Jump to content

Αναδιάταξη γραφικών στοιχείων για την νέα έκδοση του Android Auto


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαμός προκλήθηκε από την Google αυτές τις ημέρες, καθώς στο φετινό συνέδριο Ι/Ο είχαμε μια “πλημμύρα” ανακοινώσεων, όμως μεταξύ αυτών των πολλών νέων προϊόντων/υπηρεσιών, η εταιρεία παρουσίασε λεπτομερώς τη νέα εμφάνιση του Android Auto που έρχεται σε όλους τους χρήστες  αργότερα αυτό το καλοκαίρι. Η μεγάλη αλλαγή είναι ότι το UI θα προσαρμόζεται πλέον στα διάφορα μεγέθη και προσανατολισμούς οθόνης κάθε αυτοκινήτου με προεπιλεγμένη εμφάνιση διαχωρισμένης οθόνης. Ο στόχος είναι να δοθεί στους οδηγούς γρήγορος και εύκολος έλεγχος των τριών πιο χρησιμοποιούμενων πτυχών του λογισμικού – χάρτες, χειριστήρια πολυμέσων και ανταλλαγή μηνυμάτων.

Ο ψηφιακός βοηθός της Google, οι ειδοποιήσεις και η βιβλιοθήκη των εφαρμογών σας θα είναι εύκολα προσβάσιμα στο dock και ανάλογα με το αν το αυτοκίνητό σας διαθέτει οθόνη αυτοκινήτου με πορτρέτο ή ευρεία οθόνη, το dock θα βρίσκεται είτε στο κάτω μέρος είτε στην πλησιέστερη πλευρά στο τιμόνι. Ο βοηθός θα φέρει πλέον προτεινόμενες γρήγορες απαντήσεις σε συνομιλίες, συμπεριλαμβανομένων επιλογών για να μοιραστείτε την εκτιμώμενη ώρα άφιξής σας με τις επαφές σας.

Τα αυτοκίνητα με ενσωματωμένο λειτουργικό σύστημα Android Automotive, όπως ορισμένα από τα νεότερα μοντέλα της Volvo, της Ford και της GMC, θα έχουν πρόσθετα πλεονεκτήματα ενώ το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο. Αυτά περιλαμβάνουν ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και τη δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο από τις πλατφόρμες YouTube, Tubi και Epix Now στην οθόνη του αυτοκινήτου σας.

Η Google μοιράστηκε επίσης ότι εργάζεται για να φέρει περισσότερο περιεχόμενο βίντεο και τη δυνατότητα μετάδοσης των βίντεό σας στην οθόνη του αυτοκινήτου σας.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...