Jump to content

Σώμα από τιτάνιο και γυαλί από ζαφείρι για το Samsung Galaxy Watch 5 Pro


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάγια τακτική της Samsung ήταν μέχρι στιγμής να επιλέγει διάφορες ονομασίας για τα έξυπνα ρολόγια της, όπως Classic, Active, Frontier, αλλά δεν έχει υπάρξει ακόμη μια παραλλαγή Pro. Το πρώτο μοντέλο με την χρήση του νέου όρου έρχεται φέτος και αυτό το συμπέρασμα προκύπτει σύμφωνα με αρκετές διαρροές, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων νέων στοιχείων από τον αξιόπιστο tipster Ice Universe.

Το Samsung Galaxy Watch 5 Pro φέρεται να έχει ελαφρύ περίβλημα από τιτάνιο και ανθεκτικό στις γρατσουνιές γυαλί από ζαφείρι. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung χρησιμοποιεί τιτάνιο, ορισμένες εκδόσεις του Watch 3 ήταν ντυμένες με το ακριβό αυτό μέταλλο. Ωστόσο, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί ζαφείρι.

Τέλος πάντων, τον περασμένο μήνα ακούσαμε ότι το Watch5 Pro θα έχει μεγάλη μπαταρία στα 572 mAh . Για λόγους σύγκρισης να πούμε ότι στην έκδοση του Watch4 Classicτο 46mm και στην έκδοση των 44mm, υπάρχουν  μπαταρίες των 361mAh. Τα έγγραφα πιστοποίησης από την Safety Korea αποκάλυψαν ότι το Watch 5 44mm θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία στα 397mAh. Αυτό εξακολουθεί να αφήνει το Pro με 44% μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Δεν είναι απολύτως σαφές αν θα υπάρξει ένα Classic μοντέλο με την 5η γενιά. Βέβαια, οι διαρροές υποδηλώνουν ότι η Samsung εργάζεται σε τρεις συσκευές , με την κωδική ονομασία “Heart-S”, “Heart-L” και “Heart-Pro”. Προφανώς, αυτά είναι τα δύο μεγέθη του Watch 5 και του Pro.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ακούσει για άλλες αναβαθμίσεις για το Pro σε σχέση με το μοντέλο vanilla, αλλά οι πληροφορίες εξακολουθούν να κυκλοφορούν. Μπορεί να υπάρχουν περισσότερα υλικά υψηλής ποιότητας και μια μεγαλύτερη μπαταρία.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...