Jump to content

Νέα πανίσχυρη σειρά Lenovo Υoga! Εντυπωσιακό Performance και premium χαρακτηριστικά!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators
  • Στην κορυφή των φορητών επιδόσεων, η νέα, έβδομη γενιά των Yoga Slim premium clamshell laptop προσφέρει υπολογιστική ισχύ, ευελιξία και χαρακτηριστικά που επιτρέπουν τη συνεργασία μεταξύ συσκευών ,καθώς και τις έξυπνες, προσαρμοζόμενες επιδόσεις των Lenovo X Power σε συνδυασμό με τις κρυστάλλινες απεικονιστικές δυνατότητες της οθόνης PureSight της Lenovo
  • Σχεδιασμένο για τη σύγχρονη πραγματικότητα, το νέο Yoga AIO 7 διαθέτει εύκολα προσαρμοζόμενη οθόνη και αμέτρητες επιλογές συνεργασίας μεταξύ συσκευών, ενώ ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες του υβριδικού τρόπου ζωής
  • Χάρη στην Υπηρεσία Αντιστάθμισης Εκπομπών CO2 (CO2 Offset Service), οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα των νέων Yoga PC αντισταθμίζονται από την παραγωγή έως και τη μέση διάρκεια χρησιμοποίησης αυτών των συσκευών σε ολόκληρη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Η Lenovo παρουσίασε τη νέα γενιά των κορυφαίων, εξαιρετικά λεπτών φορητών υπολογιστών Yoga, με Windows 11, συμπεριλαμβανομένων:

  • Της ναυαρχίδας Yoga Slim 9i με οθόνη 14 ιντσών, ένα laptop με πιστοποίηση ουδέτερου αποτυπώματος άνθρακα1, που προσφέρει εξυπνότερη παραγωγικότητα και ασύλληπτη φορητή διασκέδαση
  • Τα Yoga Slim 7i Pro X και Yoga Slim 7 Pro X με τεχνολογία Lenovo X Power που επιτρέπει τη δημιουργία οπουδήποτε, οποτεδήποτε
  • Του Yoga Slim 7i Carbon που συνδυάζει τη φορητότητα υψηλών επιδόσεων με τον ανθεκτικό σχεδιασμό.

Στη νέα σειρά Yoga βρίσκουμε επίσης τις ανανεωμένες εκδόσεις 14 και 16 ιντσών του Yoga Slim 7 Pro, του Yoga Slim 7i Pro, και του Yoga 7. Προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες της νέας υβριδικής εργασίας από το σπίτι, η Lenovo προχώρησε παράλληλα στην ανακοίνωση του νέου Yoga AIO 7, ενός καινούργιου επιτραπέζιου υπολογιστή (desktop) 27 ιντσών με ανάλυση 4K που διαθέτει εργονομικό άξονα ρύθμισης της οθόνης για απεριόριστη προσαρμοστικότητα, συνεργασία μεταξύ πολλαπλών συσκευών, καθώς και μοντέρνο σχεδιασμό για τις ανάγκες τις σύγχρονης κατοικίας.

“Η υβριδική ζωή αποτελεί τη νέα πραγματικότητα που ενέπνευσε την ανάπτυξη αυτής της νέας γενιάς συσκευών της σειράς Lenovo Yoga. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους να είναι ‘απλά ο εαυτός τους’ -να καταναλώνουν, δημιουργούν και συνεργάζονται με τους δικούς τους όρους”, δήλωσε ο Ouyang Jun, αντιπρόεδρος της Lenovo και γενικός διευθυντής του τομέα Consumer Business Segment, Intelligent Devices Group. “Σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε τα νέα Yoga PC έτσι ώστε να περιλαμβάνουν ακόμη εξυπνότερα στοιχεία και να προσφέρουν μία ακόμη πιο κορυφαία εμπειρία χρήσης ώστε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους στην επιδίωξη των στόχων τους, στη χαλάρωση και στην ολοκλήρωση διαδικασιών με το δικό τους τρόπο”.

