proper_evolution Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Όχι δεν μπορείς. Ίσως με κάποιο patch, αλλά δεν είμαι ο ειδικός να σου πει πώς να το κάνεις. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 patch?? μακάρι αλλά δεν νομίζω, το κινητό αυτό απ όσο ξέρω δέχεται μόνο εφαρμογές java κ απ τις γνωσεις μου στο προγραμματισμό, δε νομίζω να έχει η java τέτοιες δυνατότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω κλείδωμα πληκτρολογίου στο W800i ???? εννοώ με κωδικό ασφαλείας, όπως έχουν τα περισσότερα νοκια. Δεν γινετε.το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να κλειδωσεις το τηλεφωνο,δηλαδη με χρηση αλλης καρτας sim να μην μπορει το κινητο να λειτουργησει.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Δεν γινετε.το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να κλειδωσεις το τηλεφωνο,δηλαδη με χρηση αλλης καρτας sim να μην μπορει το κινητο να λειτουργησει.:) ναι αυτό το κάνω σε κάθε κινητό που αγοράζω, αλλά δε με εξυπηρετεί το συφκεκριμένο κλείδωμα στη παρούσα φάση. ευχαριστω πάντως:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Καλησπέρα σας! Γνωρίζει κάποιον αν (και πως) μπορούμε να απενεργοποιήσουμε την ημερομηνία/ώρα από την οθόνη αναμονής; (έστω και με patch) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Καλησπέρα σας! Γνωρίζει κάποιον αν (και πως) μπορούμε να απενεργοποιήσουμε την ημερομηνία/ώρα από την οθόνη αναμονής; (έστω και με patch) με patch δεν ξερω αν γινετε.. αλλος τροπος παντως δεν υπαρχει.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 με patch δεν ξερω αν γινετε.. αλλος τροπος παντως δεν υπαρχει.:) Ευχαριστώ! αν βρω κάτι θα το αναφέρω εδώ. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkarv Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 προσπαθώ να ξεκλειδώσω ένα sony ericsson w800i - αγορασα από το ebay ενα cruiser cable το οποίο χρειάζεται και μπαταρια 9v για να δουλεψει. Εγκατέστησα το λογισμικο του καλωδίου άλλα όταν το συνδέω με θύρα USB ο υπολογιστης κανει επανεκκίνηση συνεχώς μέχρι να το αποσυνδέσω. Τι συμβαίνει; Εχω απογοητευτεί γιατι φαινοταν αρχικα ευκολο αλλα μάλλον κάτι δεν κάνω εγώ καλα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Μα δε χρειάζονται όλα αυτά. Ψάξε για W800i patch unlock. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkarv Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Μα δε χρειάζονται όλα αυτά. Ψάξε για W800i patch unlock. ευχαριστώ πολυ θα το προσπαθησω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Σκέφτομαι να αγοράσω αυτή την πρόσοψη.. αλλά φοβάμαι μήπως δεν ταιριάζει σωστά. πχ να μην λειτουργεί καλά το πλήκτρο της κάμερας κλπ.. Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει τέτοια πρόσοψη? Αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Σκέφτομαι να αγοράσω αυτή την πρόσοψη.. αλλά φοβάμαι μήπως δεν ταιριάζει σωστά. πχ να μην λειτουργεί καλά το πλήκτρο της κάμερας κλπ.. Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει τέτοια πρόσοψη? Αξίζει? αυτη η προσοψη παντως ειναι απο το w700i. εγω ποτε δεν εχω αλλαξει προσοψη σε κινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosira Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 εχω ακομα και δεν το αλλαζω μεχρι να χαλασει το w800i και του εκανα αναβαθμιση το firmware .μου ειχε βαλει καποια παιχνιδια οπως το (εκατομυριουχος ,deal or not deal,aley way )ενα παιδι και τωρα σβηστηκαν.ξερει κανεις που θα τα βρω να τα αγορασω ξανα?thnxs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 εχω ακομα και δεν το αλλαζω μεχρι να χαλασει το w800i και του εκανα αναβαθμιση το firmware .μου ειχε βαλει καποια παιχνιδια οπως το (εκατομυριουχος ,deal or not deal,aley way )ενα παιδι και τωρα σβηστηκαν.ξερει κανεις που θα τα βρω να τα αγορασω ξανα?thnxs εχεις προσωπικο μηνυμα.