electra87 Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 σημερα που ειδα το επεισοδιο της δευτερας σε επαναληψη,προσεξα το σημειο στο οποιο λεει η αμαλια στη ζουμπουλια:''ειχα κι εγω καποιους φιλους,αλλα μετα χαθηκα''(πρωτο ενικο'') ενισχυονται οι πιθανοτητες η αμαλια να ειναι αγγελουδακι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Να προτείνω κάτι φίλε μου lewton.. Δεν αμφισβητώ την εγκυρότητα τον πλληροφοριών (παρ' ότι δε θέλησα να το δω) αλλά θα σε παρακαλούσα να κάνεις κάτι άλλο. Επειδή πρόκειται για σοβαρή αποκάλυψη για τη σειρά, αν θες βγάλτο τελείώς και γράψε ότι αν κάποιος θέλει να μάθει να σου στείλει ένα PM και να του πεις. Ακόμα και με το spoiler tag μπορεί κάποιοι να το δουν καταλάθως (παραλίγο να την πατήσω και έιδα μέχρι τις 4 πρώτες σου λέξεις κάνοντας scroll προς τα κάτω γιατί με το ποντίκι του φορητού τα επέλεξε μόνο του), ή ακόμα να βάλεις σε άσχημο πειρασμό κάποιους και να χάσουν τη μαγία. Αν θέλεις λοιπόν κάνε ένα edit το post σου σβήνοντας την πληροφορία ζητώντας να σου στέλνει pm όποιος ανυπόμονος θέλει να μάθει. Εγώ που είδα την τέταρτη λέξη "όντως", ήδη υποψιάστηκα κάτι και χαλάστηκα. Φιλικά οχι και με pm...αλλες δουλειες δε θα εχει ο lewton,θα καθεται να απανταει στον καθενα που θελει να μαθει?στο κατω κατω αν καποιος το πατησει κατα λαθος,δε θα γινει και κανενα εγκλημα.οσο για το αν ο αλλος μπει σε πειρασμο,μεγαλο παιδι ειναι ας αντισταθει.νομιζω το spoiler tag ειναι πανακεια για καποιες τετοιες περιπτωσεις,δε χρειαζονται τα pm.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 σημερα που ειδα το επεισοδιο της δευτερας σε επαναληψη,προσεξα το σημειο στο οποιο λεει η αμαλια στη ζουμπουλια:''ειχα κι εγω καποιους φιλους,αλλα μετα χαθηκα''(πρωτο ενικο'') ενισχυονται οι πιθανοτητες η αμαλια να ειναι αγγελουδακι:) θα με κάνεις να δώ για 3 φορά το επεισόδιο:confused: κι' όμως αυτό λέει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 και γιατι θα πρεπει η Αμαλια να γνωριζει ακριβως τι ειναι; Μπορει να εχει καποιες σκορπιες αναμνησεις αλλα κατα τα αλλα να ειναι εντελως ανθρωπινη (κατι σα τα φτερα του ερωτα του Βεντερς ας πουμε, η το Μιχαηλ).... Anyway προφανως οπως τα εμπλεξε ο Καπ καπως θα ξερει και να τα ξεμπλεξει.. εμεις απλα θα πρεπει να τρωμε τα νυχια μας μεχρι να δουμε το πως! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Η Αμαλια εχει εμφανιστει ΜΟΝΟ οταν τα παιδια ειναι σε αδιεξοδο ή οταν κινδυνευουν:ninja: . Αυτο τα λεει ολα.:X Δεν ξερω εαν ειναι Αγγελος ή οτι αλλο εχει γραφτει, ειναι παντος κατι διαφορετικο!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 και πώς γίνεται να είναι αγγελος και ανηψιά της διαχειρήστριας?:p Αυτό που βρίσκω πιθανότερο είναι να γίνει άγγλεος στο τέλος... :( Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Kalo tha einai i Amalia na einai anthrwpos kanonikos... H epilogi tou na einai aggelos einai i eukoli lusi...! Egw thelw kati xeiropiasto... Mia normal apantisi.. Isws na exei perasei ta idia kai na thelei na boithisei apla...Isws mia fili tis na einai tin anagi tis, auti na deiliase kai na thelei an eksilewthei twra me to na voithaei aytous...