Lenovo Yoga: Κορυφαία, Ισχυρά και Φορητά Laptop

Κατασκευασμένα έτσι ώστε να συνδυάζουν την ασύλληπτη φορητότητα και ευελιξία με ακόμη μεγαλύτερη ισχύ, τα πολυμορφικά Lenovo Yoga 2 σε 1 πρωτοπορoύν στο να προσφέρουν στους χρήστες εύκολη και αβίαστη μετάβαση από την εργασία στη διασκέδαση. Στο διάστημα που μεσολάβησε, η σειρά Yoga διευρύνθηκε, έτσι ώστε να συμπεριλάβει ακόμη περισσότερες συσκευές κορυφαίου επιπέδου που πλέον καλύπτουν ένα ευρύ σχεδιαστικό φάσμα, συμπεριλαμβανομένων εξαιρετικά λεπτών φορητών υπολογιστών, υπολογιστών γραφείου, Chromebooks και tablets. Στο νέο υβριδικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί, η νέα γενιά συσκευών Yoga είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να βοηθά τους ανθρώπους να ανταποκρίνονται στις νέες προκλήσεις και ευκαιρίες ως προς τον τρόπο που επικοινωνούν, καταναλώνουν, δημιουργούν και συνεργάζονται από το σπίτι, το σχολείο, το γραφείο, προσφέροντας στους χρήστες τα σωστά εργαλεία ώστε να πετύχουν ακόμη περισσότερα και να είναι ο εαυτός τους.

H νέα σειρά Yoga της Lenovo συνδυάζει το αποκορύφωμα του συνδυασμού επιδόσεων και φορητότητας, μέσα από τον εξελιγμένο σχεδιασμό, τις κορυφαίες εμπειρίες και τις τολμηρές καινοτομίες που ενσωματώνει. Αυτοί οι εξαιρετικά λεπτού σχεδιασμού υπολογιστές περιλαμβάνουν σχεδιαστικές επιλογές με άξονα την άνεση, μεταξύ αυτών φυσικές, απαλές γραμμές για ακόμη ανετότερη και ευκολότερη φορητότητα και χειρισμό. Παράλληλα, είναι κατασκευασμένοι έτσι ώστε να προσφέρουν κορυφαία εμπειρία χρήσης, βασισμένη στην τεχνολογία X Power της Lenovo, μια νέα καθορισμένη σειρά χαρακτηριστικών με επίκεντρο τις βελτιωμένες επιδόσεις. Επίσης, διαθέτουν εξαιρετικής ποιότητας οθόνες PureSight που έρχονται να αποτελέσουν το νέο πρότυπο του κορυφαίου σχεδιασμού, προσφέροντας μια ακόμη πιο κρυστάλλινη, ταχύτερης απόκρισης, περισσότερο ρεαλιστική οπτική εμπειρία, με πιστοποίηση Eyesafe.

Η σειρά Yoga Slim καθίσταται έτσι ταυτόσημη των κορυφαίων φορητών επιδόσεων, προσφέροντας τη δυνατότητα στους χρήστες να προσαρμοστούν στον υβριδικό τρόπο ζωής μέσα από μια σειρά δυνατοτήτων που μεταφράζονται σε ανώτερες επιδόσεις, αντίληψη, ασφάλεια και αναγνώριση, κι όλα αυτά χάρη στη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης Lenovo A.I. Engine+. Αυτή η μηχανή τεχνητής νοημοσύνης έχει τη δυνατότητα να προβλέψει τις ενεργειακές ανάγκες του χρήστη, ανάλογα με το τι κάνουν ανά πάσα στιγμή, ενώ παράλληλα οι τεχνολογίες Lenovo Intelligent Sense και Integrated Securityεπίσης στο πλαίσιο της Lenovo A.I. Engine+- βοηθούν ώστε η μετάβαση από την εργασία στη διασκέδαση μέσω ενός Yoga, να πραγματοποιείται αβίαστα και με ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια.

