Jump to content

Μια μεγάλη συμφωνία έκλεισε η Apple με την BOE για οθόνες του iPhone 14


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έδωσαν τα χέρια η Apple με την BOE όπως αποκάλυψαν μέλη του κλάδου. Το συμβόλαιο κοστολογείται στα 50 εκατομμύρια CNY και αφορά το 25% των οθονών OLED, που προορίζονται για το απλό μοντέλο iPhone 14. Η BOE θα παρέχει μόνο πάνελ των 6,1 ιντσών, που σημαίνει ότι το μεγαλύτερο iPhone 14 Max και τα iPhone Pro θα εξακολουθούν να χρησιμοποιούν αποκλειστικά οθόνες από την LG και τη Samsung.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η BOE θα παρέχει πάνελ για iPhone τρέχουσας γενιάς όπως τόνισαν κινεζικές πηγές μέσων ενημέρωσης. Ο κατασκευαστής οθονών δημιουργούσε εκδόσεις αντικατάστασης, καθώς και πάνελ για iPhone προηγούμενης γενιάς.

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες έρχονται μόλις εβδομάδες μετά τις αναφορές από τη Νότια Κορέα ότι η BOE ετοιμάζεται επίσης να προμηθεύσει πάνελ OLED για μελλοντικά iPad και Macbook. Προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της Apple για μελλοντικά συμβόλαια, η BOE θα επεκτείνει το εργοστάσιό της B16 στο Σιτσουάν και θα το εξοπλίσει με το κατάλληλο εργατικό δυναμικό που απαιτείται για την παραγωγή του απαιτούμενου αριθμού πάνελ OLED.

Η έκθεση υπενθύμισε επίσης ότι η BOE είχε την καλύτερη χρονιά της από τότε που άρχισε να εργάζεται σε τέτοια πάνελ. Τα ετήσια αποτελέσματα αποκάλυψαν ότι η BOE ώθησε σχεδόν 60 εκατομμύρια OLED, που είναι μια αύξηση 60%, ενισχύοντας την εταιρεία στην πρώτη θέση στην Κίνα και δεύτερη στον κόσμο μετά τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη Samsung.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...