Jump to content

Η σειρά Honor Magic4 θα κυκλοφορήσει διεθνώς στα τέλη Μαΐου


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η 31η Μαΐου σηματοδοτεί την ημέρα της διεθνούς κυκλοφορίας του Honor Magic4, σύμφωνα με νέα διαρροή και ειδικότερα πρόκειται να γίνει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο τόσο του Honor Magic4 όσο και του Honor Magic4 Pro!

Στις 12 Μαΐου, η Honor θα πραγματοποιήσει την επίσημη εκδήλωση έναρξης στο Λονδίνο και για τις δύο εκδόσεις του Honor Magic4, ενώ εδώ πρέπει να θυμίσουμε πως το Magic4 Lite είναι ήδη διαθέσιμο σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες.

Μια φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στο Twitter από τον αξιόπιστο tipster Roland Quandt επαναλαμβάνει ότι το Magic4 Pro θα διατίθεται με τιμή 1099 ευρώ. Η τυπική έκδοση αναμένεται να κοστίσει 899 ευρώ, όπως ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο. Αυτά τα στοιχεία αφορούν τις εκδόσεις 8 GB RAM και 256 GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης των αντίστοιχων μοντέλων.

Και οι δύο συσκευές διαθέτουν οθόνες LTPO 6,81″ και προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Το πάνελ της έκδοσης Pro έχει ανάλυση 1.312 x 2.848, ενώ το τυπικό μοντέλο υποστηρίζει ανάλυση 1.224 x 2.664. Εκτός από τα υψηλότερα ppi στο μοντέλο Pro, και τα δύο πάνελ έχουν παρόμοιες προδιαγραφές (όπως φωτεινότητα, χρωματική γκάμα κ.λπ.)

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία της σειράς Magic4 είναι η μονάδα κάμερας “Eye of Muse”. Διαθέτει έναν κύριο αισθητήρα 50MP, έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 50MP και ανάλογα με το μοντέλο, είτε τηλεφακό κάμερα 64MP στην έκδοση Pro ή 8MP στην τυπική έκδοση του Magic4.

Η διεθνής κυκλοφορία θα ξεκινήσει στην Ευρώπη, με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν μια εβδομάδα νωρίτερα στις 24 Μαΐου και μερικές αποκλειστικές προσφορές για τους πρώτους ενδιαφερόμενους, ανάλογα με τη χώρα.
Όσον αφορά τις εσωτερικές προδιαγραφές, τα νέα μοντέλα είναι σχεδόν πανομοιότυπα: συσκευάζουν το Snapdragon 8 Gen 1 SoC και Adreno 730 GPU και διαθέτουν είτε 8 είτε 12 GB μνήμης RAM. Η έκδοση Pro διατίθεται σε δύο επιλογές εσωτερικού χώρου αποθήκευσης (256 και 512 GB), ενώ το απλό μοντέλο προσφέρει τρεις διαμορφώσεις των 128, 256 και 512 GB.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...