Jump to content

Μαζί στην σκηνή το νέο Poco Watch και τα ασύρματα ακουστικά Buds Pro Genshin Impact Edition


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόνο το F4 GT είχε να φανερώσει για σήμερα η Poco; Όχι βέβαια, ήταν η καταλληλότερη στιγμή για να παρουσιαστούν τα Poco Watch ενώ στην ίδια σκηνή μαζί εμφανίστηκαν και τα τελευταία ασύρματα ακουστικά της εταιρείας, που ονομάζονται Poco Buds Pro Genshin Impact Edition.

Το ρολόι είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ πλαστικό, φέρει βάρος 31 γραμμαρίων, τετράγωνη οθόνη τεχνολογίας AMOLED διαστάσεων 1,6 ιντσών με ανάλυση 360×320 pixel. Στα τυπικά του προσόντα, αυτό το νέο smartwatch περιλαμβάνει μια σειρά τυπικών λειτουργιών παρακολούθησης της υγείας, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης καρδιακών παλμών, παρακολούθησης επιπέδου οξυγόνου στο αίμα και παρακολούθησης αθλημάτων για περισσότερες από 100 λειτουργίες αθλητισμού. Υπάρχει μια ενσωματωμένη μονάδα GPS καθώς και αντοχή στο νερό. Η Poco ισχυρίζεται αυτονομία έως και 14 ημέρες μικτής χρήσης.

Το Poco Watch θα κοστίζει 79 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο σε μια μεγάλη γκάμα διαδικτυακών πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένων των Aliexpress και Amazon από τις 28 Απριλίου.

Υπάρχουν και τα νέα Poco Buds Pro Genshin Impact. Τα buds και η θήκη τους έχουν κόκκινο χρώμα με χρυσές πινελιές και έχουν επίσης ένα ωραίο τετράφυλλο στοιχείο στο πλάι των ακουστικών και στο πίσω μέρος της θήκης. Περί συνδεσιμότητας, έχουμε Bluetooth 5.2 και επιλογή για ταυτόχρονη σύνδεση σε δύο συσκευές.

Το μοντέλο Buds Pro Genshin Impact προσφέρει ενεργή ακύρωση θορύβου που ισχυρίζεται ότι μειώνει τους εξωτερικούς θορύβους έως και 35dB. Η Poco διαθέτει συνδυασμένη διάρκεια μπαταρίας 28 ωρών για τα buds και τη θήκη. Η φόρτιση γίνεται είτε από τη θύρα USB-C είτε ασύρματα σε οποιονδήποτε φορτιστή Qi. Η τιμή έχει οριστεί στα 69€ και οι πρώτες εκπτώσεις ξεκινούν στις 28 Απριλίου μέσω του καταστήματος Poco, Aliexpress, Shopee, JD.com. και Lazada.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...