Jump to content

Κώδικας του MIUI "πρόδωσε" την συνεργασία της Xiaomi με τη Leica


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Το μάρκετινγκ είναι ένας όρος που αναφέρεται σε ένα σύνολο  δραστηριοτήτων για την προώθηση της αγοράς ή της πώλησης ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας. Στα πλαίσια αυτών των τακτικών, δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε να συνάπτονται ορισμένες συνεργασίες μεταξύ κατασκευαστών τηλεφώνων και εταιρειών που σχετίζονται με τον χώρο της φωτογραφίας ώστε να γίνει η σωστή διαφήμιση. Μια πολύ καλή συνεργασία ήταν εκείνη των Huawei και Leica. Ωστόσο, με τα προβλήματα της Huawei τα τελευταία χρόνια, που απορρέουν από διάφορες απαγορεύσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ, η Leica μπορεί να θέλει να συνεργαστεί με άλλη εταιρεία κατασκευής smartphone.

Μια βαθιά ανάλυση που έγινε στην εφαρμογή Gallery Editor που είναι ενσωματωμένη στην κινεζική MIUI ROM της Xiaomi, περιλαμβάνει τον κώδικα αυτής της εφαρμογής και υπάρχουν συμβολοσειρές μετάφρασης που σχετίζονται άμεσα με τη Leica. Οι συμβολοσειρές αναφέρονται σε φίλτρα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε μερικά φίλτρα με την επωνυμία Leica που διατίθενται στην αγορά από τη Xiaomi παράλληλα με το co-branding του τηλεφώνου. Αυτό δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο φυσικά, άλλοι κατασκευαστές τηλεφώνων έχουν κάνει το ίδιο πράγμα στο παρελθόν.

Αν και φαίνεται ότι η Xiaomi πρόκειται πράγματι να συνεργαστεί με τη Leica, αυτό που παραμένει ασαφές είναι η έκταση αυτής της συνεργασίας. Θα είναι απλώς μια αφορμή για να τοποθετηθεί το λογότυπο της Leica σε ένα τηλέφωνο και θα προστεθούν μερικά φίλτρα εμπνευσμένα από τη Leica στην κάμερα και τις εφαρμογές γκαλερί ή μήπως η Xiaomi θα συνεργαστεί και θα χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία της Leica για να βελτιώσει την απόδοση εικόνας και βίντεο του 12 Ultra σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της;

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...