Jump to content

Το δικό του νέο ξεκίνημα κάνει το OnePlus Ace με Dimensity 8100 Max και φόρτιση 150 W


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το μήνυμα της OnePlus για την δικιά της αλλαγή έχει σταλεί εδώ και καιρό, απλώς σήμερα και επισήμως με το ολοκαίνουργιο OnePlus Ace, η εταιρεία υπενθυμίζει πως γυρνά μια νέα σελίδα στην ιστορία της! Η σειρά Ace ανακοινώθηκε στην Κίνα το πρώτο μοντέλο έρχεται με ένα ελαφρώς προσαρμοσμένο chipset Dimensity 8100 Max, οθόνη AMOLED 120 Hz και απίστευτη γρήγορη φόρτιση 150 W – δίνοντάς σας την επιλογή φόρτισης από 0 – 50% σε 5 λεπτά. Αυτές οι προδιαγραφές μπορεί να ακούγονται γνωστές και ο μοναδικός λόγος είναι πως η OnePlus Ace μοιράζεται πολλές ομοιότητες με το Realme GT Neo3 – οι δύο εταιρείες βρίσκονται υπό την ιδιοκτησία της BBK.

Νέες σχεδιαστικές προτιμήσεις

Αλλαγές φέρνει το OnePlus Ace και στην εξωτερική του εμφάνιση, καθώς υιοθετεί μερικά όχι τόσο κοινά χαρακτηριστικά σχεδιασμού για ένα τηλέφωνο με το γνωστό brand. Διαθέτει μια κεντραρισμένη οπή για την selfie κάμερα των 16MP. Δεν υπάρχει ρυθμιστικό ειδοποίησης που αποτελεί βασικό στοιχείο της εταιρείας από την έναρξή της. Η οθόνη AMOLED διαθέτει διαγώνιο 6,7 ιντσών με ανάλυση FHD+ καθώς και τον προαναφερθέντα ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Υπάρχει πίσω μια κύρια κάμερα 50MP με OIS που ενώνεται με ένα εξαιρετικά ευρυγώνιο αισθητήρα 8MP και μια macro-κάμερα 2MP.

Το Dimenisty 8100 Max της MediaTek βρίσκεται εσωτερικά για να προσφέρει την ισχύ που χρειάζεται και μάλιστα με τη βοήθεια των 8/12 GB RAM και έως 512 GB αποθηκευτικού χώρου, όλα τρέχουν γρήγορα. Η OnePlus δεν είπε ρητά τι έχει το Max σε σχέση με το κανονικό Dimensity 8100, εκτός από τις βελτιωμένες δυνατότητες AI.

Τα πάντα σε αυτό το τηλέφωνο παραμένουν ενεργά εξαιτίας μιας μπαταρίας διπλής κυψέλης 4.500 mAh με γρήγορη φόρτιση SuperVOOC 150 W. Η OnePlus εφάρμοσε πολλά μέτρα προστασίας της μπαταρίας που ρυθμίζουν τη θερμότητα και ισχυρίζεται ότι το τηλέφωνο θα πρέπει να διατηρήσει πάνω από το 80% της χωρητικότητας της μπαταρίας του μετά από 1.600 πλήρεις κύκλους φόρτισης. Το Android 12 συνυπάρχει μαζί με το ColorOS 12.1.

Το OnePlus Ace θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο και μπλε χρώμα. Το βασικό μοντέλο 8/128 GB θα πωλείται για 2.499 CNY (388 $). Υπάρχει ένα μοντέλο 8/256 GB για 2.699 CNY (420 $), καθώς και παραλλαγή 12/256 GB για 2.999 CNY (465 $) και ένα ανώτερο μοντέλο με συνδυασμό 12/512 GB για 3.499 CNY (543 $).

Οι ανοιχτές πωλήσεις στην Κίνα ξεκινούν στις 26 Απριλίου. Το OnePlus Ace αναμένεται να κάνει το διεθνές ντεμπούτο του στην Ινδία ως OnePlus 10R στις 28 Απριλίου.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...