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iarmanib Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Καλησπερα σας παιδια , θελω μια βοηθεια , ελπιζω να εχω αναρτησει το θεμα μου σε σωστη κατηγορια , εχω ενα Sony W800i και καταλαθος διεγραψα καποια μηνηματα εισερχομενα , μηπως ξερει καποιος αν υπαρχει καποιο προγραμμα ωστε να μπορεσω να τα επανεφερω παλι ....? Οτι βοηθεια ή οτι πληροφορεια μπορειτε να μου προσφερετε θα ειναι πολυ χρησιμη για εμενα , σας ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων ... Περιμενω την απαντηση σας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Καλησπερα σας παιδια , θελω μια βοηθεια , ελπιζω να εχω αναρτησει το θεμα μου σε σωστη κατηγορια , εχω ενα Sony W800i και καταλαθος διεγραψα καποια μηνηματα εισερχομενα , μηπως ξερει καποιος αν υπαρχει καποιο προγραμμα ωστε να μπορεσω να τα επανεφερω παλι ....? Οτι βοηθεια ή οτι πληροφορεια μπορειτε να μου προσφερετε θα ειναι πολυ χρησιμη για εμενα , σας ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων ... Περιμενω την απαντηση σας.... Δυστηχως δεν μπορεις να τα επαναφερεις.εγω προσωπικα δεν ξερω για τετοιο προγραμμα.! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitovios82 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Γιασου. θελω τα φωτασου Εχω το W800 αγορασμενο απο το ebay και θελω να του βαλω την ελληνικη γλωσσα Δεν νομιζς να γιρευω πολλα το w800 εινα ID 8040 VER3.1 Platf DB2010 CID 36 BROWN EUROPE 4 CDA102430/12 R9A Firmware RIAA008 EYXAΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Ρίξε μια ματιά στο Sony Ericsson FAQ. Θα βρεις απάντηση στο πώς να περάσεις Ελληνικά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitovios82 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 πες μου σε παρακαλω πως θα περασω τους drivers , τους κατεβασα αλλα δεν ξερω πως να τους εγκαταστήσω .ευχαριστω !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Αυτό εδώ το διάβασες; Είναι αρκετά κατατοπιστικό νομίζω. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitovios82 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 εχω το W800 και θελω να αλλάξω γλώσσα και να του βάλω ελληνικά. το κινητο έχει μορφή CDA χχχχχχ/χχ RxA , CID 36 , color brown και δεν είναι στην πλατφόρμα Α2 , .έτσι δεν μπορώ να περάσω την γλώσσα με το γνωστό τρόπο , υπάρχει κάποια απλή λύση διότι δεν ξέρω πολλά απο προγράμματα ???? ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
choko2 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 αχ ρε παιδιά, λέτε να υπάρχει περίπτωση να το ξαναβρίσκαμε καινούριο;;; Τόσο θρυλικό κινητάκι πού να ξαναβρείς τη σήμερον ημέρα!!! Λυπάμαι που δεν του έχω φερθεί με το "σεις και με το σας"....:O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 αχ ρε παιδιά, λέτε να υπάρχει περίπτωση να το ξαναβρίσκαμε καινούριο;;; Τόσο θρυλικό κινητάκι πού να ξαναβρείς τη σήμερον ημέρα!!! Λυπάμαι που δεν του έχω φερθεί με το "σεις και με το σας"....:O:O:O καινουργιο με τιποτα δεν θα το βρεις!,ψαξε για μεταχειρησμενο..και αμα το βρεις και παλι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loner Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Στο Ebay σιγουρα κατι θα βρεις... Ισως και καινουριο. Το θεμα ειναι πως θα σου ερθει και πως θα περασεις ελληνικα μετα.... Παράθεση Dust in the wind, all we are is dust in the wind.............. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitovios82 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Ρίξε μια ματιά στο Sony Ericsson FAQ. Θα βρεις απάντηση στο πώς να περάσεις Ελληνικά. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα εκει που μου ειπες να κοιταξω δεν υπαρχει για το τηλεφωνομου το οποιο εινα ΙΔ 8040 ΩΕΡΣ 3.1 ΠΛΑΤΦ DB2010 CID 36 BROWN REGION EUROPA 4 CDAI02430/12 R9A FIRMWARE VERS RIAA008 πρεπει να το κανω πρωτα RED η μπορω να κανω την διαδικασια ετσι οπως ειναι καπιο κολπο υπαρχει γιατι ετσι οπως ειναι δεν με αφηνει να το φλασσαρω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts