Jump to content

Άλλαξε όνομα η Microsoft στο Your Phone, το αποκαλεί Phone Link και συνεργάζεται με την Honor


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και αρκετά χρόνια η Microsoft συστήνει την χρήση του δικού της προτύπου συνδεσιμότητας μεταξύ τηλεφώνων Android και υπολογιστών με Windows 10, αλλά τώρα αλλάζει μερικά πράγματα…

Η εφαρμογή Your Phone έχει πλέον νέο όνομα – Phone Link – και φέρνει ένα ολοκαίνουργιο UI με διαφορετικό μενού ειδοποιήσεων. Επίσης, η Microsoft ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στην Κίνα, μετά από μια συνεργασία με την Honor, η οποία θα προσφέρει υποστήριξη για ορισμένες συσκευές της ανεξάρτητης πλέον μοντέλου.

Τα Windows 11 επιτρέπουν πλέον στα smartphones να συνδέονται ευκολότερα σαρώνοντας έναν κωδικό QR, ο οποίος ξεκινά αυτόματα τη λήψη της εφαρμογής σύζευξης στο τηλέφωνο, μέχρι τώρα, έπρεπε να το κατεβάσετε με μη αυτόματο τρόπο μέσω του καταστήματος της Microsoft. Η πραγματική εφαρμογή απέκτησε επίσης νέο όνομα, λέγεται πλέον Link στα Windows, αντί για το Your Phone Companion.

Το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft έφερε πολλαπλές βελτιώσεις στο σχεδιασμό και το Phone Link ακολούθησε το ίδιο παράδειγμα. Υπάρχουν περισσότερα στοιχεία ελέγχου για την παλέτα χρωμάτων και ολόκληρη η εφαρμογή φαίνεται πως υιοθέτησε πολλά στοιχεία από τα Windows 11.

Το Phone Link πάντα προσέφερε βασική συνδεσιμότητα μεταξύ Android και Windows, εκτός εάν το τηλέφωνο ήταν Samsung ή Surface Duo για προφανείς λόγους. Η συνεργασία με την Honor θα προσθέσει ευκολότερη εκκίνηση και πλοήγηση εφαρμογών τηλεφώνου σε υπολογιστή για τα πτυσσόμενα Honor Magic V, τα Magic4, Magic4 Pro, Magic4 Ultimate και τους προκατόχους τους Magic3, Magic3 Pro, Magic3 Pro+.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...