Οι καταναλωτές έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν την προηγμένη υποστήριξη που παρέχει το πρόγραμμα Premium Care, για μια ανώτερη εμπειρία υποστήριξης. Αυτή η VIP υπηρεσία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εξυπηρέτηση με προτεραιότητα, προσωπική υποστήριξη για τον εξοπλισμό και το λογισμικό από εξειδικευμένο προσωπικό, αλλά και ετήσιους ελέγχους της κατάστασης του υπολογιστή.

Οι νέες προτάσεις της 7ης Γενιάς των Yoga Slim και Convertible συσκευών περιλαμβάνουν στο βασικό πακέτο και την Υπηρεσία Αντιστάθμισης Αποτυπώματος CO2 (CO2 Offset Service ), για τις ζώνες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Η πιστοποιημένη αυτή υπηρεσία λαμβάνει υπόψη της τις μέσες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που σχετίζονται με την ανάλογη συσκευή, ξεκινώντας από την παραγωγή και τη διακίνηση μέχρι και το μέσο όρο χρήσης (έως τα 5 χρόνια) και υποστηρίζει επιλεγμένα προγράμματα, εγκεκριμένα από το πρόγραμμα Αντιμετώπισης της Κλιματικής Αλλαγής των Ηνωμένων Εθνών, προκειμένου να διασφαλίσει τον αντίκτυπο και την εγκυρότητα των περιβαλλοντικών προγραμμάτων.

Yoga Slim 9i: Ευφυές. Βιώσιμο. Πανίσχυρο.

Ως laptop με πιστοποίηση μηδενικού αποτυπώματος διοξειδίου του άνθρακα1, το Yoga Slim 9i (14”, 7) είναι ιδανικό για χρήστες με οικολογική ευαισθησία, χωρίς καμία υποχώρηση σε ό,τι έχει να κάνει με τη φορητή πολυτέλεια, τις κορυφαίες δυνατότητες στον τομέα της διασκέδασης και τις επιδόσεις με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Το λεπτό όσο και ελαφρύ σασί 14,9 χιλιοστών, με επίστρωση γυαλιού, προσφέρει στρογγυλεμένες, λείες γραμμές, για μια ακόμη πιο άνετη εμπειρία χρήσης και μεταφοράς.

Συνδυάζοντας τη φορητότητα με τις επιδόσεις, το Yoga Slim 9i έρχεται ταυτόχρονα να προσφέρει νέες διαστάσεις στις έννοιες της φορητής διασκέδασης και δημιουργίας περιεχομένου. Διαθέτη οθόνη αφής PureSight 14 ιντσών με αναλογίες θέασης 16:10 και ανάλυση έως 4Κ OLED, την οποία πλαισιώνει ένα σύστημα ήχου της Bowers & Wilkins. Η οπτική εμπειρία που παρέχει η Lenovo μέσα από την προαιρετική 4Κ ΟLED οθόνη PureSight προσφέρει εξαιρετική λεπτομέρεια, διαύγεια και πλούσια, φωτορεαλιστικά χρώματα, από τις βαθύτατες σκούρες αποχρώσεις μέχρι τις ολοζώντανες ανοιχτές αποχρώσεις. Χάρη στην πιστοποίηση Vesa Certified Display HDR True Black 500, το βάθος των 10 bits είναι σε θέση να αποτυπώσει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο χρώματα μέσα σε ένα και μόνο pixel, προσφέροντας πλήρες χρωματικό φάσμα στο 100% του DCI-P3. Τα τέσσερα ηχεία Bowers & Wilkins που διαθέτει το Yoga Slim 9i είναι ικανά να αποδώσουν με απόλυτη πιστότητα κάθε ήχο.

Το Yoga Slim 9i επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν φορητές επιδόσεις που προσαρμόζονται στις δικές τους ανάγκες, χάρη στις δυνατότητες που παρέχουν οι επεξεργαστές 12ης Γενιάς Intel Core. Αποτελώντας την κινητήρια δύναμη ευφυέστερων εμπειριών, η τεχνολογία Lenovo A.I. Core 2.0 προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης και ακόμη εξυπνότερους μηχανισμούς ασφαλείας, οι οποίοι περιλαμβάνουν την κρυπτογράφηση σε επίπεδο υλικού εξοπλισμού, με στόχο την προστασία της συσκευής από επιθέσεις root και ransomware. Παράλληλα, και ανάλογα με την εκάστοτε χρήση και το φορτίο του συστήματος, η μηχανή τεχνητής νοημοσύνης έχει επίσης τη δυνατότητα να ρυθμίζει δυναμικά την ταχύτητα του ανεμιστήρα και την απόδοση της συσκευής, με στόχο την επιτάχυνση και βελτιστοποίηση των επιδόσεων.

Yoga Slim 7i Pro X και Yoga Slim 7 Pro X: Η Δύναμη να Δημιουργείς, Οπουδήποτε 

Προσφέροντας την απαραίτητη ισχύ ώστε να δημιουργείς από οπουδήποτε, τα Yoga Slim 7i Pro X (14”, 7) και Yoga Slim 7 Pro X (14”, 7) παρέχουν στους χρήστες τις κορυφαίες εκείνες επιδόσεις που τους επιτρέπουν να κατακτήσουν τις φιλοδοξίες τους. Προσφέρουν έως και επόμενης γενιάς επεξεργαστές, μνήμη RAM LPDDR5 έως τα 32GB, κάρτες γραφικών έως και NVIDIA GeForce RTX 3050 με πιστοποίηση NVIDIA Studio, ενώ η τεχνολογία Lenovo X Power ανεβάζει το θερμικό σχεδιασμό σε άλλο επίπεδο. Η τεχνολογία Lenovo X Power προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής εξειδικευμένων ρυθμίσεων ανάλογα με διαφορετικά σενάρια χρήσης, έτσι ώστε να επιτρέπει στη συσκευή να υπερβεί τα όρια των μέγιστων επιδόσεων του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών. Με βάρος μικρότερο των 1,6 κιλών, αυτές οι λεπτές και ελαφρές συσκευές είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να σας ακολουθούν παντού, συνδυάζοντας παράλληλα τις κορυφαίες επιδόσεις που απαιτούνται για τη δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου.

Παρακολουθήστε την αγαπημένη σας σειρά στην οθόνη Lenovo PureSight 14,5 ιντσών με ανάλυση 3Κ και συχνότητα ανανέωσης στα 120Hz, με προαιρετική λειτουργία αφής και οθόνη που προσφέρει χρωματική παλέτα υψηλής πιστότητας, για ακόμη πιο πλούσιες αποχρώσεις. Διαθέτει ρύθμιση κάλυψης 100% της παλέτας sRGB, καθώς και πιστοποίηση TÜV Hardware Blue Light  (3) ώστε να βοηθά στον περιορισμό της κόπωσης των ματιών. Παράλληλα, χάρη στη Lenovo A.I. Engine+ που περιλαμβάνεται στα νέα Yoga Slim 7i Pro και 7 Pro, οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να δημιουργούν με την ταχύτητα που καλπάζει η φαντασία τους.

Yoga Slim 7i Carbon: Η Τέχνη της Φορητότητας

Για όσους ασπάζονται τον υβριδικό τρόπο ζωής και την ελευθερία να παραμένουν δυναμικοί και δραστήριοι είτε βρίσκονται στο σαλόνι, είτε στο γραφείο τους, το Yoga Slim 7i Carbon (13”, 7) προσφέρει εκπληκτικές φορητές επιδόσεις, αντάξιες του εξαιρετικά ελαφριού σχεδιασμού του, με βάρος μικρότερο του ενός κιλού, ενώ το σασί του στο λεπτότερο σημείο του δεν υπερβαίνει τα 14,8 χιλιοστά. Παράλληλα, προσφέρει την αντοχή που εξασφαλίζει το αεροδιαστημικής τεχνολογίας κράμα μαγνησίου από το οποίο είναι κατασκευασμένο, ενισχυμένο με πολλαπλά στρώματα ανθρακονήματος. Οι ειδικά σχεδιασμένες, καμπύλες γραμμές του είναι βοηθούν στην εύκολη μεταφορά του. Προσφέρεται σε τρεις μοντέρνες, δίχρωμες επιλογές (5), και έχει πληκτρολόγιο που καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας και ακόμη μεγαλύτερη επιφάνεια αφής, γεγονός που καθιστά το Yoga Slim 7i Carbon ένα εξαιρετικά ευέλικτο και ισχυρό εργαλείο, το οποίο μπορεί να σας συνοδεύσει παντού.

