενιάς με τις εφαρμογές τους. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι το νέο Mac είναι κοντά”.

Ο M2 είναι ο πολυαναμενόμενος διάδοχος του επεξεργαστή M1 της Apple, ο οποίος κυκλοφόρησε στα τέλη του 2020, όταν η Apple άρχισε σταδιακά να αντικαθιστά τους Mac που τροφοδοτούνται από Intel με τους δικούς της επεξεργαστές Apple Silicon.

Σε αντίθεση με τα chipsets M1 Pro και M1 Max στο MacBook Pro ή το M1 Ultra που παρουσιάζονται στο Mac Studio, το M2 αναμένεται να είναι πραγματικός διάδοχος του M1, που στοχεύει κυρίως σε συσκευές εισαγωγικού επιπέδου όπως το MacBook Air.

Το chip φημολογείται ότι θα κατασκευαστεί σε μια νέα αρχιτεκτονική Apple Silicon που χρησιμοποιεί έναν κόμβο 4nm αντί για έναν 5nm στο M1 για βελτιωμένη απόδοση ισχύος. Ωστόσο, ο αριθμός των πυρήνων της CPU αναμένεται να παραμείνει ίδιος.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...