Jump to content

Έγινε η αποκάλυψη των Oppo Pad Air και Enco R


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι και αν έχει μικρή εμπειρία η Oppo στην κατασκευή των tablets, η εταιρεία δείχνει να ενδιαφέρεται για αυτό το κομμάτι της αγοράς και έτσι ανέδειξε το νέο Oppo Pad Air, το δεύτερο tablet Android του κατασκευαστή με οθόνη LCD 10 ιντσών, chipset Snapdragon 680 και μπαταρία 7.100 mAh. Επίσης, ανακοίνωσε το Enco R, ένα ζευγάρι οικονομικών ασύρματων ακουστικά με προγράμματα οδήγησης 13,4 mm και 24ωρη αυτονομία.

Oppo Pad Air

Το Oppo Pad Air διαθέτει οθόνη IPS LCD 10,36 ιντσών με ανάλυση 2000×1200 px και ρυθμό ανανέωσης 60 Hz. Το tablet φέρνει τετραπλά ηχεία με Dolby Atmos για κατανάλωση πολυμέσων και ζυγίζει μόλις 440 γραμμάρια. Για λήψεις υπάρχει μια πίσω κάμερα 8MP και μια κάμερα selfie 5MP.

Το tablet τρέχει με το chipset Snapdragon 680 της Qualcomm σε συνδυασμό με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD. Δυστυχώς, δεν υπάρχει επιλογή συνδεσιμότητας κινητής τηλεφωνίας στο Pad Air. Το ColorOS για Pad βασίζεται στο Android 12 και η μπαταρία 7.100 mAh στο tablet υποστηρίζει φόρτιση 18 W.

Δύο βασικές χρώματα θα υπάρξουν για το Oppo Pad Air και το βασικό μοντέλο 4/64 GB ξεκινά από 1.299 CNY (195 $), ενώ η κορυφαία πρόταση των 6/128 GB κοστίζει 1.699 CNY (255 $). Η Oppo προσφέρει επίσης πολλά αξεσουάρ, όπως ένα κάλυμμα πληκτρολογίου (CNY 349 ) και μια γραφίδα (CNY 299). Οι ανοιχτές πωλήσεις στην Κίνα ξεκινούν την 1η Ιουνίου.

Oppo Enco R

Το Encor R είναι ένα οικονομικό ζευγάρι ασύρματων ακουστικών με προγράμματα οδήγησης 13,4 mm και υποστηρίζει τους κωδικοποιητές AAC και SBC. Υπάρχει μείωση θορύβου κλήσεων AI, αν και δεν υπάρχει δυνατότητα ANC. Κάθε ακουστικό ζυγίζει μόλις 3,5 γραμμάρια. Μπορούν να παρέχουν αυτονομία 4 ωρών και επιπλέον 20 ώρες από τη θήκη φόρτισης.

Αυτά τα buds συνδέονται με οποιαδήποτε συσκευή μέσω Bluetooth 5.2 και έχουν βαθμολογία IPX4. Η φόρτιση πραγματοποιείται μέσω USB-C.

H τιμή των νέων ακουστικών είναι στα 299 CNY (45 $) και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στην Κίνα από την 1η Ιουνίου.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...