Jump to content

Δύο νέα μοντέλα Motorola εντοπίστηκαν, ένα mid-ranger με οθόνη 144Hz και ένα οικονομικό μοντέλο με 90Hz


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μέρος του προγράμματος ανακοινώσεων νέων τηλεφώνων της Motorola για το 2022 διέρρευσε πριν από λίγο καιρό, αποκαλύπτοντας μέσα σε όλη αυτή την νέα λίστα και ένα μοντέλο με την κωδική ονομασία “Dubai”. Υποτίθεται ότι είναι ο “μικρός αδερφός” της ναυαρχίδας Motorola Edge Plus που κυκλοφορεί επίσης μαζί με τα Edge 30 Pro και Edge X30 σε ορισμένες αγορές. Χάρη σε μια νέα διαρροή, γνωρίζουμε πλέον ότι το τηλέφωνο ονομάζεται Motorola Edge 30.

Οι τελευταίες πληροφορίες προέρχονται από τον tipster Evan Blass και ο ίδιος δημοσίευσε renders του επερχόμενου Motorola Edge 30 που δείχνουν μια συσκευή που μοιάζει πολύ με το μεγαλύτερο αδερφάκι της. Αντί για το Snapdragon 8 Gen 1 που τροφοδοτεί το Edge Plus, το Motorola Edge 30 αναμένεται να διαθέτει το Snapdragon 778 SoC μεσαίας κατηγορίας. Φημολογείται ότι φέρει μερικές εντυπωσιακές προδιαγραφές, όπως οθόνη 6,55 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και φόρτιση 33 W για το γρήγορο γέμισμα της μπαταρίας των 4.020 mAh. Σε αντίθεση με πολλές κορυφαίες εταιρεία που δεν συνδυάζουν πλέον φορτιστές φόρτισης με τα τηλέφωνά τους, η Motorola λέγεται ότι περιλαμβάνει φορτιστή 33 W στην αρχική συσκευασία.

Όσον αφορά την κάμερα, το Motorola Edge 30 φαίνεται να περιλαμβάνει δύο αισθητήρες των 50MP και έναν αισθητήρα βάθους 2MP στο πίσω μέρος. Για τις λήψεις selfie υπάρχει κάμερα 32MP μέσα σε μια κεντραρισμένη οπή . Μια εικόνα υποδηλώνει ότι η συσκευή θα μπορούσε να διαθέτει επίσημη βαθμολογία IP για αντοχή στο νερό. Είναι πιθανώς η ίδια βαθμολογία IP52 που είδαμε στο Edge Plus.

Ο tipster διέρρευσε επίσης εικόνες της επερχόμενης οικονομικότερες συσκευής Moto G 5G (2022). Η συσκευή λέγεται ότι διαθέτει οθόνη 6,53 ιντσών 90 Hz, SoC MediaTek Dimensity 700, μπαταρία 5.000 mAh και ρύθμιση τριπλής πίσω κάμερας, συμπεριλαμβανομένου ενός κύριου αισθητήρα 50 MP και ενός ζεύγους αισθητήρων (macro φακό + φακό βάθους) 2 MP.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...