Jump to content

Οι δυνατότητες του Cambria VR σε νέο demo από τον Mark Zuckerberg


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αμείωτο μένει το ενδιαφέρον της Meta σχετικά με την τεχνολογία VR και μάλιστα η εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα παρουσιάσει ένα άλλο headset μετά το Quest 2. Όσοι είναι τακτικοί αναγνώστες των τεχνολογικών δρώμενων, θα γνωρίζουν ότι αυτή η νέα συσκευή φέρει την κωδική ονομασία “Project Cambria”. Τώρα, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, μοιράστηκε ένα σύντομο απόσπασμά του να δοκιμάζει την συσκευή, δίνοντάς μας μια ματιά στο πώς θα λειτουργήσει.

Το βίντεο του Facebook περιλαμβάνει το demo που ονομάζεται “The World Beyond” και δείχνει πώς τα ακουστικά θα προσφέρουν μια εμπειρία μικτής πραγματικότητας με τη βοήθεια πλήρους έγχρωμων καμερών passthrough, που θα βοηθήσουν στη συγχώνευση του πραγματικού και του εικονικού κόσμου.

Όμως, όλα αυτά γίνονται κρύβοντας έξυπνα τα ακουστικά. Παρόλο που, ένα παλιότερο teaser βίντεο του Project Cambria μας έδωσε μια ματιά στο πώς θα μοιάζει το σετ μικροφώνου-ακουστικού (κυρίως με το υπάρχον μοντέλο Oculus) και μάλλον θα δούμε κάποια διαφορά μόλις γίνει επίσημο αργότερα φέτος. Θα είναι επίσης μια “εμπειρία VR υψηλής τεχνολογίας”, επομένως, μπορούμε να περιμένουμε ότι η τιμή θα πάει σε υψηλότερο επίπεδο.

{}

Το demo δείχνει τον Zuckerberg να αλληλεπιδρά με έναν χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων και να επικαλύπτει τον εικονικό κόσμο με τον πραγματικό κόσμο. Μπορούμε επίσης να δούμε ότι η νέα συσκευή δεν θα είναι μόνο για παιχνίδια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χώρους εργασίας για να κάνετε τα πράγματα με τη μεγαλύτερη δυνατή ευκολία, κ.ά.

Υπάρχει επίσης ένα βίντεο προεπισκόπησης της πλατφόρμας Presence, το οποίο λέει τη διαφορά μεταξύ των Quest 2 και του επερχόμενου μοντέλου.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...