Jump to content

Το βελτιωμένο σύστημα κάμερας και το νέο SoC του Xperia 1 IV, θα εκτοξεύσει την τιμή του!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ταραχή αναμένεται να προκαλέσει το επόμενο premium τηλέφωνο της Sony, το  Xperia 1 IV, καθώς θα φέρει ένα σημαντικά αναβαθμισμένο σύστημα κάμερας και ένα νέο chip Snapdragon. Aυτή η σύνθεση των νέων χαρακτηριστικών θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση της τιμής, σύμφωνα με μερικές νέες φήμες.
Το Sony Xperia 1 III διαθέτει συστοιχία τετραπλής κάμερας με κύρια αισθητήρα 12MP, αισθητήρα τηλεφακού 12MP, μονάδα ultrawide 12MP και μονάδα βάθους 0,3MP. Ο διάδοχός του φημολογείται ότι θα προσφέρει μια κύρια κάμερα 48MP, μια κάμερα υπερ-ευρυγώνιας γωνίας 48MP (ή πιθανώς 50MP), μια μονάδα τηλεφακού 48MP και τηλεφακό περισκοπίου.
Αυτό θα ήταν ένα σύστημα πραγματικά υψηλής ανάλυσης και θα μπορούσε να κάνει το Xperia 1 IV το καλύτερο τηλέφωνο με κάμερα του 2022.
Λέγεται επίσης ότι το νέο μοντέλο θα μπορούσε να διαθέτει το Snapdragon 8 Gen 1 Plus,το οποίο φαινομενικά θα κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας τη διαδικασία 4nm της TSMC. Το chip φημολογείται ότι είναι πιο ακριβό από το Snapdragon 8 Gen 1 . Προφανώς θα συνδυαστεί με έως και 16 GB μνήμης RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου.
Άλλες φημολογούμενες προδιαγραφές περιλαμβάνουν οθόνη 6,5 ιντσών 120 Hz, μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 45 W, συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ειδικό κουμπί κλείστρου και υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών.
Αισθητή η διαφορά τιμής!
Το Xperia 1 III ξεκινά από 1.299,99 $, γεγονός που εξηγεί γιατί δεν είναι πουθενά στις λίστες με τις δημοφιλέστερες Android συσκευές. Η Sony δυστυχώς φαίνεται αποφασισμένη να μην μαθαίνει τίποτα από το παρελθόν. Το Xperia 1 IV φημολογείται ότι κοστίζει 6 έως 20% περισσότερο από τον προκάτοχό του. Προφανώς, η κατασκευή του τηλεφώνου θα κοστίσει περισσότερο λόγω του συστήματος κάμερας και πιθανώς του Snapdragon 8 Gen 1 Plus και φαίνεται ότι η Sony θα μετακυλήσει την αύξηση του κόστους στους καταναλωτές.
Το Xperia 1 IV αναμένεται να ξεκινά από τουλάχιστον 8.999 γιουάν (1.415 $) στην Κίνα, κάτι που θα το καθιστούσε 500 γιουάν (79 $) πιο ακριβό από το Xperia 1 III. Η ιαπωνική εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει το τηλέφωνο τον Μάιο, αλλά πιθανότατα θα κυκλοφορήσει λίγους μήνες μετά.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω να προλάβει να βγει με το Snapdragon plus.

Στάλθηκε από το XQ-BC52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Link to comment
Share on other sites

Πανάκριβη στις ναυαρχίδες της κι αυτή. Τουλάχιστον κρατάει φορτιστή και 3.5 Jack... προς το παρόν...

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...