Jump to content

Μάλλον απίθανο το να δούμε φέτος το Xiaomi MIX 5


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι εκκρεμότητες της Xiaomi με την προσθήκη νεότερων μελών στην σειρά Xiaomi 12, έλαβαν τέλος και τώρα η εταιρεία συνεχίζει να προετοιμάζεται για την παρουσίαση μερικών ακόμη premium τηλεφώνων. Υπάρχει το Xiaomi 12 Ultra που διέρρευσε πολύ τις τελευταίες εβδομάδες και μετά υπάρχει η σειρά MIX FOLD, αν και ένας tipster λέει τώρα ότι ένα από τα μοντέλα θα παραλειφθεί φέτος.

Η σειρά Xiaomi MIX απευθύνεται στην αγορά των enthusiasts και ως εκ τούτου προσφέρει πραγματικά την αιχμή της τεχνολογίας. Αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει την πιο συμβατική σχεδίαση τηλεφώνου με τη μορφή της σειράς MIX και τη νεότερη αναδιπλούμενη σειρά που πωλείται στη σειρά MIX FOLD. Το τελευταίο μοντέλο από το πρώτο ήταν το Xiaomi MIX 4 τον Αύγουστο του 2021, αλλά ο tipster Ice Universe αποκάλυψε ότι ο διάδοχός του δεν θα κυκλοφορήσει φέτος, σε αντίθεση με πολλές προηγούμενες αναφορές.

Η Xiaomi θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στο Xiaomi MIX FOLD 2, το οποίο σύμφωνα με διαρροές θα είναι το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο στον κόσμο με άρθρωση 360°, που σημαίνει ότι η συσκευή μπορεί να διπλωθεί και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Αναφέρεται επίσης ότι το Xiaomi MIX FOLD 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, με αριθμό μοντέλου 22061218C. Με την κωδική ονομασία zizhan, θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Κίνα, όπως συμβαίνει πρόσφατα με κάθε συσκευή MIX. Το τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με το SoC Snapdragon 8 Gen 1 και υιοθετεί εσωτερική οθόνη 2,5K LTPO υψηλής ταχύτητας ανανέωσης.

Αναμένεται καλύτερη αναλογία διαστάσεων για την εξωτερική οθόνη και λιγότερο ορατή πτυχή.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...