Jump to content

Σύντομα θα δούμε το νέο Nokia N73 με 5 κάμερες;


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάθετη ήταν στα λεγόμενά της η HMD Global τον περασμένα Μάρτιο σχετικά με τα επόμενα βήματά της και επιβεβαίωσε ότι δεν προτίθεται να δείξει σύντομα μια νέα premium συσκευή. Ωστόσο, μια νέα έκθεση υποδηλώνει ότι η εταιρεία εργάζεται σε ένα smartphone κορυφαίας κατηγορίας, απλά μέχρι πρότινος κρατούσε καλά φυλαγμένα τα μυστικά της!

Ο κινεζικός ειδησεογραφικός ιστότοπος, CNMO, είπε ότι η Nokia εργάζεται σε ένα νέο smartphone με το όνομα N73. Για όσους δεν γνωρίζουν, η αγαπητή Φινλανδική εταιρεία έχει κυκλοφορήσει ένα smartphone με το ίδιο όνομα το 2006, το οποίο ήταν αρκετά δημοφιλές εκείνη την εποχή.

Το υποτιθέμενο επερχόμενο smartphone έχει επίσης μερικά concept renders που παρουσιάζουν επίπεδη κορυφή και καμπύλες πλευρές. Η μονάδα κάμερας έχει σχήμα σαν άκρη μαχαιριού και φιλοξενεί μια διάταξη πέντε καμερών μαζί με μια μονάδα διπλού φλας. Η κύρια κάμερα έχει τον μεγαλύτερο φακό και υπάρχουν άλλοι τέσσερις φακοί ευθυγραμμισμένοι κάθετα κάτω από αυτήν.

Η αναφορά επισημαίνει ότι το smartphone θα μπορούσε να διαθέτει αισθητήρα 200MP κατασκευασμένο από τη Samsung. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Samsung παρουσίασε τον αισθητήρα εικόνας ISOCELL HP1 200 megapixel με αισθητήρα pixel 0,64 μm τον Σεπτέμβριο του 2021. Ωστόσο, ο αισθητήρας των 200MP δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο του σε οποιοδήποτε smartphone. Αυτές οι προδιαγραφές και τα renders εξακολουθούν να φημολογούνται και να μην επιβεβαιώνονται, επομένως δεν έχουμε πειστεί για όλα.

Ξεχωριστά η Motorola αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο smartphone με κάμερα 200MP  που θα ονομάζεται Motorola Frontier. Το smartphone φημολογείται ότι έρχεται με τον αισθητήρα εικόνας Samsung HP1 200MP.

Ο νέος αισθητήρας διαθέτει μια ολοκαίνουργια τεχνολογία ChameleonCell, μια τεχνολογία pixel-binning που χρησιμοποιεί διάταξη δύο προς δύο, τέσσερα επί τέσσερα ή πλήρη εικονοστοιχεία ανάλογα με το περιβάλλον. Μπορεί να τραβήξει βίντεο 8K στα 30 fps με ελάχιστη απώλεια στο οπτικό πεδίο.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Μακάρι να έφτασε έστω και καθυστερημένα η ανάσταση για την nokia και να δούμε μία καθώς πρέπει ναυαρχίδα.

Sending from my beast Gt2 Pro

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

23 ώρες πριν, ταξιδιωτης22 said:

Μακάρι να έφτασε έστω και καθυστερημένα η ανάσταση για την nokia και να δούμε μία καθώς πρέπει ναυαρχίδα.

Sending from my beast Gt2 Pro
 

Ταιριάζει και με την υπογραφή σου εν μέρη!😉 Μένει να δούμε αν ο καρπός θα υπάρξει κατ' αρχήν από τη Nokia και μετά βλέπουμε πόσο γλυκός θα είναι. Ως τότε αναμένουμε... 

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...