Jump to content

Το καλοκαίρι έρχεται στο Samsung Galaxy Watch4 η ενσωμάτωση του Google Assistant


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τον Αύγουστο του 2021 είδαμε την εμπορική κυκλοφορία του Samsung Galaxy Watch 4 με εγκατεστημένο το WearOS 3, αλλά για κάποιον λόγο δεν είχε το Google Assistant. Ούτε η Samsung ούτε η Google έδωσαν ποτέ ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο για το πότε θα συμβεί αυτό, αλλά τώρα γνωρίζουμε ότι ο ψηφιακός βοηθός της Google θα κυκλοφορήσει για το Galaxy Watch4 αυτό το καλοκαίρι.

Η είδηση προέρχεται από τον κ. Patrick Chomet, EVP και επικεφαλή του Γραφείου Εμπειρίας Πελατών στο Mobile eXperience Business, Samsung Electronics, ο οποίος είπε επίσης ότι το Google Assistant στο Galaxy Watch4 θα διαθέτει “γρηγορότερες και πιο φυσικές φωνητικές αλληλεπιδράσεις, επιτρέποντας γρήγορες απαντήσεις.”

Ο κ. Chomet αποκάλυψε επίσης ότι η Samsung φέρνει “βελτιωμένη λειτουργικότητα” στους τρίτους συνεργάτες της, κάτι που για τους χρήστες του Spotify, σημαίνει αλλαγή τραγουδιών με το Google Assistant χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή τους.

Μίλησε περαιτέρω και για τη βελτιστοποίηση των εφαρμογών και των υπηρεσιών της Google για τα ρολόγια Galaxy αργότερα φέτος για να προσφέρει “την πιο ολοκληρωμένη και απρόσκοπτη εμπειρία wearable συσκευών με smartphone Android”.

Αυτό για το οποίο όμως δεν μίλησε το στέλεχος της Samsung είναι πότε ακριβώς το καλοκαίρι θα ξεκινήσει η διάθεση του Google Assistant για το Galaxy Watch4. Ωστόσο, είναι καλό να έχουμε ένα επιβεβαιωμένο χρονικό πλαίσιο για την κυκλοφορία αντί να μην έχουμε καμία απολύτως λέξη για αυτό.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...