Απολαύστε κορυφαίες επιδόσεις, καθώς πλέον η συσκευή προτείνεται με επεξεργαστές 12ης Γενιάς Intel Core, ενισχυμένους με αυτορρυθμιζόμενες ταχύτητες ανεμιστήρων και επιδόσεις που ανταποκρίνονται στις ενεργειακές ανάγκες του χρήστη. Δημιουργήστε και απολαύστε ψηφιακό περιεχόμενο όποτε θέλετε από όπου θέλετε, χάρη στην οθόνη Lenovo PureSight 13,3 ιντσών με ανάλυση 2,5Κ και προαιρετική λειτουργία αφής, εξαιρετικά ομαλή συχνότητα ανανέωσης στα 90Hz καθώς και μεγαλύτερες αναλογίες θέασης 16:10. Η οθόνη Lenovo PureSight προσφέρει διευρυμένη χρωματική παλέτα και ακριβέστερες, εργοστασιακά ρυθμισμένες αποχρώσεις που καλύπτουν το 100% της χρωματικής παλέτας sRGB, καθώς και πιστοποίηση TÜV Hardware Low Blue Light (3), ώστε να περιορίζεται η καταπόνηση των ματιών.

Yoga Slim 7 Pro και Yoga Slim 7i Pro: Στοχευμένες Επιδόσεις

Η Lenovo ανακοινώνει παράλληλα την ανανέωση των συσκευών Yoga Slim 7 Pro (14”, 7) και Yoga Slim 7i Pro (14”, 7). Οι δύο αυτές προτάσεις είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να προσφέρουν στοχευμένες επιδόσεις, παρέχοντας κορυφαίο σχεδιασμό με σασί αλουμινίου, σε απόχρωση Storm Grey ή Cloud Grey5. Παρέχουν τη δυνατότητα δημιουργίας σε χρήστες που βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση, καθώς προτείνονται με έως και τους πλέον σύγχρονους επεξεργαστές Intel Core ή ΑΜD Ryzen 6000 Series. Εφοδιασμένες με κάρτες γραφικών έως και Nvidia GeForce RTX 2050, ειδικές για φορητούς υπολογιστές, προσφέρουν εκπληκτική χρωματική πιστότητα, φωτεινότητα και αντίθεση χάρη στην προαιρετική οθόνη OLED Lenovo PureSight, που μπορεί να συνδυαστεί προαιρετικά με τεχνολογία Dolby Vision και χρωματική παλέτα στο 100% sRGB.

Διαθέσιμα στην απόχρωση Storm Greyτα μεγαλύτερων διαστάσεων Yoga Slim 7 Pro (16”, 7) και Yoga Slim 7i Pro (16”, 7) είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να καλύπτουν αυξημένες απεικονιστικές ανάγκες, διαθέτοντας οθόνη IPS ανάλυσης 2,5Κ για εξαιρετικά ομαλό gaming και επεξεργασία βίντεο με ρυθμό ανανέωσης εικόνας έως τα 165Hz. Το Yoga Slim 7 Pro (16”, 7) διαθέτει κάρτα γραφικών έως και NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti με πιστοποίηση NVIDIA Studio και γραφικά Intel Arc A370M στο Yoga Slim 7i Pro (16”, 7). Όλες οι συσκευές Yoga Slim 7 Pro και Yoga Slim 7i Pro διαθέτουν έξυπνα χαρακτηριστικά, όπως το Smart Performance που έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίζουν δυναμικά την κατανάλωση ενέργειας, ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν ισχυρές επιδόσεις τόσο από το σπίτι όσο και όταν βρίσκονται σε κίνηση.

