niks2000 Δημοσιεύτηκε September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 27, 2005 ειναι κανενας συνεργατης της mondialine να μου δωσει μερικες πληροφοριες?? HELP!!!!!!! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 θα μπορουσα να σου δωσω αλλα εχω καιρο να ασχοληθω με την mondialine. Πες μου ομως γιατι μπορει να ξερω. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niks2000 Δημ. September 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 θα ηθελα να μαθω για το πλαισιο συνεργασιας μαζι τους, δηλ πως μπορει να γινει καποιος συνεργατης μαζι τους, και συγκεκριμενα την δομη της (MLM) δηλ κατηγοριες/βαθμιδες, ποσοστα, ορους κλπ εαν δεις την απαντηση σε ενα προηγουμενο post για την telepassport, ενας φιλος εχει γραψει αναλυτικα οτι ψαχνω, ε κατι αντιστοιχο ψαχνω τα γνωρισει κανενας? ευχαριστω > δεν μπορουμε να γραφουμε για MLM????? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 θα ηθελα να μαθω για το πλαισιο συνεργασιας μαζι τους, δηλ πως μπορει να γινει καποιος συνεργατης μαζι τους, και συγκεκριμενα την δομη της (MLM) δηλ κατηγοριες/βαθμιδες, ποσοστα, ορους κλπ εαν δεις την απαντηση σε ενα προηγουμενο post για την telepassport, ενας φιλος εχει γραψει αναλυτικα οτι ψαχνω, ε κατι αντιστοιχο ψαχνω τα γνωρισει κανενας? ευχαριστω > δεν μπορουμε να γραφουμε για MLM????? :X θα σου πω μερικα πραγματα (οσα ξερω) αλλα....οταν εχω χρονο :p sorry κιολας. ελπιζω να σε βοηθησουν. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 θα σου πω μερικα πραγματα (οσα ξερω) αλλα....οταν εχω χρονο :p sorry κιολας. ελπιζω να σε βοηθησουν. Ελπιζω να σε βοηθησα με αυτα που σου εστειλα. Για κατι αλλο στειλτε προσωπικο μηνυμα. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lawyer Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Θα μπορούσες πολύ απλά να έρθεις σε επαφή με τη Mondialine για να σε ενημερώσουν πιο ολοκληρωμένα. Μπορώ να σου δώσω τηλέφωνα επικοινωνίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Η απαντηση δοθηκε...και επειδη μου ζητατε κι αλλοι ... Γίνεσαι συνεργάτης με μια αιτηση,δίνεις 15 ευρώ σου στέλνουν έναν φάκελο με τα παντα μεσα απο υλικο με οδηγίες για συνεργάτες,δωρεαν αιτήσεις συνδέσεις με την εταιρία και φυσικα δωρεαν άλλο εντυπο υλικο οποτε ξαναχρειαστεις. Δωρεαν επικοινωνια με την εταιρεια για απορειες και αναλυσεις. καθως και κωδικο για να μπαινεις στο site της εταιρειας και βλεπεις τους πελατες σου , ποσα πηρες το μηνα ,ποιοι πελατες δεν εχουν πληρωση ακομα κλπ Η προμήθειες δίνονται με AIR TIME δηλαδή από τον τηλεφ. λογαριασμο που κάνουν οι πελάτες σου εσύ παίρνεις ένα ποσοστό. για κινητά- υπεραστικά- διεθνή 4% π.χ. για κλήσεις κινητών 100 ευρώ παίρνεις 4 ευρώ προμήθεια - το φπα κρατάει η εταιρία εδώ δεν ισχυει ότι θα πρεπει να κανεις συγκεκριμενο λογαρισμο από ένα ποσο και πανω. Δηλ και 10ε να είναι ο λογαριασμος εσυ παιρνεις το 4%. Φυσικα σε όλα αυτά είναι μειον το φπα Εχει ειδικο μπονους 3ε σε κάθε νεα γραμμη που γραφεις με προεπιλογη. Δηλαδη με δεκα γραμμες με προεπιλογη αν κανεις θα παρει αμεσα 30ευρω πριν καλα καλα ο πελατης σου πληρωση των πρωτο του λογαριασμο!!! Επισης εχει κατι υπηρεσιες τηλεφ όπως RED LINE (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟς), PAOK TELEPHONY. VISSINI ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΚΛΠ Καθως και την υπηρεσια open internet που δινει στον πελατη σου την ευκαιρια να συνδεθει στο internet μονο με χρονοχρεωση και οποτε αυτοι θελουν να το χρησιμοποιησουν. Φυσικα και από εδώ παιρνεις το 4%. Σου ειπα ότι εχω καιρο να ασχοληθω γιατι δεν ειχα χρονο. Μεχρι τωρα όμως κάθε μηνα μου βαζουν λεφτα από τις προμηθειες στην τραπεζα!!! (το τηλ μου 69***** ας μου στειλει PM οποιος θελει να του το δωσω) Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lawyer Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Είσαι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα συνεργασία σου με τη Mondialine; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Kathe pote plironei i Mondialine? Exei kapoia sigekrimeni imerominia kathe mina? Afto einai poli simantiko sxetika me tin axiopistia... (Sorry gia ta Greeklish, sintoma epanerhomai me Ellinika) Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Είσαι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα συνεργασία σου με τη Mondialine; οπως ειπα και πιο πριν την ειχω αφησει για καποιο διαστημα. Ο λογος ειναι ο χρονο και διαφορα. Ειμαι ικανοποιημενος οσον αφορα και την εταιρεια αλλα και τις απολαβες. Απλα πρεπει να ξερεις τι περιμενεις να δεις και οχι να φανταζεσαι διαφορα :rolleyes: τραβηγμενα!!! Kathe pote plironei i Mondialine? Exei kapoia sigekrimeni imerominia kathe mina? Afto einai poli simantiko sxetika me tin axiopistia...; Καθε μηνα μου βαζει στην τραπεζα τα λεφτα μεσα στο πρωτο δεκαημερο. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Καθε μηνα μου βαζει στην τραπεζα τα λεφτα μεσα στο πρωτο δεκαημερο. Kalo afto!! Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts