Jump to content

Στην πανέμορφη Βιέννη, παρουσιάστηκε ολόκληρη η νέα σειρά Xiaomi 12


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στη μεγαλύτερη εκδήλωση της για φέτος που πραγματοποιήθηκε στην Βιέννη,  η Xiaomi ανέδειξε τρία νέα smartphones, νέα ασύρματα ακουστικά και νέα smartwatches! 
Η περιοχή που επιλέχθηκε για αυτό το νέο event όπου παρερεύθηκε μεγάλο πλήθος κόσμους, ήταν το Hofburg!
Τα κινητά τηλέφωνα που ανακοινώθηκαν ήταν τα ανανεωμένα Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 και Xiaomi 12X, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε εγχώρια καταστήματα τις επόμενες ημέρες. Παρεμπιπτόντως, έκαναν επίσημη πρεμιέρα τα Xiaomi Watch S1, Watch S1 Active καθώς και τα νέα Xiaomi Buds 3T Pro και Xiaomi Buds 3.

Η σειρά Xiaomi 12 αποτελείται από συσκευές που τεχνικά είναι πολύ καλά εξοπλισμένες. Το Xiaomi 12 Pro θα είναι διαθέσιμο στην Αυστρία στην έκδοση με 12(GB) RAM + 256 GB εσωτερική μνήμη και συνολικό κόστος απόκτησης στα 1.149 ευρώ. Το Xiaomi 12 έρχεται στην έκδοση με 8 GB RAM και 256 GB εσωτερική μνήμη με χρηματικό αντίτιμο που ανέρχεται στα 899 ευρώ, ενώ το Xiaomi 12X με 8 GB RAM και 128 GB ROM ξεκινά από τα 649 ευρώ. Μαζί αποκαλύφθηκαν τα Xiaomi Watch S1 των 229 ευρώ και το Xiaomi Watch S1 Active από 179 ευρώ, ενώ έχουμε και τα ακουστικά Xiaomi Buds 3T Pro από 169 ευρώ και Xiaomi Buds 3 από 129 ευρώ.

Τραβήξτε ποιοτικές φωτογραφίες ανεξαρτήτως που θα βρεθείτε!

Στο κάθε νέο μέλος αυτής της σειράς, θα βρείτε επαγγελματική τριπλή κάμερα για ευέλικτες εγγραφές, συμπεριλαμβανομένης μιας κύριας ευρυγώνιας κάμερας 50 MP, η οποία είναι εξοπλισμένη με δυνατότητες εγγραφής 8K τόσο στο Xiaomi 12 Pro όσο και στο Xiaomi 12.

Το Xiaomi 12 Pro διαθέτει μια υπερσύγχρονη συστοιχία τριπλής κάμερας 50MP που περιλαμβάνει έναν εξαιρετικά μεγάλο κύριο αισθητήρα Sony IMX707. Με δυνατότητα λήψης εξαιρετικά μεγάλων ποσοτήτων φωτός, αυτός ο αισθητήρας επιτρέπει προηγμένες δυνατότητες απεικόνισης με μεγαλύτερη ταχύτητα εστίασης και αυξημένη ακρίβεια χρώματος. Εκτός από την κύρια κάμερα των 50MP, το Xiaomi 12 και το Xiaomi 12X διαθέτουν επίσης μια κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 13MP και μια κάμερα tele-macro 5MP για να αποτυπώνουν τέλεια κάθε τοπίο από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Εκτός από το εντυπωσιακό υλικό, τα Xiaomi 12 Pro και Xiaomi 12 διαθέτουν επίσης τους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης της Xiaomi. Αυτές οι καινοτομίες διευκολύνουν από ποτέ τους χρήστες να απαθανατίσουν κάθε στιγμή με μοναδικό τρόπο. Το Xiaomi ProFocus εντοπίζει και παρακολουθεί έξυπνα αντικείμενα, αποτρέποντας θολές λήψεις κινούμενων ή κρυφών θεμάτων. Αυτές οι εξελίξεις περιλαμβάνουν επίσης τη λειτουργία αυτόματης εστίασης για μάτια και πρόσωπα. Το Ultra Night Video χρησιμοποιεί τους δικούς του αλγόριθμους της Xiaomi για να καταγράφει βίντεο πιο καθαρά από ποτέ, ακόμη και σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού.

Επιλέχθηκαν τα πιο σύγχρονα SoCs

Τα κυριότερα σημεία των smartphones είναι επίσης ένας επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 1 στα Xiaomi 12 Pro και Xiaomi 12 και ο επεξεργαστής  Snapdragon 870 5G στο Xiaomi 12X, ένα σύστημα ψύξης με τεχνολογία θαλάμου ατμού και πολλά στρώματα γραφίτη σε ολόκληρη τη σειρά. Και οι τρεις συσκευές διαθέτουν UFS 3.1 για εξαιρετικές ταχύτητες φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων και LPDDR5 RAM για ταχύτητες αποθήκευσης έως και 6.400 Mbps.

Πρόκειται μάλιστα για τρεις συσκευές με οθόνη AMOLED και επικάλυψη με Corning Gorilla Glass Victus. Με βαθμολογία A+ από το DisplayMate και υποστήριξη TrueColor είσαι σίγουρος για την κρυστάλλινη προβολή περιεχομένο. Ακόμη, η σειρά Xiaomi 12 υποστηρίζει HDR 10+.

Πολλά φίλτρα προστασίας στην οθόνη και όχι μόνο!

Το Xiaomi 12 Pro είναι πιστοποιημένο με SGS Eye Care Display, που σημαίνει ότι η συσκευή προστατεύει τη μακροπρόθεσμη οπτική υγεία των χρηστών κατά τη διάρκεια μακροχρόνιων συνεδριών. Ταυτόχρονα, το Xiaomi 12 Pro επαναπροσδιορίζει την κορυφαία οθόνη επιτρέποντας μια απίστευτα ισορροπημένη οθόνη με κύλιση, σάρωση και ολίσθηση. Η εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτική οθόνη WQHD+ 6,73 ιντσών της συσκευής χρησιμοποιεί το AdaptiveSync Pro για να προσαρμόζει έξυπνα τη δυναμική οθόνη LTPO μεταξύ 1Hz και 120Hz ανάλογα με το περιεχόμενο.
Τα Xiaomi 12 και Xiaomi 12X προσφέρουν την πιο πολύχρωμη οθόνη smartphone της Xiaomi με περισσότερα από 68 δισεκατομμύρια χρώματα σε οθόνες Full HD+ 6,28 ιντσών. Και τα δύο διαθέτουν AdaptiveSync 120Hz, για εντυπωσιακά υψηλής ανάλυσης, ζωντανή και χωρίς τρεμόπαιγμα οθόνη που αναπαράγει κάθε λεπτομέρεια.

Λίγα λεπτά και είστε φορτισμένοι!

Η σειρά Xiaomi 12 είναι επίσης εξοπλισμένη με ηχεία σε συνεργασία με την Harmon Kardon και έχει δυνατότητα Dolby Atmos. Υπάρχει επίσης “φόρτιση επόμενης γενιάς” με 120 W στο Xiaomi 12 Pro. Στις άλλες δύο παραλλαγές, θα βρείτε την turbo φόρτιση 67 W και ασύρματη φόρτιση 50W και αντίστροφη φόρτιση 10W. Το Xiaomi 12 Pro και το Xiaomi 12 χρησιμοποιούν και τα δύο Xiaomi AdaptiveCharge, έναν έξυπνο αλγόριθμο φόρτισης.

Η νέα σειρά Xiaomi 12 αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε χρώματα γκρι, μωβ και μπλε.

