Jump to content

Kenwood kMix KMX750RD μακριά κι αλάργα


varajohn
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το εργαλείο Αποδείχθηκε κατώτερο των προσδοκιών το ίδιο και το service το ίδιο και η εταιρεία Ειδικά το service είναι Απαράδεκτο.
και εξηγούμαι.
 οκτώ μήνες μετά και με περιορισμένη χρήση περίπου 10 με 12 φορές - δυο-τρεις φορές ψωμί Οι υπόλοιπες κέικ - παρουσίασε ένα πολύ δυνατό θόρυβο την ώρα της λειτουργίας της και στάλθηκε στο service όπου επέστρεψε άθλια συναρμολογημένη και χτυπημένη παντού.
 Δηλαδή  γύριζε το μοτέρ αλλά δεν δούλευε η μηχανή.
 επιστροφή και πάλι στο service. η εταιρεία δεν αναγνωρίζει υπευθυνότητα Ούτε μπορεί να κάνει τίποτα και μου είπαν αν θέλω να κάνω καταγγελία στην εταιρεία που αναλαμβάνει το service.
οπότε όταν αγοράζεις κάτι από τη συγκεκριμένη εταιρεία μετά η εταιρεία δεν σε γνωρίζει καν μιλάς μόνο με το service και αν το δεχτούν Έχει καλώς διαφορετικά τον ήπιες.
 όταν μάλιστα τους ενημέρωσα ότι θα το γράψω αυτό στις γνωστές μηχανές αναζήτησης προϊόντων και στα φόρουμ η απάντηση της εταιρείας ήταν -υπάρχουν νοήμονες άνθρωποι που διαβάζουν τα σχόλια και τις κριτικές? - είμαστε και ανόητοι δηλαδή και όχι ότι έχουν άδικο αφού επιλέγουμε αυτές τις εταιρείες.
λυπάμαι που  έφτασα  σε αυτό το σημείο αλλά αυτή η κατάσταση Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει κάθε άνθρωπος που δίνει τα χρήματα του τα έχει βγάλει με κόπο δεν του τα χάρισαν
Εννοείται ότι όλα αυτά θα κοινοποιηθούν και στη μαμά εταιρεία Γιατί προφανώς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει 
θα σας βάλω δύο βιντεάκια το πρώτο βίντεο είναι η βλάβη και σε τι κατάσταση είναι η μηχανή και το δεύτερο είναι πως επέστρεψε από το service η μηχανή.
και μερικές φωτογραφίες παρακάτω για να δείτε πώς επέστρεψαν μία μηχανή που ήταν σε άριστη κατάσταση και για να δείτε πώς λειτουργεί μία μηχανή 300 ευρώ μετά από 8 μήνες περιορισμένης χρήσης  και από κει και πέρα κανονίστε την πορεία σας.

update 26/5/22  ζήτησα να μου αντικαταστήσουν τη μηχανή με καινούργια αρνήθηκαν Η μηχανή μου επιστράφηκε διορθωμένη άγνωστο που βρήκανε τα κομμάτια Προφανώς μεταχειρισμένα από κάποιον άλλο φουκαρά

https://www.youtube.com/watch?v=2Wd3Cb_znO4
https://www.youtube.com/shorts/GQnyJye7pq4

IMG_20220513_110916.jpg

IMG_20220513_110927.jpg

IMG_20220513_110936.jpg

IMG_20220513_112000.jpg

IMG_20220513_112106.jpg

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...