Jump to content

Ευκολότερη η κοινή χρήση αρχείων μεταξύ συσκευών μετά την νέα ενημέρωση του Google Play


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

“Βαρβάτο” changelog από την Google για την ενημέρωση συστήματος Μαΐου 2022 όσον αφορά το Play Store. Ίσως η πιο σημαντική προσθήκη είναι η λειτουργία Nearby Share.

Οι ενημερώσεις συστήματος της Google στοχεύουν το λειτουργικό σύστημα Android, το Google Play Store και τα Google Play Services. Επηρεάζουν όλα τα πράγματα στο Android, συμπεριλαμβανομένων των τηλεφώνων, των tablet, των συσκευών Android TV, των wearable συσκευών και άλλων. Κάθε μήνα, η εταιρεία μοιράζεται λεπτομερείς σημειώσεις σχετικά με τις αλλαγές που κάνει με την ενημέρωση του συστήματός της.

Για τον Μάιο του 2022, η Google φέρνει την προηγουμένως φημολογούμενη επιλογή self sharing στο Nearby Share, την αντίστοιχη δική της έκδοση του AirDrop της Apple.

Με την πρόσθετη λειτουργικότητα, θα μπορείτε να μοιράζεστε απρόσκοπτα αρχεία μεταξύ συσκευών που είναι συνδεδεμένες στον ίδιο λογαριασμό Google. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται πλέον να εγκρίνετε κάθε αρχείο που μεταφέρετε μεταξύ των δικών σας συσκευών. Είναι μια μικρή αλλαγή, αλλά βολική.

Κατά τα άλλα, η νέα ενημέρωση συστήματος Google Play φέρνει επίσης επανασχεδιασμό στην εφαρμογή Google Help. Η Google δεν έχει περιγράψει λεπτομερώς τις αλλαγές, αλλά η εφαρμογή μπορεί τώρα να είναι περισσότερο σύμφωνη με το θέμα σχεδίασης Material You της εταιρείας που εισήγαγε με το Pixel 6.

Για να αποκτήσετε τις νέες δυνατότητες, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στo Google Play Services v22.15 και Google Play Store v30.3.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...