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 να δεις που δεν χρειαζεται ο καπουτζιδης να σκεφτεται τα επομενα επεισοδια της σειρας, μπορει ανετα να μπει στο myphone... lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 ρε παιδια πως γινετε να ειναι νεκρη η αμαλια αφου ειναι κορη της διαχειριστριας(?) και παιρνει κ ενα σωρο τηλ απο το κινητο της. ειδε κανεις την διαφημηση για το αυριανο επεισοδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Δηλαδή ο "Σπύρος" πλήρωνε τα κοινόχρηστα στο zombie της Αμαλίας; Και δεν παραπονέθηκε η διαχείριστρια που δε πήρε ποτέ τα λεφτά; :D . ή μηπως το zombie επισκεπτόταν τη μάνα της για να της δίνει τα μηνιαία κοινόχρηστα ... Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Υπερτατη ατακα Θεοπουλας απο το τρειλερ :yahoo: 11 Μαιου στη γιορτη της μητερας αντι να μου φερει δωρο μου εφερε ΤΗΝ ΚΟΝΤΗ. Φορουσε μια κορδελα με ενα φιογκο ΝΑ για να της προσθετει μποι. Κοιταω κατω απ’το φιογκο μπας και ειχε καρτα αλλαγης αλλα τιποτα!! :rotfl: :lol: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Υπερτατη ατακα Θεοπουλας απο το τρειλερ :yahoo: 11 Μαιου στη γιορτη της μητερας αντι να μου φερει δωρο μου εφερε ΤΗΝ ΚΟΝΤΗ. Φορουσε μια κορδελα με ενα φιογκο ΝΑ για να της προσθετει μποι. Κοιταω κατω απ’το φιογκο μπας και ειχε καρτα αλλαγης αλλα τιποτα!! :rotfl: :lol: :lol: :lol: άντε καλά γέλια πάλι σήμερα :D Όσο για την Αμαλία: Με χαλάνε οι πολλές συμπτώσεις, με χαλάει και το μεταφυσικό όμως, οπότε δε ξέρω τι προτιμώ. Αλήθεια όμως, αν υποθέσουμε ότι είναι άγγελος, γιατί να έχει πρόβλημα με το "λι" και το "νι"; Αυτό παίδεψε την πεντάδα - δεν τη βοήθησε... Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 :lol: :lol: άντε καλά γέλια πάλι σήμερα :D Όσο για την Αμαλία: Με χαλάνε οι πολλές συμπτώσεις, με χαλάει και το μεταφυσικό όμως, οπότε δε ξέρω τι προτιμώ. Αλήθεια όμως, αν υποθέσουμε ότι είναι άγγελος, γιατί να έχει πρόβλημα με το "λι" και το "νι"; Αυτό παίδεψε την πεντάδα - δεν τη βοήθησε... ειναι αγγελος εξ επαρχιας:lol: :lol: .ρε παιδια μιν βιαζεσται θα δουμε τι ρολο βαραει η αμαλια Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoBiLe_MaNiAC Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Όσο για την Αμαλία: Με χαλάνε οι πολλές συμπτώσεις, με χαλάει και το μεταφυσικό όμως, οπότε δε ξέρω τι προτιμώ. Αλήθεια όμως, αν υποθέσουμε ότι είναι άγγελος, γιατί να έχει πρόβλημα με το "λι" και το "νι"; Αυτό παίδεψε την πεντάδα - δεν τη βοήθησε... Έχεις σκεφτεί μήπως ήθελε να τους δοκιμάσει; Να δει αν θα την βοηθήσουν...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Στο πρώτο επεισόδιο η Αμαλία ήταν η αφηγήτρια όταν παρουσίαζε την 5αδα, και είπε κάτι του στυλ 'Εμένα θα με δείτε αργότερα' ή κάτι τέτοιο. