Jump to content

Σταματά η λειτουργία του WhatsApp σε iPhone με iOS 10 και iOS 11 από τον Οκτώβριο


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οριστική διακοπή λειτουργίας αργότερα μέσα στο τρέχον έτος για το WhatsApp σε iPhone με εκδόσεις iOS 10 και iOS 11. Το Κέντρο βοήθειας της υπηρεσίας WhatsApp λέει επίσης ότι υποστηρίζονται μόνο το iOS 12 και οι νεότερες εκδόσεις προς το παρόν.
Το WhatsApp που ανήκει στην Meta (πρώην Facebook) είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων στον κόσμο και η εταιρεία συχνά προσθέτει νέες δυνατότητες στην εφαρμογή. Τα παλαιότερα λειτουργικά συστήματα ενδέχεται να μην υποστηρίζουν νέες λειτουργίες, γι’ αυτό οι νεότερες εκδόσεις δεν λειτουργούν σε παλαιότερες πλατφόρμες.
Επίσης, η ομάδα του WhatsApp με αυτή την απόφαση γλιτώνει κάποια περιττά έξοδα που απαιτούνται συνήθως για την υποστήριξη παλαιότερων λειτουργικών συστημάτων και αυτό δεν έχει νόημα εάν μόνο ένα μικρό ποσοστό των ανθρώπων βρίσκεται σε παλαιότερες πλατφόρμες.
Το WhatsApp άρχισε να προειδοποιεί τους χρήστες iPhone σε iOS 10 και iOS 11 ότι πρέπει να κάνουν αναβάθμιση σε iOS 12 ή νεότερη έκδοση για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Διαφορετικά, η εφαρμογή θα σταματήσει να λειτουργεί στα τηλέφωνά τους μετά τις 24 Οκτωβρίου.
Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, το iPhone 5 είναι μεταξύ των μοντέλων που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για άλλη αναβάθμιση λειτουργικού συστήματος.
Οι καταναλωτές/χρήστες που έχουν iPhone 5S, iPhone 6 ή iPhone 6S μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή, προς το παρόν. Εάν είστε χρήστης Android, το τηλέφωνό σας πρέπει να είναι σε λειτουργικό σύστημα 4.1 ή νεότερο.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...