Δωρεάν YouTube Premium

Οι πελάτες της σειράς Xiaomi 12 λαμβάνουν δωρεάν έως και τρεις μήνες YouTube Premium, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο καλύτερο περιεχόμενο YouTube, επίσης χωρίς διαφημίσεις και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Τα προνόμια περιλαμβάνουν μια συνδρομή στο YouTube Music Premium, η οποία παρέχει στους χρήστες απεριόριστη, χωρίς διαφημίσεις πρόσβαση σε περισσότερα από 80 εκατομμύρια επίσημα τραγούδια, ζωντανές εμφανίσεις, διασκευές και remix.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το 12 pro εχει 1100 ευρω που παραειναι πολλα.

Το 12αρι εχει ιδια τιμη με το 11αρι περσι, ομως ειναι σε γενικες γραμμες κατωτερο, ιδιως στην οθονη και την απλα fhd αναλυση της και τη χειροτερη μπαταρια σε σχεση με το μαλλον πιο ενεργοβορο cpu. Οποτε ουτε αυτο εχει καμια ιδιαιτερα καλη τιμολογηση, αλλα τουλαχιστον σε σχεση με τον ανταγωνισμο ειναι μια η αλλη.

Το μικρο ειναι ακριβο για τα σπεκς του πολυ. Δε βλεπω να πουλανε τα νεα 12αρια, εδω δεν πουλησε το 11αρι περσι οσο επρεπε που εκανε και πλακα σε πολυ ακριβοτερο ανταγωνισμο και ηταν υπερπληρες. Αν το 12 pro ειχε την τιμη του απλου τοτε θα μιλουσαμε για αρκετα καλη τιμολογηση για τα τωρινα δεδομενα, τωρα ομως αδιαφορες προτασεις, εκτος κι αν εχουν σοβαρη πτωση τιμης κατι πιυ στο mi11 παντως δεν εγινε, τουλαχιστον απο info.

nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65-

nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800-

nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D-

LG G2

Link to comment
Share on other sites

Πανάκριβα, άθλιες μπαταρίες, μόνο το 12x κάτι λέει όταν πάει σε σωστή τιμή.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Link to comment
Share on other sites

Όντως η μπαταρία τρισάθλια αλλά είναι γενικό το κακό, βλέπε π.χ S22 Ultra. 

Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/
Link to comment
Share on other sites

Ότι soc πατάει σε Samsung node ανεβάζει θερμοκρασίες και βαράει throttle. Δηλαδή sd 888 SD 8 Gen 1 οι exynos. Μόνο dimensity για φέτος η 870 που πατάνε σε tsmc οτιδήποτε άλλο θα βράζει στο καλοκαίρι της Ελλάδας και το throttle θα βαράει κόκκινο.
Όσο για τα νέα κινητά της xiaomi στις ναυαρχίδες κινητά των 200 ευρώ πραγματική αξία στην εταιρεία τα πουλάνε 1000αρικα. έχει ξεφυγει στις τιμές και δεν πουλάνε τίποτα απολύτως. Apple Samsung έχουν φανατικούς οπαδούς οπότε μακάρι να πάνε 2000αρικα να τους ξεζουμιζουν.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφέρουσα συσκευή το 12χ και σε πολύ καλή τιμή, δεδομένου του επεξεργαστή, της οθόνης, της κύριας κάμερας και της μπαταρίας που έχει. Ένα πράγμα δεν είδα σε κανένα, μα κανένα, άρθρο. Τι πρόγραμμα αναβαθμίσεων υπάρχει; 

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν...

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Link to comment
Share on other sites

10 ώρες πριν, king2009 said:

Όσο για τα νέα κινητά της xiaomi στις ναυαρχίδες κινητά των 200 ευρώ πραγματική αξία στην εταιρεία τα πουλάνε 1000αρικα. 

