Jump to content

Realme 9 Pro+ Free Fire Limited Edition: Επίσημες εικόνες και επιβεβαίωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τις συστάσεις του Realme 9 Pro+ Free Fire Limited Edition, η εταιρεία τις έκανε τον Φεβρουάριο χωρίς να αποκαλύψει τίποτα περισσότερο, όμως από χθες, μια εικόνα του που διέρρευσε μας έδωσε μια γεύση από τη σχεδίαση του smartphone. Σήμερα, το υποκατάστημα της Realme στην Ταϊλάνδη ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια ανάρτηση για να μας δώσει μια καλύτερη ματιά γύρω από το Realme 9 Pro+ Free Fire Limited Edition, ενώ αποκάλυψε επίσης την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το Realme 9 Pro+ Free Fire Limited Edition θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ταϊλάνδη στις 12 Απριλίου, αλλά η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει τίποτα σχετικά με τη διαθεσιμότητά του σε άλλες περιοχές. Ωστόσο, προηγούμενες φήμες υποστηρίζουν ότι το smartphone θα κυκλοφορήσει τελικά στην Ινδία – τη μεγαλύτερη αγορά της Realme.

Μια διαφορά στο Realme 9 Pro+ Free Fire Limited Edition είναι η απόχρωσή του αλλά και η μετακίνηση του logo της εταιρείας από κάτω αριστερά στο κέντρο της πίσω όψης, το οποίο διαθέτει επίσης το λογότυπο Free Fire με εφέ σαν ουράνιο τόξο. Οι σχεδιαστικές πινελιές που πλαισιώνουν το λογότυπο Realme έχουν παρόμοιο αποτέλεσμα, με το υπόλοιπο πάνελ να αντανακλά το φως σε διαφορετικές γωνίες.

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε ότι το υπο-πλαίσιο της κάμερας στο πίσω μέρος έχει το κείμενο “Booyah!” γραμμένο πάνω του. Η Realme προωθεί ακόμη και το Realme 9 Pro+ Free Fire Limited Edition με το #DaretoBooyah στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...