Jump to content

Αύξηση μεγέθους μπαταριών για τα Samsung Galaxy Watch5 των 40 και 44 mm


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από γενιά σε γενιά νέων της ρολογιών, η Samsung κατάφερε να αυξήσει την χωρητικότητα μπαταρίας και μάλιστα τα μοντέλα που θα αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα Galaxy Watch των 44mm και 40mm, θα αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερες μπαταρίες!

Μια πιστοποίηση από την Safety Korea δείχνει ότι και τα δύο μεγέθη αναβαθμίζονται στην επόμενη γενιά και η αντοχή μπαταρίας θα εξακολουθεί να αγγίζει το maximum την μία εβδομάδα.

Το Samsung Galaxy Watch5 40 mm (EB-BR900ABY) θα έχει μπαταρία 276 mAh, από 247 mAh (+29 mAh). Το μεγαλύτερο Watch5 44 mm (EB-BR910ABY) θα έχει μπαταρία 397 mAh, από 361 mAh (+36 mAh).

Σημειώστε ότι αυτές οι πληροφορίες αφορούν αποκλειστικά την έκδοση vanilla και δεν είμαστε 100% σίγουροι για τα μεγέθη (π.χ. το Watch3 είχε έκδοση 45 mm, όχι 44 mm). Δεν έχουμε δει ούτε άλλες εκδόσεις του Watch5 να είναι πιστοποιημένες.

Φυσικά, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι συνάρτηση δύο πραγμάτων: της χωρητικότητας της μπαταρίας και της απόδοσης του υλικού. Η γενιά Watch4 παρουσίασε το Exynos W920, ένα chip 5 nm, το οποίο είναι πιο αποτελεσματικό από το Exynos 9110 των 10 nm που χρησιμοποιείται στη σειρά Watch3 και το Snapdragon Wear 4100 12 nm που χρησιμοποιείται σε ορισμένα ρολόγια που δεν ανήκουν στη Samsung.

Προηγουμένως, ακούσαμε ότι η Samsung βρήκε έναν τρόπο να ενσωματώσει ένα θερμόμετρο στο ρολόι επόμενης γενιάς, το οποίο θα χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας του δέρματος.

Η γενιά του Galaxy Watch5 δεν θα παρουσιαστεί πριν από το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, θα δούμε περισσότερες λεπτομέρειες να διαρρέουν καθώς τα νέα μοντέλα πλησιάζουν στην κυκλοφορία τους.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...