Yoga 7: Πάθος για διασκέδαση

Ειδικά σχεδιασμένο ώστε να συνδυάζει διασκέδαση και δημιουργία, το νέο Lenovo Yoga 7 (14”, 7) είναι ένα ευέλικτο, πολυμορφικό laptop 2 σε 1, το οποίο χαρακτηρίζεται από λείες γραμμές για άνεση χρήσης και ευκολότερη μεταφορά. Εφοδιασμένο με ισχυρούς επεξεργαστές της σειράς AMD Ryzen 6000, αυτό το πολυδιάστατο μηχάνημα προτείνεται με έως και 2,8Κ OLED οθόνη αφής, με τεχνολογία Dolby Vision για απόλυτα ρεαλιστικά χρώματα, πλουσιότερη λεπτομέρεια και εργοστασιακές ρυθμίσεις χαμηλής εκπομπής μπλε φωτός. Παράλληλα, η τεχνολογία Dolby Atmos προσφέρει εξαιρετική ηχητική εμπειρία που περιβάλλει το χρήστη, χάρη στα τέσσερα ηχεία που διαθέτει η συσκευή.

Κύριο χαρακτηριστικό του Yoga 7 είναι η ευελιξία του. Απολαύστε μεγαλύτερο διάστημα ανεξαρτησίας, χωρίς το άγχος να βρείτε πρίζα για φόρτιση, χάρη στη μπαταρία μακράς διάρκειας (6) αλλά και την τεχνολογία ταχείας φόρτισης Rapid Charge Express (7). Δημιουργήστε, σκιτσάρετε και κρατήστε σημειώσεις με την προαιρετική γραφίδα Active Pen (5). Οι τέσσερις λειτουργίες χρήσης που προσφέρει επιτρέπουν παράλληλα στους χρήστες να αξιοποιούν το Yoga 7 με διάφορους τρόπους. Ενισχύστε την παραγωγικότητα και τις δυνατότητες μάθησης χάρη σε μια νέα γενιά έξυπνων χαρακτηριστικών, όπως η τεχνολογία ακύρωσης θορύβου στη διάρκεια βιντεοκλήσεων αλλά και τα φίλτρα χαμηλού μπλε φωτισμού ώστε να διατηρείται η ποιότητα της εικόνας κρυστάλλινη, περιορίζοντας έτσι και την κόπωση των ματιών.

 

Yoga AIO 7: Ισχυρό και Συνεργατικό

Εμπνευσμένο από τους πολλούς και διάφορους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι πλέον δημιουργούν, εργάζονται και διασκεδάζουν από το σπίτι, το νέο Yoga AIO 7 (27”, 7) αποδεικνύεται εκπληκτικά ευπροσάρμοστο. Χάρη στην οθόνη 27 ιντσών, με ανάλυση 4Κ, αλλά και τα στενά bezel, με 95% DCI-P3, το Yoga AIO 7 περιστρέφεται αβίαστα σε ακτίνα 90 μοιρών, ανασηκώνεται και στρέφεται γύρω από τον κατακόρυφο άξονά του, προσφέροντας περισσότερες γωνίες θέασης: μια ελαφριά επαφή με την παλάμη ή το δάχτυλο αρκεί, χάρη στον ειδικό σχεδιασμό του άξονα περιστροφής. Αυτός ο νέος υπολογιστής γραφείου όλα-σε-ένα της σειράς Yoga είναι φτιαγμένος ώστε να αποτελέσει το επίκεντρο ενός σύγχρονου σπιτιού. Και, φυσικά, διαθέτει την απαραίτητη υπολογιστική ισχύ, χάρη στους επεξεργαστές AMD Ryzen 6000 αλλά και τα προαιρετικά γραφικά AMD Radeon RX 6600M, τα οποία διαθέτουν τη ριζοσπαστική αρχιτεκτονική AMD RDNA 2. Ταυτόχρονα, λειτουργεί ως ένα στιβαρό οικιακό σύστημα διασκέδασης, χάρη στα δύο ηχεία JBL των 5W που ελαχιστοποιούν τις αλλοιώσεις, μέσα από το μοναδικό σχεδιασμό παθητικής εκπομπής της Lenovo, ενώ ταυτόχρονα η βάση του έχει μικρότερες διαστάσεις σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, αφήνοντας έτσι περισσότερο χώρο ελεύθερο πάνω στο γραφείο.

Ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του Yoga AIO 7 είναι ότι διευκολύνει τη συνεργασία. Οι χρήστες μπορούν πλέον να προβάλουν ασύρματα τις οθόνες των κινητών τους8 πάνω στην οθόνη του υπολογιστή, ώστε να παρακολουθούν βίντεο, να βλέπουν φωτογραφίες ή να σερφάρουν στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα, χάρη στην τεράστια οθόνη των 27 ιντσών, η οποία προσφέρει δυνατότητα οριζόντιας και κάθετης περιστροφής. Κι ενώ μπορεί κανείς να εργάζεται ή να βλέπει βίντεο σε έναν φορητό υπολογιστή9, παράλληλα έχει τη δυνατότητα να ενισχύει τον ήχο και την επιφάνεια θέασης, συνδέοντας τη συσκευή του στην πλήρως λειτουργική Type C θύρα που διαθέτει ο Yoga AIO 7, έτσι ώστε ο χρήσης να είναι σε θέση να ελέγχει και τις δύο συσκευές από πληκτρολόγιο και ποντίκι, ενώ παράλληλα η φορητή συσκευή θα φορτίζεται.

Υπηρεσίες Smart Lock από τη Lenovo: Προστασία από το Άγνωστο

Προκειμένου να υποστηρίξει ακόμη περισσότερο τον υβριδικό τρόπο ζωής, η Lenovo παρουσιάζει ένα νέο λογισμικό, το Lenovo Smart Lock Services. Με τη δύναμη της Absolute ®, διαθέσιμο μέσω των Lenovo Vantage και Lenovo.com, αυτό το λογισμικό ασφαλείας που είναι διαθέσιμο στο cloud, προσφέρει στους χρήστες σιγουριά σε ενδεχόμενη κλοπή του υπολογιστή τους, παρέχοντάς τους τον απομακρυσμένο έλεγχο των προσωπικών πληροφοριών που βρίσκονται αποθηκευμένες στη συσκευή τους.

Eφοδιασμένο με στιβαρές λειτουργίες ασφαλείας, όταν ενεργοποιηθεί, το λογισμικό αυτό επιτρέπει στους χρήστες να ανιχνεύσουν και να εντοπίσουν την τελευταία γνωστή τοποθεσία του Lenovo υπολογιστή τους, είτε μέσω κάποιου προγράμματος πλοήγησης στο διαδίκτυο, είτε μέσω της ειδικής εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα. Παράλληλα, μπορούν να προχωρήσουν σε απομακρυσμένο κλείδωμα της συσκευής ώστε να περιορίσουν την παράνομη πρόσβαση σε αυτή ή, μέσω της λειτουργίας απαλοιφής δεδομένων, να διαγράψουν φακέλους που περιέχουν ευαίσθητα δεδομένα, ώστε να αποτραπεί η υποκλοπή στοιχείων ταυτότητας και σημαντικών πληροφοριών. Προκειμένου να βοηθήσει τους χρήστες να ανακτήσουν την κλεμμένη συσκευή τους, το λογισμικό Lenovo Smart Lock Services περιλαμβάνει πρόσβαση στην ειδική ομάδα ερευνητών της Absolute, που συνεργάζονται στενά με τις τοπικές αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό του υπολογιστή.

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Περιμένω yoga 11" με windows on arm και 5G με υποστήριξη Volte. Θα είναι τρελό εργαλείο για την δουλειά να μιλάς και να σερφαρεις ταυτόχρονα από την τεράστια μπαταρία του λάπτοπ σου.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100 ,  F2G. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...