Jump to content

Τα Samsung Galaxy Tab S8 Series φέρνουν χώρο για απίθανες δυνατότητες!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Όσο θεαματική κι αν είναι η βελτίωση των σύγχρονων smartphones, η αλήθεια είναι πως μερικές φορές ισχύει το περίφημο «the bigger, the better”, τουλάχιστον όσον αφορά το μέγεθος της οθόνης. Η όραση είναι κυριότερή μας αίσθηση και σε συνδυασμό με την αφή, μια μεγαλύτερη επιφάνεια είναι πάντα πιο απολαυστική και αποδοτική, ανεξαρτήτως task. Σίγουρα θα προτιμούσατε να δείτε ένα βίντεο ή μια ταινία σε οθόνη 14” αντί για 6,5”, όπως και σίγουρα θα σας βοηθούσε στο multitasking, στον σχεδιασμό, στο να κρατήσετε σημειώσεις, να δείξετε μια παρουσίαση στον συνεργάτη σας και… η λίστα είναι ατελείωτη. Έτσι, για αρκετούς χρήστες, ένα tablet είναι αναντικατάστατο όσον αφορά την παραγωγικότητα “on-the-go”, όταν ακόμα και το πιο compact laptop αποδεικνύεται “too much”. Η Samsung το γνωρίζει καλά και τα νέα Galaxy Tab S8 ξεπερνούν κάθε προσδοκία μας από ένα Samsung Galaxy tablet, «σπάζοντας» τα όρια των δυνατοτήτων τους. Το καλύτερο; Φέτος έχουμε τρία διαφορετικά μοντέλα, για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει!

Η κύρια διαφορά των Samsung Galaxy Tab S8, S8+ και του S8 Ultra εντοπίζεται στην οθόνη. Η Samsung θέλησε να δώσει τρεις διαφορετικές επιλογές διαστάσεων στους χρήστες, ώστε να καλύψει διάφορες απαιτήσεις. Το «μικρό» Galaxy Tab S8 είναι η πλέον compact επιλογή, με LTPS οθόνη 11”, 120Hz refresh rate, και 2K ανάλυση, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στις διαστάσεις του αλλά και στο βάρος (503gr). Για όσους θέλουν κάτι μεγαλύτερο, το Galaxy Tab S8+ έχει panel 12,4” αλλά αναβαθμισμένο σε Super AMOLED, με ακόμα υψηλότερη ανάλυση και επιπλέον υποστήριξη HDR10+. Για τους χρήστες που θέλουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας σε ένα tablet, υπάρχει φέτος το Galaxy Tab S8 Ultra, με Super AMOLED panel… 14,6”! Έχει την υψηλότερη ανάλυση όλων (1848×2960 pixels) των Samsung Galaxy Tab της σειράς S8 και σίγουρα την πιο απολαυστική εμπειρία χρήσης, αν δεν σας περιορίζει το μέγεθος και το βάρος του (726gr). Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι το Ultra είναι το λεπτότερο από τα τρία μοντέλα, μόλις στα 5,5mm, ενώ το S-Pen του έχει την ταχύτερη δυνατή απόκριση, μόλις στα 2,8ms (6,2ms για τα άλλα δύο μοντέλα). Αν μη τι άλλο, λοιπόν, η επιλογή του Galaxy Tab S8 που σας ταιριάζει είναι κυρίως ζήτημα μεγέθους της οθόνης…

Μιλώντας για το S Pen, είναι το πλέον προηγμένο της Samsung μέχρι σήμερα, εννοείται με Bluetooth συνδεσιμότητα με το tablet και εφαρμόζει μαγνητικά στο πίσω μέρος της συσκευής, όπου και επαναφορτίζεται ασύρματα. Το S Pen είναι που «ξεκλειδώνει» αρκετές δυνατότητες των νέων Samsung Galaxy tablets, ειδικά για όσους συχνά σχεδιάζουν, κρατούν σημειώσεις κ.λπ. Το πως θα χρησιμοποιήσετε το Tab S8 σας σε κάθε περίσταση είναι καθαρά δική σας επιλογή, είτε το έχετε μπροστά σας ως «stand-alone» συσκευή, είτε το συνδυάσετε με το Samsung DeX για μια πιο desktop εμπειρία και ακόμα μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας, με δυνατότητες όπως το screen mirroring, τα πολλαπλά app windows κ.λπ. Ακόμα και «μόνο του», όμως, το Galaxy Tab S8 έχει αρκετά μεγάλη οθόνη για να την… γεμίσετε με παράθυρα σε split screen mode, τρέχοντας ταυτόχρονα έως και τρεις εφαρμογές μπροστά σας, με εύκολη μεταφορά δεδομένων από τη μια στην άλλη. Και όταν θέλετε λίγη… αποσυμπίεση, απλώς βάλετε το YouTube app σε full-screen mode και απολαύσετε YouTube Premium περιεχόμενο, δωρεάν για 4 μήνες*!

