Jump to content

[ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ] Γυναίκες οδηγοί

tsolakas
 Κοινοποίηση

Τι πιστεύετε για τις γυναίκες οδηγούς??  

309 members have voted

1. 1. Τι πιστεύετε για τις γυναίκες οδηγούς??

• Είναι καλύτερες στην οδήγηση απο τους άντρες
      28
    • Είναι χειρότερες στην οδήγηση απο του άντρες
      61
    • Καλές είναι, χαζεύουμε και "κάτι" απο το παράθυρο οταν καβαλάμε μηχανάκια..!!
      47
    • Νυχτα το πήρες το δίπλωμα..???
      34
    • Αντε πλύνε κανα πιάτο ΜΩΡΗ...!!!
      92
    • "Αγάπη μου" που είναι ο προφυλακτήρας....?????
      47

Recommended Posts

Οπως και οι περισσότεροι άντρες πιο εύκολα παραχωρείτε προτεραιότητα σε γυναίκα...(για ευνόητους λόγους) παρά σε κάποιον του ίδιου φύλου.

Βέβαια αυτό εμάς μας εξυπηρετεί... :p

είτε είναι άνδρας, είτε γυναίκα έχω την επίγνωση και την παιδεία στο τιμόνι που κρατώ να προστατεύω εκτός απο τον εαυτό μου και τους άλλους παραχωρόντας προτεραιότητα.Ταρζανιές δεν κάνω.:happy:

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 392
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το κορυφαίο!

Γλυφάδα, τελικές δοκιμές του Τράμ το 2004.

αυτοκίνητο έχει μπεί στις ράγες και έχει παρκάρει τελείως οριζόντια κλείνοντας και τις 2 κατευθύνσεις.Φτάνει λοιπόν ο συρμός και γίνετε το έλα να δείς!

ο πλέον απολαυστικός καφές που ήπια εκείνη την περίοδο :p

2 ζητάδες περιμένουν... αφού έχουν βγάλει πινακίδες, έχουν γράψει την ιστορία της ζωής τους στις κλήσεις.Ακούω τον ένα που λέει στον άλλο.Ρε συ! δεν φεύγουμε αν δεν δώ ποιός είναι!

σκάει μετά απο 45 λεπτά μια κυρία με τα ψώνια.

Γεία σας!

Γειά σας της απαντάει ο ένας ο ζητάς

αχ, εμποδίζω?

οχι καλέ, εμείς εμποδίζουμε με τις μηχανές...

καλέ γιατί μου πήρατε τις πινακίδες?

εμποδίζαν της λέει γι'αυτό τις βγάλαμε!

εκεί έφυγε κάτω απο τα γέλια όλο το Corte,νυν Lis Και το Oscar :lol: :lol:

πρόσεξε πως μου μιλάς του λέει,ξέρεις ποιά είμαι εγώ?

εσύ πρόσεξε πως μιλάς της λέει και μην με απειλείς

γιατί του λεεί, τι θα μου κάνεις.

Παρακώλυση συγκοινωνιών της λέει,θές να περάσεις την βραδιά σου στο αυτόφωρο της λέει?

εκεί της ευχήθηκαν καλό απόγευμα και έληξε το σκηνικό.

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

επειδη με ειχε πρηξει το τελευταιο καιρο εδωσα στη κοπελα μου το αμαξι μου για μια βολτα.εγω ημουνα απο τη βεραντα και κοιταζα...εκει που περιμενω να βαλει μπρος και να φυγει ,βαζει κανονικα μπρος αλλα το αμαξι αντι για μπροστα εφυγε πισω......

