Jump to content

Οι νέες προτάσεις της Motorola είναι τα Moto G Stylus 5G και Moto G 5G


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ανανέωση των βασικών της συσκευών μόλις προέβη η Motorola και πρόκειται για την επίσημη έλευση των νέων Moto G Stylus 5G (2022) και της νέας παραλλαγής του Motorola Moto G 5G (2022). To πρώτο μοντέλο διαδέχεται το Moto G Stylus 5G που γνωρίσαμε τον περασμένο Ιούνιο, ενώ η δεύτερη συσκευή  είναι ο αντικαταστάτης του Moto G 5G που εμφανίστηκε τον Νοέμβριο του 2020.

  • Τι ακριβώς περιέχει το Moto G Stylus 5G (2022);

Αυτό το smartphone χρησιμοποιεί μια οθόνη LCD 6,8 ιντσών ανάλυσης FHD+, υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης έως 120 Hz και διαθέτει το Snapdragon 695 SoC σε συνδυασμό με 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί έως και 1 TB μέσω κάρτας microSD. Από την πλευρά του λογισμικού, υπάρχει το Android 12 με My UX.

Για φωτογραφικές λήψεις, επιλέχθηκε η τοποθέτηση μιας κύριας κάμερας 50MP (με OIS) στο πίσω μέρος, που ενώνεται με μονάδες 8MP ultrawide και αισθητήρας βάθους 2MP. Υπάρχει μια μονάδα 16MP στο μπροστινό μέρος για selfies και βιντεοκλήσεις.

Όπως φαίνεται από το όνομα, το Moto G Stylus 5G (2022) διαθέτει ενσωματωμένη γραφίδα που σας επιτρέπει να σημειώνετε γρήγορα το οτιδήποτε θέλετε να κρατήσετε ως σημείωση, μπορείτε επιπλέον να γράφετε διάφορες λεζάντες, να σχεδιάζετε σκίτσα και να επεξεργάζεστε φωτογραφίες στο τηλέφωνο. Το Moto G Stylus 5G (2022) συνοδεύεται επίσης από την εφαρμογή Moto Note, η οποία διευκολύνει τη γρήγορη σύνταξη, καθώς σας επιτρέπει να ξεκινήσετε να γράφετε χωρίς να ξεκλειδώνετε το τηλέφωνο.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Moto G Stylus 5G (2022) περιλαμβάνουν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι, υδατοαπωθητικό σχεδιασμό, υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, θύρα USB-C και NFC. Το smartphone διαθέτει μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη TurboPower 10 και Quick Charge 3.0.

Ως προς τις διαστάσεις και τα λοιπά του εξωτερικά γνωρίσματα, το Motorola Moto G Stylus 5G (2022) έχει πάχος 9,3 mm, βάρος 215 γραμμάρια και διατίθεται σε δύο χρωματικές επιλογές: Steel Blue και Seafoam Green.

Η τιμή του είναι 500 $ και θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ από τις 28 Απριλίου. Θα είναι επίσης διαθέσιμο στον Καναδά τους επόμενους μήνες.

  • Μια ελαφρώς πιο οικονομική πρόταση αποτελεί το νέο Motorola Moto G 5G (2022)

Στην αναβαθμισμένη έκδοση του Moto G 5G (2022) βλέπουμε το SoC Dimensity 700 και ένα πάνελ οθόνης LCD των 6,5 ιντσών (HD+) με ρυθμό ανανέωσης στα 90 Hz. Τρέχει εξαρχής το My UX που βασίζεται σε Android 12 και διατίθεται σε μια ενιαία διαμόρφωση μνήμης 6 GB/256 GB. Ωστόσο, έχετε την επιλογή επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου έως και 512 GB μέσω κάρτας microSD.

Το Moto G 5G (2022) διαθέτει κάμερα selfie 13MP και διαθέτει σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος, το οποίο είναι ένας συνδυασμός μονάδων 50MP + κάμερα macro των 2MP και αισθητήρας βάθους 2MP.

Παραμένει και εδώ ο λεγόμενος υδατοαπωθητικός σχεδιασμός και η συσκευή τροφοδοτείται από μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη φόρτισης 10 W.

Στην πλαϊνή μεριά τουMoto G 5G (2022) υπάρχει συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων για βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας, ενώ από συνδεσιμότητα υπάρχει μια θύρα USB-C στο κάτω μέρος και μια υποδοχή ακουστικών 3,5 mm για όσους προτιμούν να ακούν μουσική με ενσύρματα ακουστικά.

Εμπορικά το νέο Motorola Moto G 5G (2022) θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ για 400 $ από τις 19 Μαΐου και μέσα στους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσει στον Καναδά.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...