doganos Δημοσιεύτηκε April 7, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 7, 2022 Το έχω 2 μέρες. Απαντήσεις σε ειδοποιήσεις δεν έχει. Κλήσεις μόνο όσοι σε πήραν από λίστα. Κατά τα άλλα φαίνεται οκ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Από αυτονομία πως το βλέπεις μέχρι στιγμής; Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 9, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Μια χαρά. Από τότε που το πήρα δεν το φορτισα. Αλλά έχει πολύ δουλειά το λογισμικό του Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Μια χαρά. Από τότε που το πήρα δεν το φορτισα. Αλλά έχει πολύ δουλειά το λογισμικό τουΤόσο χάλια; Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 9, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Ναι... Δυστυχώς. Και λογικό να έχει bugs. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 (edited) Θα στρώσει η εφαρμογή, μην νομίζετε και το huawei health είναι τελικα μια αποτυχία σε θέμα σταθερότητας. Edited April 11, 2022 by Nagata Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 11, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Δεν ξέρω αν είναι θέμα μόνο εφαρμογής ή και firmware του ρολογιού αλλά για 249 δεν αξίζει, θα προτιμούσα Huawei Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2022 Με ακουστικά bt συνδέεται,για ν'ακους μουσική χωρίς χρηση του κινητού...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 Έχει καμια εβδομάδα που το πήρα, έχω όμως ένα πρόβλημα όταν έρχονται ειδοποιήσεις ενώ δονείται το ρολόι δεν τις δείχνει και πρέπει να κάνω διπλό ταπ για να τις δω, χρησιμοποιώ watchfaces που σαν always on έχουν αναλογικό ρολόι μήπως υπάρχει κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. July 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2022 On 22/7/2022 at 9:44 ΜΜ, michalis1961 said: Έχει καμια εβδομάδα που το πήρα, έχω όμως ένα πρόβλημα όταν έρχονται ειδοποιήσεις ενώ δονείται το ρολόι δεν τις δείχνει και πρέπει να κάνω διπλό ταπ για να τις δω, χρησιμοποιώ watchfaces που σαν always on έχουν αναλογικό ρολόι μήπως υπάρχει κάποια λύση; Απάντηση στη δική μου ανάρτηση-ερώτηση. Μέσα από τις ρυθμίσεις του Mi fitness στις ειδοποιήσεις εφαρμογών τικάρισα και το Ενεργοποίηση οθόνης και λύθηκε το πρόβλημα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts