Jump to content

Samsung: Προωθεί εμπορικά το νέο προσιτό Galaxy Chromebook 2 360


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έναν στιβαρό, συμπαγή και προσιτό νέο υπολογιστή Galaxy Chromebook των 12,4 ιντσών κυκλοφορεί η Samsung και πρόκειται για μια ιδανική πρόταση που αφορά μαθητές και καθηγητές.

Το κόστος απόκτησης του νέου μοντέλου είναι περίπου 430 δολάρια, άρα φθηνότερο κατά 120 δολάρια από το Galaxy Chromebook 2 των 13,3 ιντσών. Παρά τη διαφορά στο όνομα και οι δύο φορητοί υπολογιστές έχουν μηχανισμό άρθρωσης 360 μοιρών, επομένως ανήκουν πραγματικά στην ίδια οικογένεια προϊόντων.

Η διαφορά τιμής οφείλεται σε ορισμένους βασικούς παράγοντες: το μέγεθος της οθόνης (12,4” έναντι 13,3”), την ανάλυσή της (1920×1080 έναντι 2560×1600), την απόδοση της CPU και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Αυτό το Galaxy Chromebook 2 360 τροφοδοτείται από έναν Intel Celeron N4500 και 4 GB μνήμης RAM, κάτι που μου φαίνεται σφιχτό, αλλά θα πρέπει να παραμείνει “αρκετά λειτουργικό” στο πλαίσιο της χρήσης του φορητού υπολογιστή για μελέτη. Αυτή η CPU χρησιμοποιείται συνήθως σε προϊόντα Windows για φορητούς υπολογιστές χαμηλής τιμής.

Κανονικά, ο υπολογιστής θα πρέπει να λειτουργεί καλά με τις σημερινές σχολικές απαιτήσεις, συμπεριλαμβανομένης της τηλεδιάσκεψης, χάρη στην κάμερα 720p.

Από θέμα χωρητικότητας υπάρχουν παραλλαγές των 64 GB ή 128 GB (+ 20 $), αλλά μια υποδοχή microSD επιτρέπει την επέκταση του χώρου αποθήκευσης εάν χρειαστεί. Υπάρχει επίσης μία θύρα USB πλήρους μεγέθους και μία θύρα USB-C για περαιτέρω συνδεσιμότητα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...