μπερδεψε τη πρωτη με την οπισθεν......:X :cool: :ninja: :cry: :!:

Έλα ρε, έγω το έπαθα τις προάλλες σε φανάρη, μιλάμε ο πίσω μου πρέπει άλλαξε 15 χρώματα βλέποντας το τανκ να πηγένει πάνω του :lol:

πιστεύω οτι είστε λίγο υπερβολική, οπως υπάρχουν άντρες που δεν ξέρουν την τύφλα τους στην οδήγηση ετσι υπάρχουν και γυναίκες, εξάλλου τα περισσότερα ατυχήματα στατιστικά γίνονται απο άντρες και οχι απο γυναίκες....

exw akousei oti exei na kanei me ton egkefalo ton gunaikwn..diladi den exoun "kalo xeri" h "kalo podi" yia na odhghsoun h na einai kales sta athlimata...fantasteite na patate to gazi me to aristero kai na odhgate me to aristero xeri (an eiste deksis) kai eseis san gunaika tha odhgousate;) kai nai oi gunaikes einai epikindines! eidika edw stin ameriki pou einai kai fusikes ksanthies oi perisoteres...eilikrina otan vlepw gunaika odhgw panta prospathw na eimai apo pisw tis..dipla de paw pote yiati fovamai mhn allaksei grammi kai de me dei h otan eimai mprosta tis mh me xtupisei..=x kai otan einai gria de to suzhthtw krataw apostasi...
I don't live in Greece, Greece lives in me...

exw akousei oti exei na kanei me ton egkefalo ton gunaikwn..diladi den exoun "kalo xeri" h "kalo podi" yia na odhghsoun h na einai kales sta athlimata...fantasteite na patate to gazi me to aristero kai na odhgate me to aristero xeri (an eiste deksis) kai eseis san gunaika tha odhgousate;) kai nai oi gunaikes einai epikindines! eidika edw stin ameriki pou einai kai fusikes ksanthies oi perisoteres...eilikrina otan vlepw gunaika odhgw panta prospathw na eimai apo pisw tis..dipla de paw pote yiati fovamai mhn allaksei grammi kai de me dei h otan eimai mprosta tis mh me xtupisei..=x kai otan einai gria de to suzhthtw krataw apostasi...

Μονο αποσταση?Αποστασεις μιλαμε.:lol:

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

το κορυφαίο!

αυτοκίνητο έχει μπεί στις ράγες και έχει παρκάρει τελείως οριζόντια κλείνοντας και τις 2 κατευθύνσεις.Φτάνει λοιπόν ο συρμός και γίνετε το έλα να δείς!

2 ζητάδες περιμένουν... αφού έχουν βγάλει πινακίδες, έχουν γράψει την ιστορία της ζωής τους στις κλήσεις.Ακούω τον ένα που λέει στον άλλο.Ρε συ! δεν φεύγουμε αν δεν δώ ποιός είναι!

Γεία σας!

αχ, εμποδίζω?

Παρακώλυση συγκοινωνιών της λέει,θές να περάσεις την βραδιά σου στο αυτόφωρο της λέει?

αυτα ειναι οταν χρειαζομαστε μια καμερα για να εχουμε και να γελαμε ποτε δεν μας βρισκετε...:p

Αλλαξτε τον τιτλο του θρεντ σε "μισογυνηδες του myphone... ενωθειτε!" να τελειωνουμε :p

δεν ειμαστε μισογυνηδες οπως λες απλα περιστατικα παραθετουμε....οπως υπαρχουν αντρες επικυνδυνοι υπαρχουν και γυναικες αλλα σε μεγαλυτερο βαθμο και αυτο γινετε ιδιατερα κατανοητα σε περιοχες οπου τα αφτοκινητα πρεπει να περασουν τσιτα το ενα απο το αλλο

Δουλευα σε μια οικοδομη στο Χαλανδρι.

Απεναντι απο την οικοδομη εμενε μια κυρια.

Φευγει το πρωι για δουλεια και βγαζει το αμαξι απο το παρκινγκ μια χαρα.

Το μεσημερι παει να μπει μεσα στο παρκινγκ παλι και ακουγεται ενας θορυβος,ξερετε πως.

Τι εκανε η τυπισα?

Βρηκε το αμαξι της στη γωνια τον τοιχο και αντι να σταματησει το περασε ολο μεσα.

Και φαινοταν και καινουργιο το αμαξι.

