Jump to content

Η Lenovo ανακοινώνει την επιτραπέζια λάμπα YOGA L5 με βάση ασύρματου φορτιστή 10W


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η ενασχόληση της Lenovo τα τελευταία χρόνια με διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων, της προσδίδουν ένα ιδιαίτερο κύρος καθώς η εταιρεία πλέον έχει δυναμική παρουσία σε αγορές π.χ. φορητών υπολογιστών, tablets, επιτραπέζιων υπολογιστών, κ.ά. Τώρα η εταιρεία πρόσθεσε ένα ακόμη ενδιαφέρον προϊόν, την ασύρματη επιτραπέζια λάμπα φόρτισης Lenovo YOGA L5. Το προϊόν θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 24 Μαΐου μαζί με άλλα προϊόντα.

Το Lenovo YOGA L5 είναι το πρώτο επιτραπέζιο φωτιστικό του τεχνολογικού γίγαντα με την επωνυμία YOGA. Ίσως το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό της επιτραπέζιας λάμπας YOGA είναι η ασύρματη βάση φόρτισης 10 W που λειτουργεί και ως βάση της λάμπας. Η βάση ασύρματης φόρτισης είναι συμβατή με μια ποικιλία συσκευών και μοντέλων. Αυτός ο σχεδιασμός συμβάλλει στη μείωση του αριθμού των αξεσουάρ στη θέση εργασίας.

Αυτό το επιτραπέζιο φωτιστικό YOGA έχει σχεδιαστεί με 72 full-spectrum lamp beads και το στροβοσκοπικό και το μπλε φως μπορούν να ελεγχθούν με ακρίβεια μέσω του chip φωτός διπλού ιώδους LED. Η ενσωματωμένη έξυπνη φωτοευαίσθητη μονάδα ανιχνεύει αυτόματα τις αλλαγές στο φως του περιβάλλοντος και στο σκοτάδι, καθιστώντας το εκπεμπόμενο φως πιο σταθερό.

Η επιτραπέζια λάμπα λέγεται ότι έχει περάσει το πρότυπο πιστοποίησης επιπέδου AA της Κίνας και το πρότυπο υγιεινού φωτισμού επιπέδου AAA. Η δομή της πλάκας οδηγού φωτός που εκπέμπει πλευρικά εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή φωτός και η φωτεινή διάμετρος φτάνει τα 140 mm.

Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τη θερμοκρασία χρώματος με ένα πλήκτρο και η προσαρμογή σε θερμοκρασία ψυχρού χρώματος είναι χρήσιμη για εργασία και μελέτη. Επίσης, η προσαρμογή σε θερμοκρασία ζεστού χρώματος είναι κατάλληλη και για το βραδινό διάβασμα. Επιπλέον, υπάρχουν 10 επίπεδα μείωσης της φωτεινότητας, χρησιμοποιώντας τη γραμμή οπτικής φωτεινότητας που βρίσκεται στην άκρη της βάσης, η οποία λειτουργεί και ως βάση ασύρματης φόρτισης.

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για την τιμή και τη διαθεσιμότητα, αλλά ελπίζουμε ότι αυτό το προϊόν θα κυκλοφορήσει εκτός Κίνας.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...