Jump to content

Η Google κυκλοφορεί το Android 13 Beta 2 για αρκετά μοντέλα


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κουραστική μέρα η χθεσινή για την Google, καθώς το Google I/O έφερε πολλές εκπλήξεις με την εταιρεία να ανακοινώνει τα Pixel 6a και Pixel Buds Pro, να μοιράζεται δημοσίως κάποια πρώτα στοιχεία για τα Pixel 7 και 7 Pro, το Pixel Watch και το Pixel Tablet. Επίσης, πέρα από την ανάδειξη συσκευών, η εταιρεία μας πληροφόρησε για την ενημέρωση βασικών εφαρμογών, όπως των Google Maps, του προγράμματος μετάφρασης, ενώ αναβιώνουν εφαρμογές που είχαν καταργηθεί στο παρελθόν, όπως το Wallet.

Και μεταξύ όλων αυτών, η Google βρήκε ακόμα χρόνο να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση beta για Android. Μιλάμε για το Android 13 Beta 2, το οποίο θα πρέπει να κυκλοφορήσει στα εγγεγραμμένα τηλέφωνα Pixel από σήμερα. Εάν θέλετε να εγγράψετε το Pixel σας στο πρόγραμμα Android Beta, απλώς μεταβείτε σε αυτόν τον ιστότοπο όπου θα βρείτε τη λίστα με τις κατάλληλες συσκευές σας (αν υπάρχουν).

Στη συνέχεια,  με ένα κλικ θα εγγραφείτε και μετά από αυτό θα έρθει μια ενημέρωση με τη νέα έκδοση beta. Από εκείνο το σημείο και μετά, θα λαμβάνετε όλες τις επόμενες beta ως over-the-air ενημερώσεις, καθώς και την οριστικοποιημένη έκδοση του Android 13 όταν κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Δεν είναι λίγες οι νέες προσθήκες/αλλαγές

Η επόμενη έκδοση beta, που έρχεται τον Ιούνιο, θα φτάσει σε αυτό που η Google αποκαλεί Platform Stability, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχει τα τελικά Android 13 SDK και NDK API καθώς και τις λεγόμενες τελικές συμπεριφορές συστήματος που αντιμετωπίζει η εφαρμογή. Από εκεί και πέρα, είναι ένας αγώνας διόρθωσης σφαλμάτων μέχρι τη γραμμή τερματισμού, δηλ. μέχρι την σταθερή έκδοση του συστήματος!

Το Android 13 περιλαμβάνει μια νέα άδεια για την αποστολή ειδοποιήσεων, ένα εργαλείο επιλογής φωτογραφιών που προστατεύει το απόρρητο, βελτιωμένα δικαιώματα για σύζευξη με κοντινές συσκευές και πρόσβαση σε αρχεία πολυμέσων, ρυθμίσεις γλώσσας για συγκεκριμένες εφαρμογές, αντιστοίχιση εικονιδίων εφαρμογών με χρώματα θέματος, υποστήριξη για βίντεο HDR, Bluetooth LE ήχος, καθώς και MIDI 2.0 μέσω USB. Υπάρχουν επίσης πολλές βελτιώσεις για tablet και άλλα αξιόλογα πράγματα, όπως η αυτόματη διαγραφή του ιστορικού του προχείρου μετά από μια σύντομη περίοδο και ένας έλεγχος πολυμέσων που διαθέτει γραφικά άλμπουμ.

Σε μεταγενέστερες εκδόσεις θα υπάρξει μια νέα ενοποιημένη σελίδα ρυθμίσεων ασφάλειας και απορρήτου, η οποία θα παρέχει μια σαφή, χρωματικά κωδικοποιημένη ένδειξη της κατάστασης ασφάλειάς σας και θα προσφέρει προτάσεις για το πώς να βελτιώσετε τα πράγματα.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται ήδη αρκετές συσκευές

Η Google ανακοινώνει ότι οι beta είναι διαθέσιμες σήμερα όχι μόνο για τα Pixels, αλλά και για συσκευές από την Asus (για το Zenfone 8 ), τη Lenovo (για το Tab P12 Pro ), τη Nokia, την OnePlus (για το 10 Pro ), Oppo και Realme (για το Find X5 Pro και GT2 Pro ), Sharp (για το Aquos sense6), Tecno (για το Camon 19 Pro 5G), vivo (για το X80 Pro ), Xiaomi (για το 12 , 12 Pro και Pad 5), και ZTE (για το Axon 40 Ultra ).

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...