Το εκανε αγνωριστο.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Τι να λέμε τώρα ρε παιδειά γυναίκα στο τιμόνι και ο χάρος σε ζυγώνει...Πόσες φορές έχει τύχει να δείτε ένα αμάξι στον δρόμο να κάνει μλκίες και να λέτε standard είναι γυναίκα και όντως να είναι! Αφού δέν μπορούν πώς να το κάνουμε?

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

Τι να λέμε τώρα ρε παιδειά γυναίκα στο τιμόνι και ο χάρος σε ζυγώνει...Πόσες φορές έχει τύχει να δείτε ένα αμάξι στον δρόμο να κάνει μλκίες και να λέτε standard είναι γυναίκα και όντως να είναι! Αφού δέν μπορούν πώς να το κάνουμε?

ποσες φορες ομως θα πας στα κοντραδικα στεκια και θα δεις γυναικες να σε περνανε απο πανω?:p

fantasteite na patate to gazi me to aristero kai na odhgate me to aristero xeri (an eiste deksis) kai eseis san gunaika tha odhgousate;)

Δηλαδή όσοι είναι αριστεροί (όχι στο φρόνημα :p) έχουν πρόβλημα; :confused:

Δηλαδή όσοι είναι αριστεροί (όχι στο φρόνημα :p) έχουν πρόβλημα; :confused:

Σσσσσσσσσς, μιλαει η επιστημη :lol:

http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif

Πόσες φορές έχει τύχει να δείτε ένα αμάξι στον δρόμο να κάνει μλκίες και να λέτε standard είναι γυναίκα και όντως να είναι! Αφού δέν μπορούν πώς να το κάνουμε?

Οσες φορες βλεπω καγκουριες/μλκιες στον δρομο και επικινδυνη -επιθετικη- οδηγηση, ειναι 1000% Ελληναρας ανδρας. Μου φαινεται πως μαζι με τα κακογουστα σποιλερ, χαμηλωμενες αναρτησεις, LEDακια και λοιπα καγκουρο-αξεσουαρ σου δινουν τσαμπα και την μλκια που βαραει στον εγκεφαλο.

Οι Ελληνιδες οδηγοι, λοιπον, ειναι οσο επικινδυνες και οι λοιποι Ελληνες. Τουλαχιστον δεν βαζουν 3 μετρα σποιλερ για να αναπληρωσουν το κενο που υπαρχει αναμεσα στα ποδια.

http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif

Οσες φορες βλεπω καγκουριες/μλκιες στον δρομο και επικινδυνη -επιθετικη- οδηγηση, ειναι 1000% Ελληναρας ανδρας. Μου φαινεται πως μαζι με τα κακογουστα σποιλερ, χαμηλωμενες αναρτησεις, LEDακια και λοιπα καγκουρο-αξεσουαρ σου δινουν τσαμπα και την μλκια που βαραει στον εγκεφαλο.

Οι Ελληνιδες οδηγοι, λοιπον, ειναι οσο επικινδυνες και οι λοιποι Ελληνες. Τουλαχιστον δεν βαζουν 3 μετρα σποιλερ για να αναπληρωσουν το κενο που υπαρχει αναμεσα στα ποδια.

Και στις δυο περιπτώσεις(κάγκουρες-γυναίκες οδηγοί),γελάμε με οσα βλέπουμε στους δρόμους.:lol:

Το θέμα είναι να μη γίνονται επικίνδυνοι με τα καμώματά τους για τους υπόλοιπους οδηγούς.

Πάντως θεωρώ λιγότερο επικίνδυνο τον τύπο με την αεροτομή τύπου απλώστρα και τα 13000 ledακια,απο την τύπισσα που έχει σφιχταγκαλιάσει το τιμόνι και πάει με 50χλμ στην αριστερή.

