Jump to content

Sygic - δρομολογησεις στην Ελλαδα


lneam
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

spacer.png

οπως μπορουμε να διαβασουμε και χωρις κανενας λογικα να μπορει να αμφισβητησει αυτα τα δεδομενα, σε παγκοσμιο επιπεδο οι καταναλωτες ειναι "χαζοι" και στην Ελλαδα εχουμε δικιο. ή μηπως κατι αλλο συμβαινει εδω ?
Ουτε θα πω, οχι δεν υπαρχει προβλημα, μιας και το γνωριζω και σε αλλο θεμα το εχω αναφερει μαζι με αποδειξεις. Αλλα ας τι ακριβως παει στραβα ?
Για να μπορεσουμε να βγαλουμε το σωστο συμπερασμα, σε ενα προβλημα που το βιωνουν οι ελληνες - μονιμα, χωρις να εχει βρεθει λυση απο την εταιρεια, θα προσπαθησω να κανω χρηση στην εξης θεωρεια. "οταν απορριψουμε καθε τι που δεν ισχυει, αυτο που θα μεινει ειναι λογικα η λυση"

1.
Η εταιρεια sygic, εχει καταφερει να εχει συνολικα πανω απο 200.000.000 πελατες ολα αυτα τα χρονια που κανουν πλοηγηση με την εφαρμογη της, σε ολα τα ειδη συσκευων, οπως PND, smartphones, in dash navigation, κτλ. Ακομα και το 100% των ελληνων, τα 11 εκατομμυρια δηλαδη να ηταν πελατες τους, τα υπολοιπα 189.000.000 ειναι ενας τεραστιος αριθμος ωστε αυτο το προβλημα να το ειχαν "παραβλεψει". Εφαρμογη και αλγοριθμος πλοηγησης ειναι κοινα σε ολο τον κοσμο και δεν μπορει κανενας να αποδειξει πως η εταιρεια ειδικα στην χωρα μας εχει αλλες εκδοσεις. Αρα δεν φταιει αυτο.

2.
οι χαρτες που χρησιμοποιουν ειναι της tomtom (πρωην teleatlas). Εαν ειχαν καποιο προβλημα, τοτε πως - τουλαχιστον η τομτομ στις δικες της λυσεις πλοηγησης, ερασιτεχνικες και επαγγελματικες, δεν αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα με την sygic στην ελλαδα ? Πως οι αλλες εταιρειες που αγοραζουν χαρτες τομτομ δεν εχουν προβλημα ? Η λογικη λεει πως δεν υπαρχει ουτε εδω προβλημα. Αρα δεν φταιει αυτο.

Εφαρμογη check OK, χαρτες check OK .... τι εχει μεινει που κανει τους ελληνες να απορριπτουν, αυτο που σε παγκασμιο επιπεδο οι καταναλωτες εχουν στην κορυφη ?

περιμενω τις δικες σας γνωμες

Edited by lneam
Link to comment
Share on other sites

Είναι πολύ απλό.
Καταρχήν βγαίνουν και μιλάνε πάντα κυρίως όσοι έχουν αρνητικά να πουν.
Αν πχ υπάρχουν 10 να παραπονεθουν, μπορεί να υπάρχουν άλλοι 1000 με κανένα θέμα.

Δεύτερον σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες λάθος δρομολογήσεις. Δεν υπάρχει τέλειος χάρτης. Τώρα αν κάποιοι πάνε και κράζουν όλο το πρόγραμμα για μερικές λάθος δρομολογήσεις προφανώς και δεν είναι να τους παίρνει σοβαρά κανένας.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 6 64gb: rooted, Elemental kernel

NEXUS 4 16gb: Stock 5.0.1/Rastapop 5.0.2, Hell core b69L

Cube iwork 10 tablet 64gb: Win 10/Android 5.1

Tv Box CS968:RK3188, 4 Core 1.6ghz, 4 core VGA, 2GB Ram, Geass custom Rom

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

να απαντησω και στα 2 ποστ

- η απαντηση στο ποστ 3 και στο ποστ 2 ( η πρωτη) ειναι ιδιες. Συμφωνω  και εγω και ειναι λογικο. Αυτοι που δεν εχουν προβλημα ... ειναι αποντες. Προφανως τα "θεματα" ειναι ελαχιστα, διαφορετικα η εταιρεια τα ετρεχε πανικοβλητη.