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Wirelessly posted (NokiaN70-1/3.0546.2.3 Series60/2.8 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Εγώ πάλι πιστεύω ότι όλα αυτα είναι φήμες απλά και μόνο για να ασχολούμαστε με τη σειρά.Ας αφήσουμε καλύτερα τις προβλέψεις και ας σχολιάζουμε αυτα που βλέπουμε. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Πω πω είχα καιρό να μπω στο forum και ζαλίστηκα με τα σενάρια... :dizzy: :D Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 φανταζομαι οτι με αυτα που διαβασες θα κανεις και καιρο να ξαναμπεις..:p :) Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 E, όχι δα. Θα ξαναμπώ σήμερα κατά τις έντεκα! ;) :D Άλλωστε δεν με πειράζουν τα σενάρια. Δεν μπορώ βέβαια, όπως νόμιζω έχω πεί, να καταλάβω την πρεμούρα να ανακαλύψει κάποιος τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια (εκτός ίσως από την προβολή του), αλλά περί ορέξεως... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Σαν να μου φαίνεται πως σιγά σιγά θα αρχίσω να σκέπτομαι το σενάριο της νεκρής Αμαλίας. Ακούσατε την ατάκα "περιμένω την Δευτέρα Παρουσία" όταν την έπιασαν στο ασανσέρ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 FREE ΖΟΥΜΠΙ!!!:lol: :lol: τελεια η διασωση στο νοσοκομειο;) Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Wirelessly posted (NokiaN70-1/3.0546.2.3 Series60/2.8 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Μέτριο το επεισόδιο σήμερα.Βλεπόταν, αλλά δεν παρουσίασε και κάτι καινούριο.Εν αναμονή για το επόμενο... Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Σαν να μου φαίνεται πως σιγά σιγά θα αρχίσω να σκέπτομαι το σενάριο της νεκρής Αμαλίας. Ακούσατε την ατάκα "περιμένω την Δευτέρα Παρουσία" όταν την έπιασαν στο ασανσέρ; Δεν είπε αυτό. Είπε στην νοσοκόμα να πάει να κλειστεί στο δωμάτιο μέχρι την Καθαρά Δευτέρα (:lol: ) και μετά το ξανασκέφτηκε και είπε μέχρι την Δευτέρα Παρουσία. Αυτό που με παραξένεψε ήταν η αναμνησή της την ώρα που έβγαζε την φωτογραφία. Ούτε εκεί μιλούσε με νιι και λιι... Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Σαν να μου φαίνεται πως σιγά σιγά θα αρχίσω να σκέπτομαι το σενάριο της νεκρής Αμαλίας. Ακούσατε την ατάκα "περιμένω την Δευτέρα Παρουσία" όταν την έπιασαν στο ασανσέρ; γιατι ετσι οπως εφυγε?μες στη μελαγχολια?:cry: και τι flashback ηταν αυτο? Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Δεν είπε αυτό. Είπε στην νοσοκόμα να πάει να κλειστεί στο δωμάτιο μέχρι την Καθαρά Δευτέρα (:lol: ) και μετά το ξανασκέφτηκε και είπε μέχρι την Δευτέρα Παρουσία. Αυτό που με παραξένεψε ήταν η αναμνησή της την ώρα που έβγαζε την φωτογραφία. Ούτε εκεί μιλούσε με νιι και λιι...Δεν είπε κάτι νομίζω με λι και νι... :shifty: Είπε νομίζω «έλα να μας τραβήξεις μια φωτογραφία και τους πέντε» ή κάτι τέτοιο. Οφείλω να ομολογήσω ότι ενώ καθηλώθηκα και δεν κατάλαβα πότε πέρασε η ώρα, δεν γέλασα όπως στα προηγούμενα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts