Jump to content

Το Nothing Phone (1) έρχεται με Snapdragon 778G SoC και κάμερα 50MP


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανεπιβεβαίωτη παρέμεινε η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του Nothing Phone (1), το μόνο που έκανε ο ιδρυτής της εταιρείας, Carl Pei, ήταν να μας αναφέρει τον Μάρτιο ότι το πρώτο τους τηλέφωνο θα ονομάζεται Phone (1) και θα εμφανιστεί μέσα στο καλοκαίρι. Πριν από την κυκλοφορία του τηλεφώνου (που εικάζεται ότι θα το δούμε Ιούλιου – Αύγουστο), για να μας δώσει κάποια γενικά ιδέα για το λογισμικό, η εταιρεία κυκλοφόρησε το Nothing Launcher στο Google Play Store την περασμένη εβδομάδα για ορισμένα επιλεγμένα τηλέφωνα Samsung και Google Pixel.

Ενώ έχουμε δει τον πρωτότυπο σχεδιασμό του τηλεφώνου και κάποιες φήμες για το επερχόμενο τηλέφωνο στο παρελθόν, μια νέα διαρροή αποκάλυψε τις πλήρεις προδιαγραφές και λεπτομέρειες του Nothing Phone (1).

Ένας tipster στο Twitter που ποστάρει με το όνομα Raghvendra Singh Jadon, μοιράστηκε μερικά screenshots των προδιαγραφών του τηλεφώνου και μας αναφέρει ότι η συσκευή θα διαθέτει οθόνη AMOLED, κύρια κάμερα 50MP και όπως επιβεβαιώθηκε νωρίτερα από την ίδια την εταιρεία, η συσκευή θα τροφοδοτείται από Qualcomm Snapdragon SoC. Τα screenshots έχουν ληφθεί από το ψηφιακό βιβλίο – User Manual του Nothing Phone 1, το οποίο αυτή τη στιγμή παρατίθεται στον ιστότοπο Amazon India.

Τι αποκαλύπτει το User Manual;

Με βάση αυτό το εγχειρίδιο και το tweet, το Nothing Phone (1) λέγεται ότι διαθέτει οθόνη Full HD+ AMOLED 6,43 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και υποστήριξη για περιεχόμενο HDR10. Κάτω από όλα αυτά και ειδικότερα στο εσωτερικό της συσκευής, θα υπάρχει SoC Snapdragon 778G με ταχύτητα ρολογιού έως και 2,4 GHz. Η συσκευή αναμένεται να προσφέρει 8 GB μνήμης RAM και 128 GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης, αν και ενδέχεται να δούμε πολλές επιλογές RAM και αποθήκευσης για τη συσκευή.

Επιπλέον, το τηλέφωνο λέγεται ότι διαθέτει μια κύρια κάμερα 50MP, μια δευτερεύουσα κάμερα 8MP, η οποία θα μπορούσε να είναι ένας εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός και έναν αισθητήρα 2MP, πιθανόν ένας φακός βάθους ή macro. Για selfies, η συσκευή λέγεται ότι διαθέτει έναν αισθητήρα 32MP. Στο τμήμα ενέργειας, η συσκευή λέγεται ότι συσκευάζει μπαταρία Li-Po 4.500 mAh με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης καθώς και υποστήριξη αντίστροφης ασύρματης φόρτισης. Ωστόσο, η ταχύτητα φόρτισης της συσκευής παραμένει μυστήριο προς το παρόν. Τέλος, το τηλέφωνο θα τρέχει Android 12 με το skin Nothing OS.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

να υποθεσουμε λοιπον πως βαση του κεντρικου ολοκληρωμενου που υπαρχει στο προιον, ΔΕΝ απευθυνεται στην flagship κατηγορια συσκευων και προσωπικα θα ελεγα πως η τελικη τιμη θα εχει "ταβανι" τα 399€. Υπομονη και θα δουμε.

Link to comment
Share on other sites

προσωπικα βρισκω λιγο αστοχες τις αποδοσεις μεταφρασης απο τα αγγλικα στα ελληνικα, οπως

Quote

Τα screenshots έχουν ληφθεί από το ψηφιακό βιβλίο – User Manual του Nothing Phone 1

οι λεξεις screenshots και user manual ειναι αγγλικα, το ebook μας ειναι το προβλημα ?

 

Quote

Στο τμήμα ενέργειας, η συσκευή λέγεται ότι συσκευάζει μπαταρία Li-Po 4.500 mAh

αυτο θα εγραφα ... " η συσκευη λειτουργει με μπαταρια κτλ"

νεο μηνυμα

απο κατω απο την παραθεση εγραψα την αποψη μου

Edited by lneam
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...