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Τώρα που το διάβασα με πρόσβαλες αφάνταστα.:cool: Έχω δώσει(και ο καθένας για τα γούστα του πιστεύω) πάνω απο 35.000Ε για να φτιάξω το αμαξάκι μου.Για όλα αυτά που είπες:σποιλερ, χαμηλωμενες αναρτησεις, blacklight, αεροτομές, καπό, φιμέ τζάμια, ζαντούλες, εξατμήσεις, καθήσματα ταμπλό ηχοσύστημα και ...δεν αναφέρομαι μηχανικά γούστα είναι αυτά.Για να τα δώσω αυτά δεν είμαι τρελός!:knife: Ξ Ε Ρ Ω Ν Α Ο Δ Η Γ Α Ω.Δεν είδα ποτέ ένα τέτοιο αμάξι να τρακέρνει!Τυχαίο?Και πίστεψέ με ξέρω πολλά τέτοια αμάξια και τους οδηγούς τους!Δεν είμαι απόλυτος.Υπάρχει και ένα 0,001% ανδρων που δεν ξέρει να οδηγεί.:dizzy: Και αντίστοιχα ενα 0,001% γυναικών που ξέρει πως κινούνται αυτές οι 4 ρόδες που στρογκυλοκάθεται πάνω!:geek: Αλλα όταν πάει η γκόμενα να παρκάρει ένα Smart και γυρνάει το αμάξι 70 μοίρες και χρειάζεται χόρο τριαξονοκού...τι να πώ εγώ!:help: Τα συμπεράσματα στους δρόμους...Διαφωνεις?:respect:

το κορυφαίο!

Γεία σας!

αχ, εμποδίζω?

Αν αυτό το είχες γράψει σε videocamera θα σου έδινα ότι ήθελες για να μου το δώσεις!Πραγματικά!Γιατί να μην έχουμε τραμ στην όμορφη Θεσσαλονίκη?Πες μου γιατίίίίίίίίίίίίίί?:cry:

Παιδειά σκεφτόμουνα το εξής ερώτημα....Θα ανεβένατε σε αεροπλάνο που πιλοτάρει γυναίκα? :D :D :D

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

Παιδειά σκεφτόμουνα το εξής ερώτημα....Θα ανεβένατε σε αεροπλάνο που πιλοτάρει γυναίκα? :D :D :D

Στο αεροπλανο ειναι πιο ευκολα τα πργματα.Εχουν αυτοματοποιηθει οι κινησεις.

Το θεμα ειναι τι γινεται στους δρομους που ολλα εξαρτωνται απο την αντιδραση του οδηγου.

Αν αυτό το είχες γράψει σε videocamera θα σου έδινα ότι ήθελες για να μου το δώσεις!Πραγματικά!Γιατί να μην έχουμε τραμ στην όμορφη Θεσσαλονίκη?Πες μου γιατίίίίίίίίίίίίίί?:cry:

Giati emeis pou to exoume.......:down:

Και σε λεωφορείο, και τραμ, και αεροπλάνο, και οδοστροτήρα, εδώ κυνηγάμε την αδρεναλίνη στους δρόμους κάθε μέρα θα έχανα τέτοια ευκαιρία :lol: Λοιπόν πλάκα πλάκα κι επειδή οι γυναίκες έχουν το μέγιστο οδηγικό πρόβλημα τους στο παρκάρισμα, χθες βράδυ καθίμενος στο μπαλκόνι μου παρακολούθησα έναν εκπρώσοπο του φίλου μας να ξηλώνη κάτα το παρκάρισμα των δικώ του και του μπροστινου του των προφυλακτήρα, καινούργια αυτοκίνητα και τα δύο και με χώρο για άνετο παρκάρισμα παρακαλώ:mad:

Και σε λεωφορείο, και τραμ, και αεροπλάνο, και οδοστροτήρα, εδώ κυνηγάμε την αδρεναλίνη στους δρόμους κάθε μέρα θα έχανα τέτοια ευκαιρία :lol: Λοιπόν πλάκα πλάκα κι επειδή οι γυναίκες έχουν το μέγιστο οδηγικό πρόβλημα τους στο παρκάρισμα, χθες βράδυ καθίμενος στο μπαλκόνι μου παρακολούθησα έναν εκπρώσοπο του φίλου μας να ξηλώνη κάτα το παρκάρισμα των δικώ του και του μπροστινου του των προφυλακτήρα, καινούργια αυτοκίνητα και τα δύο και με χώρο για άνετο παρκάρισμα παρακαλώ:mad:

Το 0,001% που έλεγα...

:X