- σχετικα την απαντηση (γνωμη) στο ποστ 2 (δευτερη), ειναι αντιθετη με την δικη μου εξηγηση στο ποστ 1 (δευτερη).
να το ξαναπω με αλλο παραδειγμα. Μια εταιρεια που φτιαχνει χαρτες, η ιδια και σε αλλους 10 που εχει πουλασει του χαρτες, ουτε αυτη,  ουτε οι αλλοι 9 εχουν προβλημα, εκτος του Νο10 της sygic. Γιατι να εχουν προβλημα οι χαρτες και οχι η sygic ? Δηλαδη μια εταιρεια φτιαχνει μακαρονια και τα πουλαει. Τα μαγειρευει η ιδια και αλλοι 10. Αυτη και οι αλλοι 9 που τα μαγειρευουν αρεσουν στους πελατες και ο Νο10 οταν τα μαγειρευει δεν αρεσουν στος πελατες. Και φταινε τα μακαρονια και οχι ο μαγειρας ? Εγω λοιπον δεν το δεχομαι. Προφανως κατι κανει λαθος η sygic και προσωπικα κατι γνωριζω, χωρις φυσικα να μπορω να το αποδειξω.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

να πω και εγω την αποψη μου σαν premium χρηστης 

Την ειχα αγορασει στο apple store περιπου στα 60 ευρω για εφορου ζωης ενημερωση χαρτων κλπ 

Προσφατα με εβαλε να δωσω αλλα 12 ευρω ετησιως !!, για να μπορω να εχω ηχο στο carplay του αυτοκινητου μου !!

 

Πολιτικη αυτου του τυπου της εταιρειας , ειναι ντροπη , οταν και ο ανταγωνισμος (maps, google maps , waze) ειναι ΔΩΡΕΑΝ !!!

Παρολα αυτα ναι και αυτοι οι χαρτες οπως και των αλλων εταιρειων σου βγαζουν δρομολογησεις αλλου για αλλου μεσα απο στενα και δεν ξερω τον λογο !

 

Link to comment
Share on other sites

μην ξεχασω και την μη ενημερωση των τιμων των καυσιμων , το οποιο τους το εστειλα να το δουν και δεν ειχα καμια απαντηση 

 

Link to comment
Share on other sites

να σου απαντησω

1. οταν αγοραζουμε ενα προιον, την χ ημερα, οι δυνατοτητες που εχει τις πληρωσαμε (στο παρελθον). Στο μελλον για να αποκτησουμε κατι καινουργιο ... θα το πληρωσουμε - ξανα. Αυτος ειναι και ο λογος, απο νομικης φυσεως, που οι νεες δυνατοτητες εμφανιζονται ως υπηρεσιες (plugins). Υπαρχει και η λυση, καταργουμε το προιον και εμφανιζουμε ενα με παραπλησιο ονομα. Αυτα εχω δει απο το 2012 στο playstore.

Αυτο το "εφ ορου ζωης" εχει γινει "καραμελα", ή μηπως ενα καλο δολωμα ? Εχει καποιος ψαξει σε δικηγορο την αληθεια που υπαρχει σε αυτο τον ορο?

Στην περιπτωση της sygic, η εφαρμογη Aura, υπαρχει .... για οσους την πληρωσαν .... με οτι πληρωσαν και εχουν αναβαθμισεις χαρτων. Οι αλλες τους εφαρμογες οπως Taxi και In car, εχουν αφαιρεθει απο τις σελιδες του playstore. Οσοι τις αγορασαν, μπορουν να τις ξανακατεβασουν, με χαρτες ημερομηνιας πριν απο αρκετα χρονια. Κατι ειναι και αυτο.

Αλλες εταιρειες ... δεν κατεβαζεις τιποτα .... απο πουθενα. Ξερω περιπτωσεις ελληνων χρηστων με 1 -2 χαμενα πενηνταρικα ανα εφαρμογη

2. ΔΕΝ υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ δωρεαν. Ονοματα οπως Google, Waze, Here, που εχουν χαρτες καλου επιπεδου, βγαζουν και με το παραπανω εσοδα με αλλους τροπους. Ας μην το αναλυσουμε εδω.

3. σχετικα με τις δρομολογισεις που εχουν λαθη, μιλησε με ενα χαρτογραφο σε εφαρμογη πλοηγησης και θα μαθεις τον λογο (εαν θελει).

4. οι τιμες καυσιμων, ειναι αρχειο που το εχουν παρει απο αλλου. Τα δεδομενα .... ειναι ευθυνη εξωτερικου παροχου

Edited by lneam
ορθογρ. λαθη
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...