Jump to content

Το YouTube διέγραψε περισσότερα από 70.000 βίντεο που σχετίζονται με επιθέσεις στην Ουκρανία


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ιστορικό χρέος θεωρείται για πολλούς ευρωπαίους η στήριξη στην Ουκρανία και πέρα των έντονων δραστηριοτήτων που παρατηρούνται στο διπλωματικό πεδίο, προσπαθούν με κάθε τρόπο και διάφορα μέσα του διαδικτύου να δείξουν έμπρακτα την στήριξή τους! Το YouTube ήδη από τα τέλη Φεβρουαρίου έχει αφαιρέσει περισσότερα από 70.000 βίντεο μέχρι σήμερα που σχετίζονται με τη σύγκρουση. Η εταιρεία είπε στον Guardian ότι αφαίρεσε πολλά από τα βίντεο επειδή παραβίασε την πολιτική της για τα μεγάλα βίαια συμβάντα, η οποία απαγορεύει στους δημιουργούς περιεχομένου να αρνούνται ή να ευτελίζουν γεγονότα όπως η εισβολή.

Το YouTube δεν αναλύει τη δράση επιβολής του νόμου, αλλά σημείωσε ότι ανέστειλε περίπου 9.000 κανάλια στο πλαίσιο της σάρωσης, συμπεριλαμβανομένου ενός συνδεδεμένου με τον φιλο-Κρεμλίνο δημοσιογράφο Vladimir Solovyov. Μερικά από τα βίντεο που κατέρριψε το YouTube έσπασαν τις οδηγίες της εταιρείας αναφέροντας την εισβολή ως “αποστολή απελευθέρωσης”.

“Έχουμε μια πολιτική σημαντικών βίαιων γεγονότων και αυτή ισχύει για πράγματα όπως η άρνηση σημαντικών βίαιων γεγονότων: τα πάντα, από το Ολοκαύτωμα μέχρι το Sandy Hook. Και φυσικά, αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία είναι ένα σημαντικό βίαιο γεγονός”, είπε στον Guardian ο Neal Mohan, επικεφαλής προϊόντων του YouTube . “Επομένως χρησιμοποιήσαμε αυτήν την πολιτική για να λάβουμε πρωτοφανή δράση”.

Ως αποτέλεσμα εν μέρει από τις ενέργειές του, το YouTube σημείωσε σημαντική αύξηση στον αριθμό των ανθρώπων στην Ουκρανία, την Πολωνία και τη Ρωσία που καταναλώνουν “έγκυρο” περιεχόμενο για τη σύγκρουση. Στην Ουκρανία, για παράδειγμα, το περιεχόμενο ειδήσεων για την εισβολή έχει δημιουργήσει περισσότερες από 40 εκατομμύρια προβολές. “Η πρώτη και πιθανώς πιο ύψιστη ευθύνη είναι να διασφαλίσουμε ότι οι άνθρωποι που αναζητούν πληροφορίες σχετικά με αυτό το συμβάν μπορούν να λαμβάνουν ακριβείς, υψηλής ποιότητας, αξιόπιστες πληροφορίες στο YouTube”, είπε ο Mohan στον Guardian.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...