Jump to content

Google: Αποκάλυψε κάποιες πρώτες λεπτομέρειες για το Android 14


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τέλος τα ονόματα με γλυκά για τις εκδόσεις του λειτουργικού της Google; Όχι, ήταν λανθασμένη η εκτίμηση αυτή από μερικούς χρήστες του διαδικτύου, είναι μία από τις σταθερές αξίες σε όλα τα χρόνια της ζωής του Android και επιμένει η εταιρεία να επιλέγει ονόματα γλυκών και για την επόμενη μεγάλη έκδοση!

Είναι αλήθεια ότι τα ονόματα των γλυκών διατηρήθηκαν μόνο για τα εσωτερικά ονόματα των εκδόσεων του “πράσινου ρομπότ”, ενώ οι καταναλωτές λαμβάνουν νέες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος με σειριακούς αριθμούς: Android 10, Android 11, Android 12, Android 13 και ούτω καθεξής. Τι λέτε να προτιμήσει η Google για το Android 14;

Η Google αποκάλυψε την επίσημη κωδική ονομασία για τη δέκατη τέταρτη επανάληψη του Android και είναι το Upside Down Cake. Θα είναι διαθέσιμο το 2023. Αυτό το όνομα βρίσκεται ήδη στον κώδικα Android Open Source Project (AOSP). Θυμηθείτε ότι ο κώδικας Android 13 είναι Tiramisu εντός της Google και του Android 12 είναι Snow Cone.

Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για το πως θα είναι το λειτουργικό σύστημα Android 14, αλλά είναι σαφές ότι η Google έχει ήδη αρχίσει να εργάζεται πάνω σε αυτό. Τώρα η εταιρεία ολοκληρώνει τις τελικές προετοιμασίες πριν την ανακοίνωση του Android 13 , που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο συνέδριο Google I/O. Σχεδόν αμέσως, η εταιρεία θα πρέπει να κυκλοφορήσει την πρώτη preview έκδοση, την οποία μπορούν να δοκιμάσουν οι κάτοχοι συσκευών που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα δοκιμών beta. Μια σταθερή πρώτη έκδοση θα πρέπει να εμφανιστεί το φθινόπωρο ή εντός του Αυγούστου.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...