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

Καλησπέρα. Πολύ ενδιαφέρον αυτό που λές αν ισχύει στην πράξη(αν όντως μας κοροιδεύουν τόσο πολύ οι εταιρείες).

Εχεις μήπως κάπου την πηγή από την οποία να προκύπτει ότι το Xiaomi 12pro έχει πραγματική αξία 200ευρώ?

Δεν θυμάμαι άλλη εταιρεία(ούτε Samsung/Apple/Huawei) να πουλάει 5φορές πάνω σε τιμή τις συσκευές της και μου κάνει τρελή εντύπωση,γιαυτό το λέω.

Link to comment
Share on other sites

2 ώρες πριν, OwlOfChaos said:

Καλησπέρα. Πολύ ενδιαφέρον αυτό που λές αν ισχύει στην πράξη(αν όντως μας κοροιδεύουν τόσο πολύ οι εταιρείες).

Εχεις μήπως κάπου την πηγή από την οποία να προκύπτει ότι το Xiaomi 12pro έχει πραγματική αξία 200ευρώ?

Δεν θυμάμαι άλλη εταιρεία(ούτε Samsung/Apple/Huawei) να πουλάει 5φορές πάνω σε τιμή τις συσκευές της και μου κάνει τρελή εντύπωση,γιαυτό το λέω.

Τωρα κάθεσαι και τα παίρνεις της μετρητοίς...

Μόνο ο επεξεργαστής  παίζει να έχει κάνα 100ικο 

Ένα site βρήκα σχετικά με το κόστος των υλικών κατασκευής και της τελικής τιμής. 

 

https://www.techwalls.com/production-costs-of-smartphones/

 

Να βλαλω ένα απλοϊκό παράδειγμα μιας και η τεχνολογία έχει και άλλους παράγοντες...

Παιδιά στην τιμή που βλέπεις ένα φαγητό  δεν θα πεις γιατί έχει πχ 8€ καθώς τα υλικά όλα παίζει να έχουν π.χ. 2€. Αυτό το φαγητό για να το φας έχει χρειαστεί ρεύμα, νερό, άτομα τα οποία παίρνουν μισθό και δεν δουλεύουν για την ψυχή της μάνας τους συνήθως.  

Το αφεντικό πρέπει να βάλει μέσα και τα έξοδα διαφήμισης, νοικια, ασφάλειες κοκ και ένα markup για να καλύψει το ρίσκο. 

Τα 200€ συνεπώς δεν φτάνουν καν για τα υλικα. Έξοδα διαφήμισης, r&d, πατέντες, logistics, after sales κ.α. δεν παίζουν στην διαμόρφωση της τελικής τιμής; 

 

Δεν λέμε ότι μπαίνουν και μέσα αλλά μην καταντάμε γραφικοί 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, enigma84 said:

Τωρα κάθεσαι και τα παίρνεις της μετρητοίς...

Ετσι οπως το γράφει ο συμφορουμίτης είναι τεράστια η διαφορά γιαυτο το λέω και είδα ότι έχει πάρει και likes που σημαίνει ότι συμφωνούν και άλλοι με αυτό.

Οχι τίποτα άλλο αλλά αν αυτά τα κινητά κοστίζουν 200ευρώ, τότε τα φθηνότερα πχ redmi note pro πόσο κοστίζουν αναλογικά?40ευρώ?

Link to comment
Share on other sites

Ένα ακριβό τηλέφωνο σαν υλικά έχει τουλάχιστον 400€, μπορεί και παραπάνω.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Link to comment
Share on other sites