Όλα τα παραπάνω δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την απαραίτητη επεξεργαστική ισχύ. Στην «καρδιά» των Tab S8, λοιπόν, «χτυπά» το νέο Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 chipset, κατασκευασμένο στα 4nm, με εκπληκτικές επιδόσεις και θερμική συμπεριφορά αλλά και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Συχνά η κατανάλωση περνά σε δεύτερη μοίρα, ένα μεγάλο σφάλμα, αφού εν τέλει αυτή είναι που επηρεάζει την αυτονομία της συσκευής. Το chipset προσφέρει 5G αλλά και Wi-Fi 6e συνδεσιμότητα, μεταξύ άλλων, για να απολαμβάνετε υψηλές ταχύτητες σύνδεσης και μεταφοράς δεδομένων. Ακόμα και για το περιστασιακό «βαρύ» gaming, δεν θα σας λείψουν οι επιδόσεις, ενώ μπορείτε να τρέχετε αρκετά apps ταυτόχρονα και άλλα στο παρασκήνιο, απροβλημάτιστα. Σε αυτό συνεισφέρουν, προφανώς, το Android 12 OS με το One UI 4.1 της Samsung ενσωματωμένο σε αυτό, με δυνατότητες παραμετροποίησης, εξατομίκευσης και έμφαση στην παραγωγικότητα. Αξίζει να σημειώσουμε πως εκτός από τα έως και 16GB RAM, υπάρχει αποθηκευτικός χώρος 256/512 GB, ο οποίος επεκτείνεται έως και κατά 1TB μέσω microSD κάρτας… έτσι, τα Galaxy Tab S8 έχουν χώρο για απίστευτες δυνατότητες!

Οι αρετές τους, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Οι κάμερες είναι σημαντικές σε ένα business tablet, το οποίο συχνά θα χρησιμοποιηθεί για ένα video call ή μια τηλεδιάσκεψη. Τα Samsung Galaxy Tab S8 και S8+ διαθέτουν μια 12MP ευρυγώνια selfie κάμερα με υποστήριξη HDR και 4K video, αλλά το Tab S8 Ultra πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, προσθέτοντας δίπλα της άλλη μια 12MP κάμερα, με υπερευρυγώνιο φακό 120 μοιρών! Μάλιστα, η κάμερά σας «κεντράρει» αυτόματα, εξασφαλίζοντας πως όποιος βρίσκεται «απέναντι» θα σας βλέπει καθαρά, ενώ χάρη στη μεγάλη γωνία λήψης της μπορεί να χωρέσει στο πλάνο και τους συνεργάτες δίπλα σας με άνεση. Φυσικά, βοηθά και στις ομαδικές selfies, αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την διπλή κύρια κάμερα στο πίσω μέρος με τις 12MP ευρυγώνια και 6MP υπερευρυγώνια επιμέρους κάμερες…

Τέλος, η αυτονομία είναι ένας τομέας που μπορεί να «φτιάξει» ή να «χαλάσει» ακόμα και την καλύτερη συσκευή. Κι εδώ ισχύει το motto που αναφέραμε αρχικά, με το Samsung Galaxy Tab S8 να ενσωματώνει μπαταρία 8.000mAh, το S8+ μια των 10.090mAh και το Galaxy Tab S8 Ultra την μεγαλύτερη των 11.200mAh (παρότι είναι το λεπτότερο όλων, όπως είπαμε). Σε κάθε περίπτωση η αυτονομία είναι αρκετή για την απαιτητική σας ημέρα, αλλά ακόμα κι αν χρειαστεί φόρτιση, αυτή ολοκληρώνεται πλήρως σε 80-82 λεπτά, χάρη στην 45W ταχεία φόρτιση! Όλα τα παραπάνω περικλείονται από το ποιοτικό και premium Armor Aluminum πλαίσιο των Galaxy Tab S8 series, το οποίο είναι 33% πιο ανθεκτικό σε εκδορές και 40% πιο ανθεκτικό στην κάμψη, ιδιαίτερα σημαντικό όσο μεγαλώνουν οι διαστάσεις και μικραίνει το πάχος.

Τα Samsung Galaxy Tab S8 series απευθύνονται στους χρήστες για επαγγελματική αλλά και προσωπική χρήση, χωρίς έκπτωση σε τομέα απόδοσης, αξιοπιστίας και δυνατοτήτων. Πρόκειται για υπολογιστές σε μορφή tablet που μπορούν να υποκαταστήσουν τo laptop σας σε αρκετές περιπτώσεις και να συνεχίσουν το έργο του Galaxy smartphone σας, πέρα από το σημείο που ορίζει το μέγεθος της οθόνης τους.

*Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

 

 

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...