Jump to content

Tο OPPO Reno8 θα μπορούσε να είναι το πρώτο τηλέφωνο με Snapdragon 7 Gen 1


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ασταμάτητη είναι η Oppo και δεν διέκοψε ούτε στιγμή τις εργασίες της πάνω στην σειρά smartphone Reno8. Μπορεί o καθένας να υποθέσει ότι  με βάση την προκάτοχο σειρά Reno7, έτσι και η νεότερη σειρά μπορεί να περιλαμβάνει τα Reno8, Reno8 Pro και Reno8 Pro+. Σύμφωνα με το Digital Chat Station, η σειρά Reno8 θα διαθέτει ένα νέο chip Snapdragon. Έχει επίσης δώσει πληροφορίες για ολόκληρες τις προδιαγραφές αυτού του υποτιθέμενου μοντέλου Reno8.

Ο tipster ισχυρίστηκε ότι η σειρά Reno8 θα είναι εξοπλισμένη με το νέο chipset της σειράς Snapdragon 7. Φήμες λένε ότι η Qualcomm ενδέχεται να ανακοινώσει το Snapdragon 8 Gen 1 Plus και το Snapdragon 7 Gen 1 chipset τον Μάιο. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό ότι η σειρά Reno8 θα μπορούσε να είναι το πρώτο τηλέφωνο που θα έρθει με το chip SD7G1 ενσωματωμένο. Εδώ ο άνθρωπος που μοιράζεται τις πληροφορίες, πρόσθεσε ότι η σειρά Reno8 θα διαθέτει επίσης ένα high-end chipset Dimensity και το δικό του chip MariSilicon X. Υπάρχει πιθανότητα η σειρά Reno8 να γίνει επίσημη τον Μάιο ή τον Ιούνιο μετά την ανακοίνωση του SD7G1.

Αυτές είναι οι υπόλοιπες προδιαγραφές της συσκευής

Κάποια στιγμή νωρίτερα, ο tipster μοιράστηκε τις προδιαγραφές ενός επερχόμενου τηλεφώνου OPPO που έχει αριθμό μοντέλου PGAM10. Δεδομένου ότι η συσκευή τροφοδοτείται από το chip SD7G1, θα μπορούσε να είναι το Reno8. Η διαρροή αποκαλύπτει ότι διαθέτει οθόνη 6,55 ιντσών OLED FHD+ 120 Hz, SD7G1, LPDDR5 RAM, αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1, μπροστινή κάμερα 32MP και πίσω κάμερα 50MP (Sony IMX766) + κάμερα 8MP+ μονάδα tripleme , σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και μπαταρία 4.500 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 80 W.

Όσον αφορά το chip Snapdragon 7 Gen 1, αναμένεται να φτάσει με 4 πυρήνες Cortex-A710 που χρονίζουν στα 2,36 GHz, 4 πυρήνες Cortex-A510 που λειτουργούν στα 1,80 GHz και Adreno 662 GPU. Το chip 4nm είναι πιθανό να κατασκευαστεί από τη Samsung.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...