Ετσι οπως το γράφει ο συμφορουμίτης είναι τεράστια η διαφορά γιαυτο το λέω και είδα ότι έχει πάρει και likes που σημαίνει ότι συμφωνούν και άλλοι με αυτό.
Οχι τίποτα άλλο αλλά αν αυτά τα κινητά κοστίζουν 200ευρώ, τότε τα φθηνότερα πχ redmi note pro πόσο κοστίζουν αναλογικά?40ευρώ?
Κοίτα προφανώς το 200 το είπα ρητορικα και 400 να είναι που δεν είναι γιατί οι εταιρείες το περνουν πολύ φθηνότερα το hardware σε χονδρική πάλι δεν ξέρουν τι βγάζουν. Σε κινητά πάντα τόσων χρημάτων. Σκέψου ότι πχ το 12 pro έχει 1000αρικο σε 3 4 μήνες 700 και πάλι έχουν τρελό κέρδος. Βάλε μέσα ΦΠΑ και όλα τα κέρδη που περνει ο καθένας μέχρι να φτάσει στο κατάστημα που θα βγάλει και εκείνο. Η καθαρή αξία ενός τόσο αναλώσιμου προϊόντος είναι μικρή απλά βγάζουν άλλοι 10 από πίσω συν την εταιρεία συν το κράτος και φτάνει εδώ 1000 αρικο. Δεν είναι τυχαία τα υπερκέρδη εταιρειών που πουλάνε ναυαρχίδες κοροϊδεύουν τον κόσμο αλλά η ματαιοδοξία είναι μεγάλο ελάττωμα στις μέρες μας όπως και το marketing που κινεί τη μάζα που δεν έχει ιδέα από τεχνολογία.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Είναι και ακριβά και δεν έχουν ούτε καν IP67/68. Δηλαδή το Ultra πόσο θα κοστίζει;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, king2009 said:

Κοίτα προφανώς το 200 το είπα ρητορικα και 400 να είναι που δεν είναι γιατί οι εταιρείες το περνουν πολύ φθηνότερα το hardware σε χονδρική πάλι δεν ξέρουν τι βγάζουν. Σε κινητά πάντα τόσων χρημάτων. Σκέψου ότι πχ το 12 pro έχει 1000αρικο σε 3 4 μήνες 700 και πάλι έχουν τρελό κέρδος. Βάλε μέσα ΦΠΑ και όλα τα κέρδη που περνει ο καθένας μέχρι να φτάσει στο κατάστημα που θα βγάλει και εκείνο. Η καθαρή αξία ενός τόσο αναλώσιμου προϊόντος είναι μικρή απλά βγάζουν άλλοι 10 από πίσω συν την εταιρεία συν το κράτος και φτάνει εδώ 1000 αρικο. Δεν είναι τυχαία τα υπερκέρδη εταιρειών που πουλάνε ναυαρχίδες κοροϊδεύουν τον κόσμο αλλά η ματαιοδοξία είναι μεγάλο ελάττωμα στις μέρες μας όπως και το marketing που κινεί τη μάζα που δεν έχει ιδέα από τεχνολογία.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. 

Προφανώς οι εταιρείες έχουν κέρδος στην day one τιμή, έχεις δίκιο.

Απλά νομίζω ότι υπερβάλεις στο σκεπτικό σου.Aν η εταιρεία δεν είχε κέρδος όταν σου πούλαει την συσκευή στα 700ευρω, δεν θα την πούλαγε καθόλου. Δεν κυνηγάνε δηλαδή 10 με 15% κέρδος προφανώς.

Μην ξεχνάμε ότι μέσα στην τιμή των συσκευών,είναι και το R n D(τμήμα έρευνας και ανάπτυξης),είναι το κομμάτι της software υποστήριξης όπως και οι διαφημίσεις κλπ, αυτά δεν είναι κέρδη που παίρνει ο καθένας.

Μάλιστα στην περίπτωση της μηλοεταιρείας που αναφέρθηκε πιο πάνω, αυτή συντηρεί και το δικό της AppleStore(το αντίστοιχ του Playstore πως το λένε),όπως και τις αναβαθμίσεις που βγάζει, ενω σε Android μεριά τα παίρνουν όλα αυτά έτοιμα από Google.

Θέλω να πω ότι δεν μου κάνει εντύπωση γιατί πέφτουν οι τιμές περισσότερο σε Android μεριά.

Ούτε για τα υπερκέρδη των εταιρειών που πουλάνε ναυαρχίδες συμφωνώ. Γιατί αν δεν κάνω λάθος και από άλλα άτομα στο forum παλιότερα που το είχαν αναφέρει, από τότε που μας άφησε η Huawei, μόνο η Apple πουλάει αρκετά σε ναυαρχίδες.

Αρα δεν γίνεται να έχουν υπερ κέρδη οι εταιρείες από ναυαρχίδες που δεν πουλάνε.

Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν είμαι υπέρ όλων αυτών των τιμών. Το είχα αναφέρει και στο πρόσφατο Oneplus 10 pro που ζητάει τώρα που βγήκε 900ευρώ, ενώ προσφέρει πάνω κάτω τα ίδια πράγματα με το Realme των 650ευρώ.

22 minutes ago, evris2013 said:

Είναι και ακριβά και δεν έχουν ούτε καν IP67/68. Δηλαδή το Ultra πόσο θα κοστίζει;

Δυστηχώς έτσι είναι. Και η Oneplus στο τελευταίο της κινητό, το έβγαλε αυτό που είχε στα προηγούμενα 😞 

Link to comment
Share on other sites

9 ώρες πριν, OwlOfChaos said:

Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. 

Προφανώς οι εταιρείες έχουν κέρδος στην day one τιμή, έχεις δίκιο.

Απλά νομίζω ότι υπερβάλεις στο σκεπτικό σου.Aν η εταιρεία δεν είχε κέρδος όταν σου πούλαει την συσκευή στα 700ευρω, δεν θα την πούλαγε καθόλου. Δεν κυνηγάνε δηλαδή 10 με 15% κέρδος προφανώς.

Μην ξεχνάμε ότι μέσα στην τιμή των συσκευών,είναι και το R n D(τμήμα έρευνας και ανάπτυξης),είναι το κομμάτι της software υποστήριξης όπως και οι διαφημίσεις κλπ, αυτά δεν είναι κέρδη που παίρνει ο καθένας.

Μάλιστα στην περίπτωση της μηλοεταιρείας που αναφέρθηκε πιο πάνω, αυτή συντηρεί και το δικό της AppleStore(το αντίστοιχ του Playstore πως το λένε),όπως και τις αναβαθμίσεις που βγάζει, ενω σε Android μεριά τα παίρνουν όλα αυτά έτοιμα από Google.

Θέλω να πω ότι δεν μου κάνει εντύπωση γιατί πέφτουν οι τιμές περισσότερο σε Android μεριά.

Ούτε για τα υπερκέρδη των εταιρειών που πουλάνε ναυαρχίδες συμφωνώ. Γιατί αν δεν κάνω λάθος και από άλλα άτομα στο forum παλιότερα που το είχαν αναφέρει, από τότε που μας άφησε η Huawei, μόνο η Apple πουλάει αρκετά σε ναυαρχίδες.

Αρα δεν γίνεται να έχουν υπερ κέρδη οι εταιρείες από ναυαρχίδες που δεν πουλάνε.

Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν είμαι υπέρ όλων αυτών των τιμών. Το είχα αναφέρει και στο πρόσφατο Oneplus 10 pro που ζητάει τώρα που βγήκε 900ευρώ, ενώ προσφέρει πάνω κάτω τα ίδια πράγματα με το Realme των 650ευρώ.

Δυστηχώς έτσι είναι. Και η Oneplus στο τελευταίο της κινητό, το έβγαλε αυτό που είχε στα προηγούμενα 😞 

Η Apple πουλάει ναυαρχίδες γιατί μόνο ναυαρχίδες βγάζει, δεν ξέρω αν το SE ανοίκει σε mid range συσκευή, αλλά δεν νομίζω. 

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...